Dezumidificator de aer Heinner HDU-M20

Disponibilitatea: nu
4 499 lei
3 999 lei

Descriere Dezumidificator Heinner HDU-M20, 20L/24h, control electronic, auto-restart, timer 24h, 3L, alb de la Heinner

Dezumidificator Heinner HDU-M20, 20L/24h, control electronic, auto-restart, timer 24h, 3L, alb
 
 
 
Capacitate maxima dezumidificare 20L/24H
Cu o capacitate maxima de dezumidificare de 20l/24H si rezervor de 3L, HEINNER HDU-M20 te ajuta sa pastrezi o umiditate optima in casa si este recomandat pentru incaperile cu arie cuprinsa intre 37 si 52 mp.
  
Control electronic
Setezi simplu si rapid, cu ajutorul panoului de control electronic, atat nivelul de umiditate, cat si modul de functionare dorite. Display-ul aparatului iti permite sa verifici in orice moment care este gradul de umiditate din incapere.
  
Oprire automata
Dezumidificatorul se opreste atunci cand recipientul de colectare a apei este plin, cand este scos sau cand nu este asezat in pozitia corecta, aceasta fiind si o functie de protectie, iar functionarea va reincepe automat dupa 3 minute.
  
Repornire automata
In cazul in care aparatul se opreste brusc din cauza unei intreruperi a alimentarii energiei electrice, acesta va reporni automat functia setata anterior, odata cu restabilirea alimentarii cu energie.
  
Mod "Sleep"
Datorita modului "Sleep", dezumidificatorul poate fi folosit la orice ora, reducand nivelul de zgomot astfel incat sa nu deranjeze, mai ales pe timpul noptii.
  
Timer 24H
Flexibilitate maxima! Cu ajutorul timer-ului poti seta pornirea si/sau oprirea aparatului oricand ai nevoie, intr-un interval de la 0.0 la 24 de ore.




CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentruDezumidificare
Recomandat pentru incaperi pana la52 m²
Capacitate rezervor apa3 l
FunctiiOprire automata Timer Auto restart Repornire automata Reglare nivel umiditate Sleep mode Auto oscilare Auto dezghetare
CuloareAlb

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate dezumificare zilnica20 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.


Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 45
  • Consumul de energie, W 440
  • Greutate, kg 15
  • Debit de aer, м³/h 150
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 3
  • Dimensiuni 245х350х510 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 20