Ventilator TROTEC TFH 2000 E

Disponibilitatea: nu
2 050 lei

ÎNCĂLZITOR VENTILATOR 2 ÎN 1 ȘI VENTILATOR TFH 2000 E

Cu tehnologia Turbospin pentru căldură rapidă iarna și răcire revigorantă vara!

TFH 2000 E - cu Turbospin

TFH 2000 E - cu Turbospin

  

Turbo-ul tău pentru căldură sau răcoare în toată camera

Încălzitorul ventilator 2-in-1 TFH 2000 E este elegant și echipat cu o tehnologie inovatoare de turbospină.În carcasa sa modernă, carcasa all-round combină două dispozitive pentru a crea un climat plăcut, confortabil: un încălzitor puternic de ventilator și un ventilator cu zgomot redus. Dacă anterior aveți nevoie de două dispozitive separate, astfel încât să nu transpirați vara și să vă bucurați de seara confortabile acasă iarna, multifuncționalul TFH 2000 E 2-in-1 nu numai că vă economisește bani și spațiu - câștigați adaugă de asemenea confort maxim.

Încălzire suplimentară iarna, ventilator vara

În zilele reci în timpul iernii sau în perioada de tranziție, când nu poate fi suficient de cald în propriii patru pereți, la birou sau în casa de vacanță, tehnologia turbospin a încălzitorului puternic de până la 2.000 de watt cu cele două niveluri de încălzire (1.200 W / 2.000 W) pentru o căldură confortabilă și o distribuție rapidă și uniformă a căldurii. În cazul în care adesea încălzitoarele electrice convenționale nu sufla căldura suficient de departe în cameră, TFH 2000 E creează temperaturi mai uniforme ale camerei printr-un flux de aer care circulă în cameră.

Pe lângă funcția sa de încălzire electrică, modelul compact TFH 2000 E are și un mod de ventilație rezistent la turbină, cu două niveluri de viteză selectabile manual, astfel încât să păstrați întotdeauna un cap rece, chiar și în zilele călduroase de vară. Puternicul flux de aer al ventilatorului se răcește vizibil mai rece și circulă mai mult de două ori mai mult decât un aer convențional cu un ventilator convențional cu aceeași ieșire fără tehnologia Turbospin. Un alt plus de confort este faptul că funcționează lin și surprinzător în liniște.

Produs

video pentru TFH 2000 E: Elegant, liniștit și echipat cu tehnologie turbospin ultra-puternică pentru căldură rapidă pe timp de iarnă și răcire răcoritoare vara: Aflați mai multe despre încălzitorul ventilator 2 și 1 și ventilatorul TFH 2000 E din videoclipul nostru.

Urmăriți acum!

Așa funcționează tehnologia Turbospin

Știți problema? În apartamentele cu tavane înalte, zone cu aer proaspăt sau camere înfășurate, aerul cald de încălzire nu ajunge în fiecare zonă a camerei, astfel încât rămân adesea locuri incomode. Sistemul de încălzire instalat permanent funcționează cu viteză maximă, iar picioarele dvs. încă îngheață. Motivul acestor fluctuații de temperatură în cameră este circulația aerului insuficientă. Aerul cald de încălzire nici nu ajunge la podea, ci se ridică la tavan, se răcește acolo și odată cu distanța crescândă de calorifer, temperatura camerei scade și ea. Nu există o distribuție de umplere a spațiului aerului cald.

Avem soluția:  Turbospin! Prin tehnologia sa Turbospin, TFH 2000 E creează o circulație uniformă a aerului în toată camera. Aerul este atras în ventilator din spate. Acolo întâlnește cele 5 lame rotor deosebit de puternic curbate ale rotorului extrem de rapid. Aceste palete de ventilator profund curbate asigură o vârtej deosebit de puternică și o accelerare enormă a fluxului de aer. Dar asta nu este totul: grila de protecție în spirală a ventilatorului nu este doar un accent atractiv de design, ci crește turbulența. Aerul acum puternic comprimat și învârtit ca o tornadă comprimată trage din dispozitiv ca o coloană de aer rotativ și pătrunde adânc în cameră. Zonele de aer rece și cald interior sunt rupte și amestecate de fluxul de aer. Fluxul de aer emergent lovește peretele sau colțul opus al camerei și este reflectat acolo pe toate părțile. Aerul curge prin pereții laterali și tavanul în circulație constantă înapoi în spatele ventilatorului. Acolo este aspirat din nou și ciclul începe din nou. Acest principiu eficient de turbospină va amesteca și circula aerul din cameră la maximum. Diferența dintre temperatura pardoselii mai rece și cea mai caldă a plafonului este redusă semnificativ și în schimb simți o temperatură mai uniformă în toată camera. Acolo este aspirat din nou și ciclul începe din nou. Acest principiu eficient de turbospină va amesteca și circula aerul din cameră la maximum. Diferența dintre temperatura pardoselii mai rece și cea mai caldă a plafonului este redusă semnificativ și în schimb simți o temperatură mai uniformă în toată camera. Acolo este aspirat din nou și ciclul începe din nou. Acest principiu eficient de turbospină va amesteca și circula aerul din cameră la maximum. Diferența dintre temperatura pardoselii mai rece și cea mai caldă a plafonului este redusă semnificativ și în schimb simți o temperatură mai uniformă în toată camera.

Nu este suficient un ventilator sau un încălzitor ventilator convențional? Multe ventilatoare standard sau încălzitoare ventilatoare nu creează efectul descris de circulație a aerului din cameră cu aceeași intensitate. Câmpul lor de acțiune este mai mic datorită procesului, astfel încât trebuie să fiți aproape de dispozitiv pentru a simți încălzirea sau răcirea dorită. Puterea turbo a modelului TFH 2000 E este însă mult mai puternică și joacă într-o ligă diferită.

TFH 2000 E - circulație optimă a aerului

TFH 2000 E - compresie în flux

TFH 2000 E - Tehnologia Turbospin vs.  lame de ventilatoare convenționale

TFH 2000 E - temperaturi mai uniforme


TFH 2000 E - poate fi utilizat tot timpul anului

Hot & Cold - Clima potrivită pentru fiecare anotimp

Încălzirea în timpul iernii: în zilele reci, tehnologia Turbospin a modelului TFH 2000 E asigură o încălzire mai rapidă și mai uniformă a camerei. În apartamentele cu două etaje, care trebuie încălzite mai mult în timpul iernii, din cauza suprafețelor și a scărilor mai mari, dispozitivul poate, în funcție de instalație și dimensiunea camerei, să îmbunătățească circulația aerului pentru a permite căldura să ajungă peste tot. Utilizați dispozitivul combinat TFH 2000 E ca încălzitor suplimentar cu funcție de încălzire sau ca ventilator, de exemplu pentru a distribui căldura confortabilă a unui șemineu în cameră.

Răcire vara: în vara transpirată, ventilatorul în două etape al modelului TFH 2000 E cu cele două niveluri reci oferă o răcire plăcută. Briza proaspătă se simte rapid în cameră datorită fluxului puternic de aer. Sfat: poziționați TFH 2000 E în dormitor în fața ferestrei deschise și aruncați căldura înălțată din cameră dimineața sau seara. Aerul proaspăt din toate zonele camerei asigură un somn odihnitor.

Turbo de răcire: TFH 2000 E este ideal și pentru susținerea unui sistem de climatizare. Ventilatorul distribuie aerul răcit pe o suprafață mare din cameră și crește astfel efectul de răcire al aparatului de aer condiționat.

Aer curat toamna și iarna: în sezonul de încălzire uscată, apartamentul trebuie să fie bine ventilat cel puțin o dată pe zi. Aerul proaspăt contribuie la mai multă bunăstare și protejează împotriva răcelilor. Aruncați aerul de încălzire învechit și uscat pe fereastră în cel mai scurt timp. 

Sfat de economisire a energiei:  picioarele reci sau zonele vizibil mai reci din cameră nu rezultă de obicei din încălzirea prea mică. Mobilierul sau grupurile de șezut care sunt deja plasate nefavorabil pot duce la distribuirea optimă a aerului cald în cameră. Prin urmare, o creștere a temperaturii camerei duce rar la obiectivul dorit - dar duce la costuri mai mari de energie! Cu TFH 2000 E, eficiența sistemelor de încălzire sau climatizare instalate permanent poate fi crescută. Aerul încălzit sau răcit poate fi distribuit mai rapid și mai complet în cameră, printr-o instalare pricepută, astfel încât este necesară o mai mică reîncălzire sau răcire.

Design, confort și securitate perfect combinate

Încălzitorul ventilator TFH 2000 E impresionează prin estetica clară și un design care este modelat pe forma unei turbine de înaltă performanță. Indiferent dacă este pe podea sau pe birou - TFH 2000 E compact este un ochi elegant de pretutindeni. Și cu mânerul de transport încorporat în spate, dispozitivul, care cântărește doar 2000 g, poate fi întotdeauna configurat exact acolo unde vă place cel mai bine.

Securitatea este, de asemenea, convingătoare:Bine de știut că carcasa robustă din plastic cu atingere rece a modelului TFH 2000 E nu se încălzește chiar și la cel mai înalt nivel de încălzire. Elementele de încălzire din interior nu redau energia termică învelișului sau grilei din față sau din spate. Astfel, puteți atinge în siguranță încălzitorul ventilatorului chiar și după o lungă perioadă de încălzire. Comutatorul de comutare integrat protejează împotriva răsturnării accidentale. Bobina de încălzire este oprită automat, imediat ce dispozitivul stabil amenință să se răstoarne. De asemenea, ventilatorul se oprește automat la scurt timp după aceea. În același timp, se aude un semnal sonor care indică faptul că TFH 2000 E nu mai este într-o poziție verticală. În plus, TFH 2000 E are protecție la supraîncălzire și funcționare continuă a ventilatorului, care sufla căldura rămasă din interiorul dispozitivului după încălzire. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău!

Mai liniștit decât se aștepta: Puternica tehnologie Turbospin este surprinzător de liniștită în funcționare. Zgomotul de fundal plăcut, blând și sonor al fluxului de aer scăpat poate fi ușor ignorat. Deci, puteți, de asemenea, în dormitor sau z. B. bucurați-vă să vizionați televizorul sau căldura fără a fi distras de zgomote puternice de fundal.

Control automat al termostatului: temperatura poate fi preselectată în trepte de 3 grade de la 18 ° C la 30 ° C pe panoul de control aranjat clar. Odată setat, termostatul automat preia controlul temperaturii. Dacă se atinge temperatura dorită, încălzitorul se oprește până când este necesar să se încălzească din nou. Acest lucru nu este numai convenabil, ci reduce și consumul de energie. Se poate spune doar: TFH 2000 E este o problemă bine rotundă și în această privință!

TFH 2000 E - perspectivă

TFH 2000 E - vedere de sus

TFH 2000 E - frontală


Descrierea produsului este preluată de pe site-ul web al producătorului TROTEC, prin urmare, verificați datele de traducere automată.


Specificații principale