Dezumidificator de aer Trotec TTK 32 E

Disponibilitatea: este
3 430 lei
- +

Dezumidificator de aer TTK 32 E CONFORT

Uscare puternică combinată cu confort constant

TTK 32 E - panou de control

TTK 32 E - vedere în perspectivă

TTK 32 E - vedere frontală


Design compact, operare ușoară  
și caracteristici convingătoare

Dezumidificatorul TTK 32 E comfort se adaptează oricărui mediu din cameră datorită aspectului său plăcut discret. Datorită dimensiunilor sale compacte, nu joacă niciun rol, își face treaba doar în fundal cu fiabilitate absolută - și cu fiecare caracteristică de comoditate imaginabilă din clasa sa.

TTK 32 E este echipat cu o dezumidificare automată controlată de un higrostat, cu care se poate face o preselecție pentru umiditatea necesară a aerului de 40, 50 sau 60%. Dispozitivul se activează automat la depășirea valorii și se oprește din nou de îndată ce este atinsă ținta dorită. Nu este posibil să dezumidificați camerele mai eficient din punct de vedere energetic decât cu un astfel de sistem automat - de exemplu, TTK 32 E păstrează în mod fiabil spațiile rezidențiale și de birouri de până la 15 m² uscate, cu o capacitate de dezumidificare de până la 12 litri pe zi.

Tema de siguranță este, de asemenea, bine gândită în TTK 32 E: o lampă de avertizare a nivelului de umplere avertizează când rezervorul de apă este plin, iar o protecție la revărsare cu oprire automată asigură dezactivarea imediată a funcției. Geamul vă permite, de asemenea, să vedeți rezervorul de apă, astfel încât nivelul de umplere să poată fi verificat în orice moment.

 

Dezumidificarea cu confort

Desigur, TTK 32 E poate fi utilizat și în medii în care nu este întotdeauna posibilă golirea manuală regulată a rezervorului de apă, cum ar fi în timpul uscării continue nesupravegheate în camere de hobby încălzite sau apartamente de vacanță. Pentru aceasta, TTK 32 E are o conexiune separată, prin care condensul poate fi drenat și direct în sistemul de canalizare cu ajutorul unui furtun.

Hardware-ul uscătorului este completat de un filtru de aer ușor accesibil și lavabil. Există, de asemenea, posibilitatea de a vă deplasa dintr-o cameră în alta, ceea ce este foarte simplu: suportul practic pentru cablu și mufă facilitează transportul, la fel și mânerul pliabil și roțile direcționale.

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

Datorită funcției de repornire automată (sau funcției de memorie), dispozitivul repornește cu o setare preselectată după o oprire neașteptată din cauza unei întreruperi a curentului electric, imediat ce sursa de alimentare devine din nou disponibilă. Acest lucru permite utilizarea unui uscător cu temporizator.

TTK 32 E - dimensiuni

Dormitor - TTK 32 E

Uscarea hainelor - TTK 32 E

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului din interior, dezumidificatorul poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea hainelor - ca suport sau ca înlocuitor complet pentru un uscător de rufe convențional. Funcția de uscare a rufelor (sau funcția de uscare a textilelor sau SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională la exterior.

Dezumidificatoarele au avantajul de a usca rufele la fel de blând ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar hainele au o durată de viață mai lungă decât uscatoarele convenționale și cu un consum de energie semnificativ mai mic.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi uscate imediat. Spre deosebire de uscarea cu aer curat, rufele sunt mult mai moi și mai confortabile de purtat.

De asemenea, vă puteți usca rufele cu dezumidificatoare fără a vă usca rufele. Apoi, trebuie să setați valoarea țintă pentru umiditatea aerului în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% umiditate relativă

Umiditate de călcat : umiditate relativă 58%

Parțial uscat: 65% umiditate relativă

Funcția de uscare


TTK 32 E - caracteristici speciale ale echipamentului

Panoul de control TTK 32 E cu iluminare din spate LED este clar și direct.
Panou de control TTK 32 E
Filtrul de aer ușor de îndepărtat captează scame și părul animalelor și poate fi șters rapid și ușor sau spălat.
Filtru de aer TTK 32 E
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 2,1 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalizează acest lucru cu ajutorul unui LED.
Rezervor de apă TTK 32 E
Un furtun poate fi conectat la partea din spate a dispozitivului, astfel încât apa condensată să se poată scurge continuu. Fixarea conectorului încorporat se află, de asemenea, în spate.
TTK 32 E vedere din spate
TTK 32 E are dezumidificare automată cu higrostat. Umiditatea dorită poate fi setată prin preselectarea unei umidități relative țintă de 40, 50 și 60% pe panoul de control iluminat cu LED.
TTK 32 E - preselecția destinației
Când este atins nivelul de umiditate necesar, compresorul se oprește. Ventilatorul funcționează. Afișajul va rămâne aprins. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
Funcție confort TTK 32 E
TTK 32 E poate fi folosit și ca uscător de aer interior pentru uscarea rufelor umede în camere de zi sau gospodării. Acest lucru accelerează procesul de uscare a articolelor de îmbrăcăminte suspendate și împiedică umezeala conținută în rufe să se așeze în cameră, ceea ce pe termen lung contribuie la formarea mucegaiului.
Funcția de uscare TTK 32 E
În funcționare continuă, TTK 32 E dezumidifică aerul camerei, indiferent de umiditatea relativă a camerei în timpul funcționării continue. Acest lucru este potrivit, de exemplu B., în special pentru subsoluri sau încăperi de depozitare unde există riscul creșterii mucegaiului din cauza umidității excesive. Puteți conecta un furtun de evacuare a condensului, astfel încât să nu trebuie să goliți în mod constant rezervorul de apă.
TTK 32 E modul constant
Fie că este acasă, la birou sau în dormitor, dezumidificatorul TTK 32 E este un dispozitiv foarte compact și ușor în clasa sa de performanță. Filtrul de aer ușor accesibil este ușor de curățat și filtrează părul animalelor, scame, scame, praf și previne dezvoltarea bacteriilor.
TTK 32 E - acasă
Se recomandă utilizarea unui dezumidificator în timp util și consecvent, astfel încât mucegaiul iritant și periculos să nu se poată dezvolta în birouri, săli de studiu sau pe colțuri și pereți reci și umezi.
TTK 32 E - în camera hobby

Beneficii pentru practică:

  • Dezumidificare automată cu higrostat cu preselecție a valorii țintă pentru 40, 50 sau 60% HR
  • Când este atins nivelul de umiditate necesar, compresorul se oprește. Ventilatorul funcționează. Afișajul va rămâne aprins. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
  • Panou de control cu iluminare din spate cu LED
  • Funcție de repornire automată pentru utilizare cu un temporizator extern
  • Mod continuu
  • Dispozitiv foarte compact și ușor în clasa sa de performanță
  • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor, puful, scame, praf și previne dezvoltarea bacteriilor.
  • Indicator luminos de nivel când rezervorul de apă este plin
  • Protecție la preaplin cu oprire automată
  • Decongelare automată cu aer în circulație
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 15
  • Consumul de energie, W 350
  • Greutate, kg 11.5
  • Debit de aer, м³/h 118
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 2.1
  • Dimensiuni 215x320x420 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 12