Umidificator de aer Xiaomi Smartmi Ultrasonic Humidifier White

Disponibilitatea: este
1 999 lei
- +

Design drăguț și compact

Umidificatorul Smartmi JSQ01ZM are o formă cilindrică cu o culoare albă elegantă, ceea ce îl face să arate foarte elegant și să se potrivească perfect oricărui interior. Datorită dimensiunilor sale compacte (Ø200 x 251 mm), dispozitivul nu ocupă prea mult spațiu, chiar îl puteți așeza pe o masă.

Umidificator Umidificator cu ultrasunete SmartMi Alb JSQ01ZM pe masă

Debit ridicat

Capacitatea umidificatorului este de 200 ml / h. În timpul funcționării, umidificatorul rupe structura particulelor de apă în particule de microni ultrafini. Norul de umezeală pulverizat vertical se răspândește uniform în cameră, creând o atmosferă mai primitoare în spațiile de lucru și de locuit.

Umidificator Umidificator cu ultrasunete SmartMi Alb JSQ01ZM pe podea

Design convenabil

Nivel minim de zgomot

Capacul superior al produsului are un design în formă de pâlnie care vă permite să turnați apă fără a fi nevoie să deschideți capacul Smartmi JSQ01ZM are o putere de injecție suficient de mare și în același timp funcționează destul de liniștit (nivelul de zgomot este mai mic de 38 dB).

Umidificator cu ultrasunete SmartMi Alb JSQ01ZM la marginea mesei

Rezervor mare de apă

Umidificatorul este echipat cu un rezervor de apă de 2,25 L, care este suficient pentru ca dispozitivul să mențină un nivel optim de umiditate pe tot parcursul nopții. Capacitatea rezervorului de apă este suficientă pentru aproximativ 8 ore de funcționare continuă a dispozitivului.

Umidificator SmartMi Umidificator cu ultrasunete Alb JSQ01ZM umplere cu apă

Dacă nivelul apei scade la nivelul minim admis, umidificatorul se va opri automat și îi va reaminti utilizatorului să adauge volumul lipsit de apă.

Umidificator Umidificator cu ultrasunete SmartMi Alb JSQ01ZM partea de sus a produsului

Construcție robustă

Plastic ABS

Smartmi este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate și durabil. Este rezistent la zgârieturi și este suficient de ușor de curățat de murdăria care nu se murdărește prea ușor. Baza din silicon ajută la fixarea sigură pe o suprafață plană pentru a evita alunecarea și căderea în timpul utilizării.

Umidificator Umidificator cu ultrasunete SmartMi Alb demontare JSQ01ZM

Specificații principale
  • Producator Xiaomi
  • Consumul de energie, W 24
  • Consumul de apă, ml/h 200
  • Rezervor de apă, L 2.4
  • Nivel de zgomot, Db 38
  • Dimensiuni 200 х 200 х 251 мм
  • Suprafață, м² 30
  • Garanție 12 luni