Element de etanșare ferestre AirLock 100

Disponibilitatea: este
690 lei
- +

ETANȘAREA GEAMURILOR AIRLOCK 100

Pentru utilizarea mobilă a unui sistem climatic monobloc până în prezent, singura posibilitate rămasă a fost aceea de a descărca aerul cald de evacuare printr-o fereastră deschisă. Cu toate acestea, ca rezultat, răcirea devine neeconomică și inconfortabilă, deoarece din exterior aerul cald pătrunde continuu în camera răcită.

AirLock 100 este soluția finală pentru această problemă:

Odată instalat între fereastră și cadru cu doar câțiva pași și capătul furtunului de aer evacuat condus în exterior prin fermoarul greu deschis al AirLock 100, acest ajutor practic împiedică de acum înainte fluxul de aer cald evacuat în cameră.

Deoarece AirLock 100 translucid este fabricat dintr-un material rezistent la apă și hidrofug cu caracteristici specifice de conducere a căldurii scăzute, puteți economisi percepabil energia folosind AirLock 100, adică se plătește pentru sine în cel mai scurt timp.

La ieșirea din clădire ferestrele pot fi închise fără dificultate. Nu este nevoie să dezasamblați AirLock 100.

Apropo: AirLock 100 poate fi folosit și pentru alte dispozitive de transport al aerului evacuat pe tot parcursul anului.

Indiferent dacă este prevăzut cu balamale stânga sau dreaptă, ferestre suspendate în partea inferioară sau luminatoare - AirLock 100 se potrivește cu toate construcțiile comune ale ferestrelor cu un perimetru maxim de 400 cm:

Etanșare fereastră AirLock 100