Umidificator de aer Trotec B5E

Disponibilitatea: este
2 420 lei
- +

UMIDIFICATOR CU ULTRASUNETE B 5 E

Respirați-vă sănătos și dormiți mai confortabil pentru a vă trezi simțindu-vă la fel de apt ca o lăutărie.

O viață sănătoasă cu aer curat de respirație! Umidificatorul 2-în-1 Trotec B 5 E asigură un climat de cameră cu umiditate optimă în locuințele dvs. private. În plus, ionizatorul integrat elimină virusurile patogene, bacteriile, polenul și praful de casă. În cele din urmă, puteți respira liber fără griji pentru sănătate! Puteți preveni răcelile, ochii iritați și pielea uscată prin umidificarea aerului din cameră la un nivel ideal.

Ai fi știut? Petrecem cea mai mare parte a vieții noastre în interior și respirăm aer care este contaminat cu praf de casă, bacterii și alți iritanți. Nici urmă de aer proaspăt care respiră acolo! Aerul contaminat cu iritanti favorizeaza tusea si stranutul, precum si transmiterea bacteriilor patogene. Copiii și persoanele care suferă de alergii sunt deosebit de predispuse la acest lucru.

Doar respira! Umidificatorul B 5 E folosește ultrasunete pentru a transforma apa de la robinet din recipientul de stocare într-un spray atomizat și distribuie această gură răcoritoare de picături de ceață ultrafine în cameră prin duza de ceață care se poate roti liber cu 360 °. Trei niveluri de atomizare reglabile permit umidificarea continuă de până la 13 ore. Cu performanțele sale ridicate de atomizare de până la 7,2 litri pe zi, umidificatorul cu ultrasunete B 5 E este potrivit pentru dimensiunile camerei între 30 m² și 75 m³.

Fie că sunt animale de companie, oameni sau plante - toți percep calitatea îmbunătățită a aerului ca fiind plăcută. Unul dintre beneficii este riscul redus de a răci. Plantele de casă vă vor fi cu siguranță recunoscătoare și pentru puțin mai multă umiditate.

Pe ordinea de zi: aer sănătos pentru respirație

Un mod de operare adecvat pentru orice aplicație

B 5 E inteligent vine cu o varietate de moduri de operare. Părinții vor aprecia modul bebeluș. Umiditatea camerei este reglată la un nivel optim potrivit pentru copiii mici. În timpul funcționării automate, B 5 E preia controlul și generează climatul perfect al camerei complet automat. Oricine se opune predării frâelor poate seta cu ușurință valoarea de umiditate dorită cu mâna. Versatilitatea modelului B 5 E este completată de un temporizator programabil în mod liber pentru oprirea automată și un mod de noapte pentru a promova un somn sănătos.

În ciuda acestei game funcționale, este ușor de pornit acest umidificator cu ultrasunete. Toate setările pot fi făcute cu ușurință prin intermediul panoului de control din partea din față a B 5 E. În timpul funcționării zilnice, B 5 E poate impresiona cu cerințe de întreținere reduse. În cazul unui rezervor de apă gol, dispozitivul se oprește automat. Dacă umidificatorul trebuie curățat sau întreținut, acesta este demontat în doar câțiva pași.

Iluminarea opțională la cerere a rezervorului de apă face din acest nebulizator modern un autentic ochi care se integrează armonios în orice zonă a vieții. 

Testat pentru siguranță

Beneficiați de calitatea mărcii Trotec, garantând o valoare ridicată, siguranță și funcționalitate. Prin marca GS înregistrată, autoritatea de inspecție Intertek certifică faptul că, dacă este utilizat în mod previzibil și conform intenției, dispozitivul nu prezintă un risc pentru sănătatea și siguranța utilizatorului.

Câteva beneficii practice:

  • Umidificator 2-în-1 și filtru de aer
  • Tehnologie cu ultrasunete pentru un climat plăcut în cameră și îmbunătățirea calității aerului
  • Duza de ceață rotativă la 360 °
  • 3 niveluri pentru setarea intensității nebulizatorului
  • Durată de viață de până la 13 ore datorită unui rezervor mare de apă
  • Poate fi utilizat cu apă normală de la robinet - nu este necesară apă distilată
  • Ionizator pentru o calitate mai bună a aerului
  • Funcționare automată, modul bebeluș și modul de noapte
  • Funcția timer
  • Indicarea nivelului actual de umiditate
  • Oprire automată
  • Iluminare LED la cerere a rezervorului de apă

Umidificator cu ultrasunete B 5 E de la TrotecUmidificatoare cu ultrasunete Trotec

  

SecoSan

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Intensitatea nebulizatorului

Intensitatea nebulizatorului selectabilă

Ceață de pulverizare ultrafină pentru o prospețime vizibilă

Intensitatea atomizării B 5 E poate fi reglată în 3 niveluri. Reglați individual performanța de umidificare la dimensiunea și sezonul camerei respective sau controlați climatul camerei pentru a satisface cerințele dvs. individuale.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Duza de ceață rotativă cu 360 °

Duza de ceață rotativă cu 360 °

Cu accent pe prospețimea din zona de zi

Duza de ceață a B 5 E care poate fi rotită cu 360 ° își concentrează în mod clar umidificarea. Odată cu acesta, anumite părți ale camerei pot fi prevăzute cu suplimentul dorit de umiditate răcoritoare sau parfumurile benefice din difuzorul de aromă.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Ionizator care promovează sănătatea

Ionizator care promovează sănătatea

Trimiteți agenți patogeni și iritanți

Virusii patogeni, bacteriile, polenul și praful de casă pot fi găsite chiar în fața ușii, dar nu aparțin casei dvs. unde doriți să vă recuperați de stresul de zi cu zi. Din acest motiv, B 5 E este echipat cu un ionizator extrem de eficient pentru filtrarea poluanților și iritanților.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Funcție temporizator de economisire a energiei

Funcția de economisire a energiei cu temporizator

Tehnologie inteligentă care reduce costurile cu energia

Durata procesului de umidificare poate fi programată prin intermediul temporizatorului cuprins între 1 și 12 ore. Odată setată perioada de umidificare dorită, B 5 E se va opri automat după ce a trecut timpul de funcționare preselectat. 

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Mod de noapte care promovează somnul

Mod bebeluș / funcționare automată

Programe inteligente de umidificare

B 5 E vine cu câteva caracteristici extraordinar de inteligente. În modul bebeluș, își arată capacitatea de a regla umiditatea camerei la un nivel optim potrivit pentru copiii mici. În timpul funcționării automate, dispozitivul produce un climat sănătos în cameră în mod constant și singur.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Atmosferă cu lumină nocturnă

Atmosferă confortabilă de lumină nocturnă

Fă o pauză din viața de zi cu zi

Cu lumina potrivită puteți crea o atmosferă liniștitoare. Prin simpla apăsare a unui buton, iluminarea ambientală la cerere a modelului B 5 E oferă lumină atmosferică de seară - atât ca element decorativ, cât și pentru relaxare deliberată.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Rezervor de apă cu dimensiuni generoase

Rezervor de apă cu dimensiuni generoase

Umidificare de lungă durată, fără a fi nevoie să reumpleți în permanență rezervorul

Rezervorul de stocare a apei de 4 l al B 5 E stabilește un standard ridicat pentru durata umidificării. Cu conținutul unui singur rezervor de apă, vă puteți umezi mediul timp de până la 13 ore. Ca atare, B 5 E depășește majoritatea dispozitivelor din clasa sa.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Mod bebeluș / funcționare automată

Mod de noapte care promovează somnul

Pentru un somn sănătos, neîntrerupt, de noapte bună

Nu trebuie să rămâi fără un aer de respirație perfect umidificat, curat și proaspăt în timp ce dormi. În modul de noapte activat, B 5 E funcționează fără iluminare, permițând o odihnă bună, fără surse de lumină deranjante.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Afișaj intuitiv

Afișaj intuitiv

Mai mult timp pentru lucrurile care contează

Toate setările pot fi făcute prin intermediul panoului de control din partea din față a B 5 E. Fie că este vorba de nivelul de umiditate, intensitatea atomizării, selectarea programului sau ionizarea: puteți urmări cu ușurință toate funcțiile importante. În timpul nopții, afișajul este dezactivat.

UN DISPOZITIV - CERERI MULTIPLE

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Un climat sănătos pentru camere pentru case și apartamente

Un climat de cameră sănătos pentru case și apartamente

Aer respirator benefic pentru întreaga familie

Oricine de la bebeluș până la adult percepe aerul prea uscat al camerei ca fiind dezagreabil. Starea noastră de bine este afectată de o iritație a căilor respiratorii, de epuizare, iritații grosiere ale pielii sau ale ochilor. Pentru a aduce mai multă ușurință și confort, B 5 E reglează nivelul de umiditate din cameră la un nivel perfect echivalent cu un climat sănătos al camerei.

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - A fi mai productiv la locul de muncă

Fiind mai productiv la locul de muncă

Aerul proaspăt din cameră contribuie la productivitatea și capacitatea de concentrare 

Clima camerei are o influență majoră asupra performanței noastre la locul de muncă. Aerul prea uscat al camerei ne împiedică neobservat productivitatea și ne încetinește; pe termen lung poate provoca chiar și mucoase uscate și probleme oculare (uscăciunea ochilor, conjunctivită). Folosiți B 5 E pentru a vă asigura un climat de cameră mai productiv, cu aer de cameră umidificat optim. 

Umidificator cu ultrasunete B 5 E - Degete verzi

Degete verzi

Umiditate suplimentară pentru frunzele lucioase și creștere crescută

Dacă îți pasă de bunăstarea plantelor tale, un umidificator cu ultrasunete precum B 5 E este exact ceea ce ai nevoie. Creșterea umidității și a calității aerului face ca plantele dvs. să înflorească, ceea ce vă va face pe plac în aceeași măsură.



Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Model China
  • Consumul de energie, W 25
  • Consumul de apă, ml/h 300
  • Rezervor de apă, L 4
  • Dimensiuni 285 x 175 x 190 мм
  • Suprafață, м² 30
  • Garanție 24 luni