Dezumidificator de aer Trotec TTK 53 E

Disponibilitatea: nu
4 875 lei


USCĂTOR TTK 53 E CONFORT

Performanță atractivă a uscătorului combinată cu eleganță funcțională

TTK 53 E - vedere în perspectivă
TTK 53 E - display LED color
TTK 53 E - vedere frontală

Funcționalitate și comoditate într-un singur dispozitiv

TTK 53 E are toate funcțiile unui uscător de aer confortabil modern. Dar dezumidificatorul impresionează și cu o altă funcție suplimentară interesantă: cu ajutorul iluminării cu LED colorate de pe panoul frontal, dispozitivul semnalează dintr-o privire dacă totul este în regulă cu umiditatea aerului din cameră. 

Datorită designului său funcțional, TTK 53 E se adaptează flexibil oricărui stil interior și păstrează în mod fiabil încăperile încălzite de până la 31 m², cu 2 viteze ale ventilatorului și o capacitate de dezumidificare de până la 16 litri pe zi. Următoarele moduri de dezumidificare sunt disponibile pe un panou de control simplu cu afișaj digital: Auto cu umiditate presetată de 55%, Dezumidificare automată controlată de un higrostat cu valoare țintă preselectată de la 30 la 80% RH în pași de 5%, funcționare continuă și funcție de ventilație. .. Afișajul arată, printre altele, umiditatea relativă actuală din cameră.

Versatilitatea TTK 53 E este completată de funcții practice de uscare a rufelor și un cronometru, o lumină de avertizare a nivelului de umplere atunci când rezervorul de apă este plin și o protecție la supraîncărcare cu oprire automată. O funcție de memorie încorporată asigură menținerea valorii setate a umidității și a modului de funcționare chiar și după oprire. Filtrul de aer lavabil încorporat asigură o purificare suplimentară a aerului prin îndepărtarea prafului și a părului animalelor, iar conexiunea de scurgere permite funcționarea neîntreruptă fără supraveghere.

BROȘURĂ PRODUS

Umezeala într-o baie, subsol sau dormitor poate duce la mucegai. De asemenea, puteți găsi toate cele mai recente informații despre dezumidificatoarele noastre de confort în broșura produsului.
Descărcați fișierul PDF chiar aici.

Pentru document PDF

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului interior, dezumidificatorul poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - ca suport sau ca înlocuitor complet pentru un uscător de rufe convențional. Funcția de uscare a rufelor (sau funcția de uscare a textilelor sau SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber.

Dezumidificatoarele au avantajul că rufele sunt uscate la fel de blând ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar hainele au o durată de viață mai lungă decât uscatoarele convenționale și un consum semnificativ mai mic de energie.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi uscate fără întârziere. Spre deosebire de uscarea cu aer curat, lenjeria este mult mai moale și mai confortabilă pentru piele.

Rufele pot fi uscate și cu dezumidificatoare fără funcție de uscare. Apoi, trebuie să setați valoarea țintă a umidității aerului în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% umiditate relativă

Calcare prin umiditate : umiditate relativă 58%

Parțial uscat: 65% umiditate relativă

Funcția de uscare

Agent frigorific ecologic R290

Propanul (R290) ca agent frigorific ecologic în uscătoare

Agenții frigorifici sintetici eliberează în aer câteva milioane de tone de emisii nocive de CO 2 (gaze cu efect de seră) în aer . Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest uscător aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic și unul dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) sau un efect de seră semnificativ (GWP = 3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile de energie.

TTK 53 E - dimensiuni
TTK 53 E - funcție de uscare a rufelor
TTK 53 E - Umiditate optimă în dormitor

Un indicator LED colorat arată dacă umiditatea aerului rămâne în zona verde.

Puterea modului automat este evidentă mai ales în interacțiunea cu LED-urile colorate. Acesta pornește automat dispozitivul atunci când umiditatea depășește 55% și se oprește imediat ce cade sub acest semn. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la TTK 53 E pentru a afla care este nivelul de umiditate din cameră.

Afișaj LED color al umidității curente

  • LED-ul albastru de pe panoul frontal se aprinde atunci când umiditatea interioară scade sub 55%.
  • Verde înseamnă că umiditatea este în intervalul optim de 55 până la 70%.
  • Culoarea roșie înseamnă o creștere a umidității în cameră cu peste 70%.

TTK 53 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TTK 53 E - panou de control
Panoul de control TTK 53 E este clar și simplu. Afișajul digital arată, printre altele, valoarea curentă a umidității relative din cameră.
TTK 53 E - filtru de aer
Filtrul de aer ușor de îndepărtat captează scame și părul animalelor și poate fi șters sau ușor șters sau spălat.
TTK 53 E - rezervor de apă
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 5,5 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalizează acest lucru cu ajutorul unui LED.
TTK 53 E - display LED color
Afișajul LED color arată umiditatea curentă a interiorului. LED-ul albastru se aprinde atunci când nivelul este sub 55%. Verde înseamnă că este în intervalul optim de 55 până la 70%. Roșu înseamnă o creștere de peste 70%.
Mod automat TTK 53 E
Modul automat oferă un climat confortabil ideal prin potrivirea automată a temperaturii și umidității camerei. În funcție de temperatura camerei, umiditatea este reglată automat la un 55% deosebit de plăcut.
Funcția temporizator TTK 53 E
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a opri dispozitivul după un număr specificat de ore (până la maximum 24 de ore). Temporizatorul poate fi programat în trepte de 1 oră (de la 0 la 24 de ore). Cronometrul previne timpul de funcționare inutil și vă permite să adaptați dezumidificarea la propriul ritm de viață.
Funcția de uscare a rufelor TTK 53 E
TTK 53 E poate fi folosit și ca uscător de aer interior pentru uscarea rufelor umede în camerele de zi sau acasă. În acest fel, accelerați procesul de uscare a articolelor de îmbrăcăminte suspendate și împiedicați umezeala conținută în rufe să se așeze în cameră și să contribuie la formarea mucegaiului pentru o lungă perioadă de timp.
TTK 53 E modul constant
În funcționare continuă, TTK 53 E dezumidifică aerul din cameră în timpul funcționării continue. Acest lucru este potrivit, de exemplu, B. în special pentru subsoluri sau încăperi de depozitare unde există riscul creșterii mucegaiului din cauza umidității excesive. Puteți conecta un furtun de scurgere a condensului, astfel încât să nu trebuie să goliți în mod constant rezervorul de apă.
TTK 53 E în sufragerie
Fie că este în living, dormitor sau în grădiniță - dezumidificatorul TTK 53 E asigură întotdeauna un climat interior optim datorită modului său de confort pentru controlul automat al umidității dependent de temperatură, afișarea umidității relative, funcția de uscare de spălare și funcția de temporizare.
TTK 53 E în birou
Se recomandă utilizarea la timp și consecventă a unui dezumidificator, astfel încât matrițele enervante și periculoase să nu se poată dezvolta în birouri, în săli de studiu sau în colțuri și pereți reci, expuși la umezeală.

Date tehnice în comparație

Toate umidificatoarele de aer TTK în comparație directă:

Pentru a găsi exact dezumidificatorul de care aveți nevoie, aveți ocazia să comparați toate dezumidificatoarele TTK de la Trotec între ele.

Modelele pe care nu doriți să fie incluse în comparație pot fi pur și simplu făcute clic.

Date tehnice în comparație

Beneficii pentru practică:

  • Dezumidificare automată controlată de un higrostat cu preselecție a unei valori țintă de la 30 la 80% HR în pași de 5%
  • De îndată ce este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se va opri. Ventilatorul continuă să funcționeze și se oprește cu o întârziere. Afișajul va rămâne aprins. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
  • Mod confort pentru controlul automat al umidității dependent de temperatură pentru a menține un climat interior optim în orice moment
  • Afișaj LED color al umidității curente
  • Mod continuu
  • Afișarea umidității relative
  • Funcția de uscare
  • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor, puful, scame, praf și previne dezvoltarea bacteriilor.
  • Funcția timer
  • Decongelare automată cu aer în circulație
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
  • 2 viteze ale ventilatorului
  • Indicator luminos de nivel pentru rezervorul de apă plin
  • Protecție la revărsare cu oprire automată
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 31
  • Consumul de energie, W 240
  • Greutate, kg 14
  • Debit de aer, м³/h 195
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 5.5
  • Dimensiuni 185х330х550 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 16