Element de etanșare ferestre AirLock 1000

Disponibilitatea: este
780 lei
- +

ETANȘARE UȘĂ ȘI FEREASTRĂ AIRLOCK 1000

Accesoriul ideal pentru o aplicație de economisire a energiei a dispozitivelor monobloc

Trotec's AirLock este cel mai bine vândut sigiliu pentru ferestre din Europa, pentru utilizarea combinată cu aparatele de aer condiționat cu unul sau două furtunuri. AirLock 1000 îmbunătățește posibilitățile de aplicare ale acestei serii practice de accesorii, deoarece permite utilizarea cu uși de terasă și balcon sau ferestre din podea până în tavan.

Folosind AirLock 1000, puteți beneficia în cele din urmă de avantajele unei încuietori de economisire a energiei chiar și cu ușile sau ferestrele foarte mari!

AirLock 1000 este singurul sigiliu de fereastră de pe piață cu un perimetru de 560 cm. Acesta este ceea ce face ca AirLock 1000 să fie prima alegere atunci când vine vorba de etanșarea ușilor de balcon și de terasă sau a ferestrelor din podea până în tavan cu blocare înclinabilă / rotativă.

Indiferent dacă este vorba de ferestre sau uși mari sau mici, cu AirLock 100 , AirLock 200 și AirLock 1000 Trotec are sigiliul de fereastră adecvat pentru fiecare aplicație oferită - și instalarea unui AirLock va da roade în orice caz. Pentru că oricât de ușor de manevrat, de ieftin și de puternic ar putea fi aparatele de aer condiționat monobloc populare , acestea au încă o deficiență: furtunul de aer evacuat al dispozitivelor cu un singur furtun sau chiar două furtunuri în cazul unităților de recirculare mai eficiente .

Înțeles, 99% dintre toți utilizatorii pur și simplu introduc furtunurile în cadrul unei ferestre sau uși deschise în loc să creeze deschideri complexe de perete. Cu toate acestea, nu numai că aerul cald revine în cameră, ceea ce va afecta semnificativ capacitatea de răcire și echilibrul energetic. Și praful, murdăria și insectele pot pătrunde cu ușurință în camere. Mai mult, ploaia poate pătrunde în timpul unui duș brusc și poate avea consecințe grave.

Instalare simplă și perfectă cu AirLock 1000

AirLock vă ajută să rezolvați toate aceste probleme dintr-o dată și să beneficiați de alte avantaje în plus:

Garnitura de etanșare a geamului cu aer evacuat AirLock 1000 poate fi instalată între ușă sau fereastră și cadru cu foarte puțin efort. Are două deschideri cu fermoar reglabile flexibil care permit fixarea cu precizie într-o bucată de capăt a furtunului de aer de evacuare fiecare.

Dacă este necesară o singură deschidere, a doua deschidere cu fermoar rămâne pur și simplu închisă și invizibilă fără a lăsa să treacă aer. Iar când părăsiți clădirea, ușile sau ferestrele pot fi închise fără dificultate. Nu este nevoie să dezasamblați AirLock.

Această tehnologie face sigiliul textil AirLock 1000 extrem de versatil: Datorită celor două deschideri separate cu fermoar, puteți utiliza AirLock 1000 în combinație cu orice aparat de aer condiționat cu un singur furtun sau cu două furtunuri. Fiecare dintre deschideri poate fi adaptată cu precizie la orice diametru al furtunului și la dimensiunea duzei datorită fermoarului. În acest fel puteți împiedica aerul cald din exterior să curgă înapoi în cameră, ceea ce vă permite să reduceți consumul de energie al aparatului de aer condiționat. Mai mult, puteți ține la distanță murdăria și insectele.

Perimetru de 560 cm pentru uși de balcon sau terasă și ferestre din podea până în tavan

Ideal pentru uși și ferestre foarte mari

Datorită perimetrului său mare, AirLock 1000 poate fi instalat pe aproape fiecare ușă. Dar, de asemenea, puteți calcula singur dimensiunea necesară:

Doar înmulțiți înălțimea ferestrei sau ușii cu două și adăugați lățimea. Dacă suma este mai mică sau egală cu 560 cm, aceasta înseamnă că AirLock 1000 este perfect potrivit pentru aplicația dvs. individuală de etanșare.

Instalare simplă cu bandă Velcro furnizată

Instalarea unui AirLock 1000 este simplă și simplă: garnitura textilă este fixată în jurul golului ferestrei cu bandă Velcro. Două fermoare integrate oferă acum opțiunea de a ghida furtunul de aer evacuat prin garnitură în orice poziție. Nu sunt necesare instrumente sau echipamente suplimentare pentru montare; vă vom livra AirLock 1000 complet gata pentru instalare cu bandă Velcro inclusă!

Apropo: Etanșarea convenabilă a ferestrei de recirculare AirLock nu este recomandată numai pentru a fi folosită cu aparatele de aer condiționat în timpul sezonului cald. Puteți utiliza acest sigiliu textil pe tot parcursul anului cu orice tip de dispozitive care emit aer evacuat, de exemplu uscătoare de rufe.

Câteva beneficii practice:

  • Etanșare ușoară și fereastră de economisire a energiei
  • Creșterea capacității de răcire, reducerea consumului de energie
  • Ideal pentru uși de terasă și balcon sau ferestre din podea până în tavan
  • Potrivit pentru aparatele de aer condiționat care utilizează tehnologia cu un singur furtun și cu două furtunuri datorită celor două deschideri cu fermoar
  • Adaptabil variabil la toate diametrele furtunului
  • Hidrofug și lavabil
  • Previne pătrunderea aerului cald în aer liber și a insectelor
  • În ciuda sigiliului fereastra poate fi închisă fără dificultate
  • O investiție care se răscumpără în cel mai scurt timp
  • Autoasamblare simplă
  • Demontarea nu lasă urme

AirLock 1000AirLock 1000AirLock 1000

   

Calitate convingătoare a liderului de piață

Nicio altă garnitură de fereastră pentru aparatele de aer condiționat nu se vinde mai frecvent în Europa decât AirLock-ul Trotec. Dintr-un motiv bun: AirLock, care a fost inițial conceput special pentru ferestrele înclinabile / întoarse din Germania, a devenit, de asemenea, foarte popular în alte țări europene, deoarece materialul translucid, dar hidrofug, se caracterizează printr-o calitate ridicată a procesării până la cusături și la nivelul în același timp, are caracteristici specifice de conducere a căldurii, ceea ce reduce considerabil consumul de energie al aparatelor de aer condiționat. În acest fel, AirLock se plătește practic pentru sine în cel mai scurt timp!