Stație meteo (Higrometru) Trotec BZ07

Disponibilitatea: este
500 lei
- +

Termohigrometru BZ07


Stație climatică interioară cu indicator confortabil de confort

Stație meteo termohigrometru BZ07

Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 1Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 2Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 3Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 4Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 5Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 6Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 7Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 8Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 9Stație meteo termohigrometru BZ07 - Ansicht 10

Stația meteo și monitorul climatului interior BZ07 Unitatea combinată 6-în-1 cu valori climatice interioare, tendința vremii, statistici de temperatură de 12 ore, indicator de stare bună, afișare oră / dată și ceas cu alarmă digitală.


Fii mereu cu ochii pe climatul tău interiorTermohigrometrul BZ07, care poate fi folosit ca dispozitiv de podea sau montat pe perete, vă oferă dintr-o privire informații relevante despre clima actuală a camerei. Afișajul LCD de 5 ", mare și ușor de citit, vă arată atât temperatura camerei (în ° C sau ° F), cât și valoarea umidității (în%). Pentru a o face deosebit de convenabilă pentru dvs., un indicator grafic de bun simț vă arată prin mijloace de 3 simboluri dacă temperatura și umiditatea sunt în intervalul optim de simțire. Deci, nu trebuie să interpretați valorile măsurate exacte, ci să știți direct dacă totul este în ordine perfectă cu climatul camerei dvs.


Profilul de temperatură este, de asemenea, înregistratIndicatorul graficului cu bare al BZ07 este de interes pentru monitorizarea evoluției temperaturii din ultimele 12 ore. Ca serviciu suplimentar, afișajul integrat al tendințelor meteo vă arată cum se așteaptă să se dezvolte vremea prin intermediul a 4 grafice. Gama largă de funcții este completată de afișarea orei sau a datei și a funcției de alarmă cu butonul de amânare.


Poate fi folosit cu sensibilitate peste totFie că sunteți în camera dvs. de zi, în seră, în bucătărie, în camera copiilor, în pivnița de hobby, în baie, în dormitor, în sala de vânzare, pe drum sau la serviciu - BZ07 este o sursă interesantă de informații climatice interioare oriunde și se potrivește elegant în Cu excepția funcției de alarmă, toate afișajele sunt, desigur, complet silențioase și fără bifare - astfel încât să nu vă deranjați în liniște sau concentrare.


Bucurați-vă de un climat optim pentru a vă simți bine Prea cald, prea rece, prea umed sau prea uscat - toată lumea are o senzație diferită. Cu BZ07 aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra climatului camerei și puteți schimba în mod conștient condițiile în bine pe baza valorilor măsurate pentru a vă simți bine pe tot parcursul.


Economisiți costurile cu energia datorită informațiilor corecteCunoașterea exactă a datelor climatice în cameră este, de asemenea, importantă pentru a reduce costurile cu energia. Fiecare grad de temperatură a camerei economisit reduce consumul de energie pentru încălzire cu aproximativ. 6% și astfel și factura dvs. de încălzire. Dar chiar și atunci când se răcesc încăperile, este posibil să nu fie întotdeauna atât de rece. Doar acordați atenție valorilor temperaturii camerei cu BZ07, acesta poate da roade rapid!


Evitați mucegaiul în avansAtenție: Un pericol pentru sănătate care nu trebuie subestimat îl prezintă încăperile în care s-a format mucegai din cauza umidității excesive. Pentru a împiedica acest lucru să vi se întâmple în primul rând, trebuie să vă asigurați că umiditatea nu este prea mare înainte de a utiliza BZ07. Primele semnale de alarmă recunoscute sunt, de obicei, îmbrăcăminte umedă, miros de mucegai, pete de mucegai pe pereți sau germinarea cartofilor în beciuri. Matrițele se pot forma de la 70% umiditate. Iar atunci când aerul umed întâlnește pereții reci, se formează condens, care poate duce rapid la mucegai pe tapet și în colțuri. Ventilarea simplă nu este adesea suficientă pentru a reduce umiditatea aerului din încăpere. Pentru o reglare foarte sigură și în același timp confortabilă a umidității aerului, se recomandă deci dezumidificatoarele. Chiar și aerul prea uscat nu este deosebit de plăcut, dar irită căile respiratorii, piele și ochi pe termen lung. Pe de altă parte, cu un umidificator, puteți ridica rapid conținutul de umiditate la un nivel confortabil. Datorită afișării clare a valorii măsurate a BZ07, puteți verifica direct dacă măsurile dvs. au efect și dacă condițiile climatice revin la normal.


Confortul este măsurabil Ce valori de temperatură și umiditate sunt percepute de fapt ca „plăcute”? Așa-numita „diagramă de confort” (conform lui Leusden și Freymark) răspunde la această întrebare. În acest tabel de prezentare este ușor de văzut că cineva se simte cel mai confortabil într-un coridor climatic de 20-22 ° C la 40-60% umiditate relativă. . Condițiile climatice în afara acestor valori, pe de altă parte, sunt percepute ca neplăcute de majoritatea oamenilor.


Indicator de stare bună - totul este clar dintr-o privireCu monitorul climatului interior BZ07, nu numai că aveți valori exacte pentru temperatură și umiditate întotdeauna în fața ochilor. Pentru comoditate, este afișat și un indicator de nivel de confort ușor de înțeles. Cele 3 simboluri „DRY”, „COMFORT” și „WET” vă arată în mod direct dacă climatul interior este în prezent „uscat”, „confortabil” sau „umed”. Deci, dacă vedeți simbolul COMFORT pe afișajul BZ07 în partea superioară a câmpului graficului cu bare, vă puteți relaxa și vă puteți asigura că climatul camerei este optim. Toleranțele de temperatură și umiditate stocate în unitate pentru acest lucru clasificarea simplificată corespunde în mare măsură diagramei de confort din Leusden și Freymark. Nu ar putea fi mai confortabilă!


BZ07 - un adevărat versatilTermohigrometrul BZ07 măsoară temperatura camerei curentă și umiditatea relativă în fiecare minut. Domeniul de măsurare a temperaturii este de la 0 ° C la +50 ° C. Umiditatea relativă este măsurată de la 20% RH la 99% RH. Cu funcția MIN / MAX integrată, instrumentul afișează cele mai mici și cele mai mari valori zilnice. Indicatorul graficului cu bare este util pentru evaluarea dezvoltării temperaturii camerei. Afișajul LCD vă arată schimbările de temperatură din ultimele 1, 2, 3, 6 și 12 ore sub formă de grafic cu bare. Într-un interval de toleranță de +/- 3 ° C puteți urmări în mod clar schimbările de temperatură.


Ploaie sau stralucire? Afișarea tendințelor meteo dezvăluieCa o sursă alternativă de informații despre situația vremii, BZ07 vă oferă un afișaj simbolic al tendințelor meteo. Pe baza valorilor de umiditate, 4 simboluri atrăgătoare vă arată dintr-o privire dacă vremea este însorită, ușor înnorată, înnorată sau ploioasă.


Mod de trezire convenabil cu buton de amânarePentru a fi folosit în dormitorul dvs., o alarmă de trezire este integrată în altfel complet silențios BZ07. Ora poate fi afișată atât în format de 24 de ore, cât și în format de 12 ore. Ți-e greu să te ridici dimineața? O singură apăsare a butonului de amânare este tot ce trebuie pentru a rămâne în pat încă 8 minute. Și dacă prognoza meteo indică o zi însorită, veți fi deosebit de motivați să începeți ziua! BZ07 poate fi ușor comutat în vizualizarea calendarului prin apăsarea butonului „Mod”. În loc de timp, data actuală este acum afișată timp de aproximativ 8 secunde. Vedeți, BZ07 este un adevărat versatil! Fie pentru tine, fie ca cadou pentru alții, cu BZ07 ești întotdeauna bine informat despre climatul interior.


Beneficii pentru practică:

  • Afișare simultană a temperaturii camerei, umidității, orei sau datei, tendința meteo, indicatorul de bunăstare și fluctuațiile de temperatură
  • Vizualizarea schimbării temperaturii în ultimele 12 ore
  • Afișare tendință simbolică a vremii
  • Afișare simplificată a indicatorului de bine
  • Funcția de alarmă cu butonul de amânare
  • Absolut fără zgomot (cu excepția funcției de alarmă)
  • Afișarea valorii minime și maxime
  • Afișaj LCD mare de 5 "cu afișaj clar și ușor de citit al valorii măsurate
  • Masă compactă sau unitate de perete într-un design modern și elegant
  • Oferă informații utile pentru prevenirea mucegaiului
  • Raport optim preț-performanță