Set de iarnă Ballu pentru aparate de aer condiționat

Disponibilitatea: este
2 100 lei

Set de iarnă Ballu  pentru aparate de aer condiționat



Majoritatea producătorilor stabilesc limita inferioară pentru funcționarea aparatului de aer condiționat la temperaturi ambientale până la + 18 ° C în modul „răcire” și −7 ° C în modul „încălzire”. Utilizarea aparatului de aer condiționat fără un kit de iarnă la temperaturi mai scăzute reduce semnificativ performanțele sale și duce la o serie de consecințe negative, inclusiv defectarea echipamentelor scumpe.

Setul de iarnă vă permite să porniți sistemul de aer condiționat pentru răcire la temperaturi de la + 18 ° C până la -40 ° C. Se folosește în încăperi speciale care trebuie răcite pe tot parcursul anului (camere server, săli de sport etc.), precum și în timpul funcționării aparatului de aer condiționat la temperaturi mai mici decât cele recomandate de producător (+ 18 ° C).

Proiectat să funcționeze ca parte a sistemelor de climatizare, imediat ce „răcire” și „răcire - încălzire”. Setul nu necesită configurare și oprire pentru perioada de vară.

Trusa de iarnă include:

  • Regulator de presiune de condensare (regulator de viteză a ventilatorului),
  • Încălzitor de scurgere,
  • Încălzitor carter compresor.

Setul de iarnă Ballu este potrivit pentru orice aparat de aer condiționat cu putere de până la 7 kW.

Principiul de funcționare

Regulatorul de presiune de condensare BALLU determină temperatura curentului de condensare cu ajutorul unui senzor de temperatură și, în funcție de acesta, controlează viteza ventilatorului, crescând sau micșorând fluxul de aer care trece prin schimbătorul de căldură. Regulatorul nu necesită ajustare, are o autodiagnosticare încorporată a stării de sănătate a senzorului de temperatură și o indicație a modului de funcționare curent, ceea ce crește confortul instalării și controlului sistemului.

Încălzitorul de drenaj autoreglabil BALLU datorită elementului de încălzire nu permite înghețarea condensului în interiorul sistemului de drenaj, ajustează automat puterea de încălzire în funcție de temperatura mediului și, prin urmare, nu necesită oprirea în timpul verii. Etanșarea ermetică a elementului de încălzire elimină posibilitatea deteriorării atunci când apa intră în partea de lucru a încălzitorului.

Datorită încălzirii, încălzitorul cu carter autoreglabil BALLU asigură vâscozitatea necesară a uleiului în motorul compresorului, absența agentului frigorific dizolvat în ulei și prezența acestuia în faza lichidă în carterul compresorului. Acest lucru împiedică spălarea grăsimii din lagărele compresorului la pornire și, în consecință, elimină posibilitatea defectării acesteia.


 
MarcaBallu
 
Perioada de garantie24 de luni
 
Consumator
 
Aplicație și conformitateAjută aparatul de aer condiționat să funcționeze iarna în regim de răcire
 
Performanţă
 
Max. consum de energie0,063 kW
 
Montare
 
Puterea condiționatului conectat nu mai este10,5 kW
 
min temperatura de operare pentru unitatea exterioară   -40 ° C
 
Cablul de rețea cu mufaNu
 
Opțiunea de plasareDin orice unghi
 
Tipul instalației (montaj)Element intern al sistemului
 
Tensiunea de alimentare230,0
 
Greutatea și dimensiunile mărfurilor
 
Greutatea produsului (net)0,6 kg
 
Înălțimea articolului0,025 m
 
Dimensiunile produsului (H * L * D)0,025 * 0,25 * 0,25 m
 
Adancimea produsului0,25 m
 
Lățimea articolului0,25 m
 
Adiţional
 
Document de garanțieCard de garantie
 
Zona de aplicareEchipamente comerciale



Specificații principale