Dezumidificator de aer Trotec TTK 71 E

Disponibilitatea: este
5 000 lei
4 450 lei
- +

DEZUMIDIFICATOR CONFORT TTK 71 E

Soluție de dezumidificare fiabilă, cu un chic elegant atemporal

TTK 71 E - panou de control
TTK 71 E - vedere în perspectivă
TTK 71 E - vedere frontală


Tehnologie modernă, manipulare simplă 
și funcții confortabile

Cu șicul său atemporal și elegant, acest dezumidificator se integrează armonios în orice mediu de viață și de lucru. Însă TTK 71 E nu este doar un aspect de ochi, ci și calitățile sale tehnice sunt la fel de impresionante:

Tehnologie de dezumidificare de ultimă generație cu control electronic al higrostatului și dezghețare automată, ventilator flexibil în două trepte, funcție temporizator și afișaj digital cu selecție de umiditate în valoare reală asigură o păstrare eficientă, economisitoare de energie, a spațiilor de locuit și a birourilor sau încălzită subsoluri în funcțiune de dezumidificare complet automată.

Picioarele din cauciuc rezistente la alunecare ale TTK 71 E oferă mai mult decât o poziționare stabilă, reduc și zgomotul de funcționare suplimentar legat de vibrații pentru a asigura dezumidificarea silențioasă în camere.

Eficient și simplu

Inutil să spun că dispozitivul vine și cu o funcție de dezumidificare automată controlată de higrostat. În primul rând, o valoare fixă a umidității este selectată prin intermediul funcției de preselecție a valorii țintă. Intervalul de setare este între un nivel de umiditate relativă de 30% și 80% în trepte de 10%. Când această valoare este depășită, dezumidificatorul pornește automat și apoi se oprește din nou pentru a economisi energie de îndată ce valoarea țintă dorită a fost atinsă.

BROȘURĂ PRODUS

Umezeala din baie, subsol sau dormitor poate duce la mucegai. Toate informațiile relevante despre dezumidificatoarele noastre de confort pot fi găsite și în broșura produsului. Descărcați PDF-ul direct aici.

Pentru documentul PDF

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

În afară de dezumidificarea aerului înconjurător, un dezumidificator poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - fie în mod asistent, fie ca înlocuitor complet pentru un uscător convențional. Funcția de uscare a rufelor (denumită și modul de uscare a hainelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer.

Dezumidificatoarele oferă avantajul uscării rufelor la fel de blând ca în natura din exterior. Culorile își păstrează strălucirea, iar durata de viață a hainelor este mai lungă decât la uscătoarele convenționale - și toate acestea cu un consum de energie substanțial mai mic.

În plus, chiar și materialele sensibile, cum ar fi lână, mătase sau fibre sintetice, pot fi uscate fără probleme. Spre deosebire de uscarea pură cu aer, rufele se simt mult mai moi și mai plăcute pe pielea ta.

Uscarea rufelor poate fi efectuată și cu dezumidificatoare fără o funcție suplimentară de uscare a rufelor. Valoarea țintă a umidității aerului trebuie apoi setată în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% din umiditatea relativă a aerului

Fier uscat: 58% din umiditatea relativă a aerului

Piele uscată: 65% din umiditatea relativă a aerului

Funcția de uscare a rufelor

Agent de răcire ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în dezumidificatoare

În fiecare an, mai multe milioane de tone de emisii de CO 2 nocive pentru mediu (gaze cu efect de seră) sunt emise în aer de agenții frigorifici sintetici. Din acest motiv, utilizarea agenților frigorifici alternativi a devenit unul dintre obiectivele noastre cheie. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest dezumidificator aduce o contribuție valoroasă la protejarea climatului nostru.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic care aparține grupului de hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici un potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0), nici un efect de seră remarcabil (GWP = 3).

Un bonus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic, reducând astfel costurile de energie.

TTK 71 E - dimensiuni
Dormitor - TTK 71 E
Uscarea rufelor - TTK 71 E

 

Dezumidificare convenabilă

Bineînțeles, TTK 71 E poate fi utilizat și în cazul în care nu este întotdeauna posibilă scurgerea manuală regulată a rezervorului de apă, de exemplu în timpul aplicațiilor de uscare permanentă nesupravegheate în camerele de hobby încălzite. În acest scop, o conexiune separată este integrată în TTK 71 E prin care condensul poate fi descărcat direct într-un canal de scurgere folosind un furtun.

TTK 71 E - direcție de descărcare reglabilă

Distribuția ideală a aerului din încăpere prin direcția de evacuare reglabilă variabil

Puternicul dezumidificator TTK 71 E produce un volum de aer de până la 180 m³ pe oră.

Circulația aerului poate fi reglată optim pentru orice tip de încăpere prin intermediul a două trepte de ventilator și direcția de evacuare a aerului reglabilă manual.

TTK 71 E - caracteristici speciale ale echipamentului

Panoul de control TTK 71 E.
Panoul de control al TTK 71 E este prevăzut cu un design clar și este ușor de înțeles. Afișajul digital, de exemplu, vă arată nivelul de umiditate relativă dorit în cameră.
Filtru de aer TTK 71 E.
Filtrul de aer ușor de îndepărtat reține scame și părul animalelor și poate fi șters sau spălat rapid și ușor.
Rezervor de apă TTK 71 E.
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de stocare de 2,3 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și indică acest lucru prin LED.
Vedere din spate TTK 71 E
Pentru a scurge continuu apa de condensare, o conductă poate fi conectată în partea din spate a dispozitivului.
Funcția de confort TTK 71 E.
Când este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se oprește automat. Ventilatorul continuă să funcționeze în timp ce afișajul rămâne pornit. Când valoarea este depășită, dispozitivul este activat automat.
Funcția de temporizare TTK 71 E.
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a porni sau opri dispozitivul după un număr definit de ore. Timpul poate fi programat în trepte de 1 oră (0-12 ore). Utilizarea temporizatorului previne perioadele inutile de funcționare și vă permite să adaptați dezumidificarea la ritmul individual de viață.
TTK 71 E - funcție de uscare a rufelor
TTK 71 E poate fi, de asemenea, utilizat ca uscător de rufe cu aer pentru a usca rufele umede în spațiile de locuit sau în camerele utilitare. În acest fel, accelerați procesul de uscare a hainelor și împiedicați umezeala conținută pe haine să se condenseze în cameră și să devină un focar pentru mucegai.
TTK 71 E - modul permanent
În modul permanent, TTK 71 E dezumidifică aerul din cameră în funcțiune continuă. Acest lucru este potrivit în special pentru pivniță sau spații de depozitare care sunt supuse formării mucegaiului prin umiditate excesivă. Pentru a evita scăderea constantă a rezervorului de apă, se poate conecta un furtun de scurgere a condensului.
TTK 71 E - acasă
Fie că este acasă, la birou sau în dormitor - cu dezumidificarea automată silențioasă cu control al higrostatului, afișarea nivelului de umiditate relativă și funcția de uscare și cronometru a rufelor, dezumidificatorul TTK 71 E asigură un climat interior perfect în orice moment .
TTK 71 E - în birou
Pentru a preveni formarea unor mucegaiuri nedorite care sunt periculoase pentru sănătatea dumneavoastră în birouri, camere de hobby sau pe colțurile și pereții reci expuși la umezeală, vă recomandăm să utilizați un dezumidificator continuu în timp util.

Date tehnice prin comparație

Toate dezumidificatoarele TTK în comparație directă:

Pentru a găsi dezumidificatorul care corespunde exact cerințelor dvs., vă rugăm să consultați prezentarea succintă a tuturor dezumidificatoarelor TTK de la Trotec, pe care vi le oferim aici, astfel încât să le puteți compara direct între ele.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație pot fi ușor respinse cu un singur clic.

Date tehnice prin comparație

Câteva beneficii practice:

  • Sistem automat de dezumidificare controlat de higrostat cu preselecția valorii țintă între 30 și 80% HR în trepte de 10%
  • Când este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se oprește automat. Ventilatorul continuă să funcționeze. Afișajul nu se oprește. Când valoarea este depășită, unitatea este activată automat.
  • Panou de control cu chei cu membrană și LED
  • Mod continuu
  • Funcția temporizatorului cu timp de oprire preselectabil
  • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor, puful, scame, praf, precum și prevenirea creșterii bacteriene.
  • Lampă de avertizare de nivel de umplere pentru a indica un rezervor de apă plin
  • Protecție la preaplin cu oprire automată
  • Sistem automat de decongelare a circulației aerului
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 50
  • Consumul de energie, W 420
  • Greutate, kg 13
  • Debit de aer, м³/h 180
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 2.3
  • Dimensiuni 220x350x550 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 24