Dezumidificator de aer industrial TROTEC TTK 166 ECO

Disponibilitatea: nu
13 000 lei

DEZUMIDIFICATOR DE AER INDUSTRIAL TTK 166 ECO

Deosebit de eficient. Extrem de robust. Foarte avantajos.

TTK 166 ECO - vedere în perspectivă
Filtru TTK 166 ECO
TTK 166 ECO - prezentare generală

Soluţie deosebit de economică pentru sarcinile obişnuite de dezumidificare din domeniul industrial

Dacă este vorba despre eficienţă, soluţia cu buget şi costuri reduse TTK 166 ECO nu poate fi întrecută aşa uşor de nimeni. Dezumidificatorul are o performanţă de aproximativ 52 litri în 24 de ore – o performanţă de uscare care nu este de lepădat în domeniul industrial. 

Pe afişajul său digital mare, umiditatea actuală şi temperatura actuală a aerului din încăpere pot fi uşor citite atât în modul de aşteptare cât şi în timpul dezumidificării. Umiditatea relativă dorită a aerului din încăpere poate fi preselectată în paşi unitari între 10 % - 95 %, iar controlul uscării în funcţie de umiditate nu reprezintă astfel nicio problemă mulţumită higrostatului integrat. 

Culoarea roşie de semnalizare, în care este vopsit dezumidificatorul, îl face imposibil de ignorat pe şantier. Datorită construcţiei tip cărucior cu mâner de transport şi roţi mari, TTK 166 ECO permite deplasarea fără efort şi în condiţiile adeseori dure de pe şantier. Un suport practic pentru cablu amplasat pe partea din spate a aparatului permite o depozitare sigură a cablului de alimentare electrică în timpul transportului şi depozitării. 

Propanul (R290) utilizat ca și agent frigorific ecologic în dezumidificatoarele de aer

Anual sunt evacuate în atmosferă mai multe milioane de tone de emisii de CO2 (gaze de seră) dăunătoare mediului, datorită agenților frigorifici sintetici. Din acest motiv, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul din obiectivele noastre cele mai importante. Prin utilizarea propanului (R290) ca și agent frigorific, acest dezumidificator de aer contribuie în mod valoros la protecția mediului.

Agentul frigorific natural propan (R290) este un compus organic și face parte din clasa hidrocarburilor. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul (R290) ecologic nu contribuie nici la diminuarea stratului de ozon (ODP=0) și nu are nici un efect de seră notabil (GWP=3).

Un avantaj pentru mediu: Datorită caracteristicilor sale termodinamice excepționale, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient energetic și reduce astfel suplimentar costurile dumneavoastră cu energia.


Ştiaţi că orice uscător pentru construcţii este totodată un dezumidificator de aer industrial, însă orice dezumidificator de aer industrial nu este în mod automat şi un veritabil uscător pentru construcţii? 

Beneficiați de calitatea mărcii Trotec ca garanție pentru înaltă calitate, securitate și funcționalitate. Cu sigiliul GS protejat legal, centrul de testare TÜV SÜD certifică faptul că, dacă acest dispozitiv este utilizat conform intenției sau într-un mod previzibil, nici siguranța, nici sănătatea utilizatorului nu sunt puse în pericol.

TÜV-geprüfte Sicherheit

Funcţia de temporizare cu preselectarea momentului pornirii şi momentului opririi, rezervorul de apă mare de 7 litri precum şi indicatorul pentru dejivrare automată completează multiplele dotări ale acestui dezumidificator eficient. În plus, aparatul TTK 166 ECO dispune de un racord extern pentru scurgerea condensului (pompă de condens disponibilă opţional), pretându-se astfel perfect la intervenţii de uscare mai lungi nesupravegheate. Mulţumită funcţiei Memory, dezumidificatorul memorează umiditatea relativă dorită a aerului în cazul unor pene de curent de scurtă durată. Aparatul TTK 166 ECO porneşte automat, imediat după restabilirea alimentării electrice. 

Mulţumită compresorului eficient cu piston rotativ, aparatul poate fi transportat şi depozitat în orice poziţie.

Cu toate că dimensiunile sale sunt compacte, TTK 166 ECO se evidențiază prin capacitatea sa de dezumidificare de 52 l/24h pentru încăperi până la 90 m² resp. 230 m³. Varianta tip cărucior, fabricat din oțel robust, poate fi transportată și depozitată în orice poziție, datorită compresorului cu piston rotativ.
O painel de controle do TTK 166 ECO é bem definido e fácil de entender. O display digital mostra u. uma. o valor atual da umidade relativa do ambiente.
Rezervorul de apă amovibil dispune de o capacitate de 7 litri. Aparatul se oprește automat, atunci când rezervorul este plin, și semnalizează acest lucru printr-un LED.
TTK 166 ECO - Suport cablu
Cablul de alimentare poate fi înfășurat cu grijă și fixat în suport.
Cu ajutorul dezumidificatorului industrial TTK 166 ECO performant și confortabil, construcțiile la roșu pot fi uscate optim și simplu, în mod rapid. Astfel, în cadrul proiectului de construcție se pot exclude întârzierile mai mari ca urmare a proceselor de uscare necesare, chiar și la temperaturi reduse.
TTK 166 ECO este o alegere bună și în cazul utilizării pentru renovarea daunelor provocate de apă. Uscarea spațiilor poate fi accelerată semnificativ în cazul unor astfel de daune, ceea ce permite împiedicarea formării mucegaiului. Prin atașarea unui furtun de aer este posibilă și uscarea cavităţilor.

Date tehnice comparative

Toate dezumidificatoarele de aer industriale din seria TTK-ECO în comparație directă:

Pentru a găsi exact dezumidificatorul de aer industrial potrivit pentru dumneavoastră, aveți aici posibilitatea de a realiza o comparație sintetică a tuturor dezumidificatoarelor de aer industriale din seria TTK-ECO de la Trotec.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație, pot fi eliminate prin clicare.

Date tehnice comparative

Avantaje în practică:

  • Soluţie deosebit de economică pentru sarcinile obişnuite de dezumidificare din domeniul industrial
  • Calitate certificată GS
  • Capacitate ridicată de dezumidificare
  • Construcţie din oţel robustă sub formă de cărucior
  • Mulţumită compresorului cu piston rotativ, poate fi transportat şi depozitat în orice poziţie
  • Funcţionare în regim automat comandat prin higrometru
  • Funcţie de temporizare
  • Indicarea umidităţii şi temperaturii actuale a aerului din încăpere atât în modul de aşteptare cât şi în timpul dezumidificării