Umidificator de aer Trotec B25E

Disponibilitatea: este
2 315 lei
- +

UMIDIFICATOR PROIECTANT B 24 E / B 25 E

Cel mai elegant mod de a te bucura de un climat de cameră plăcut, plin de prospețime

Ambele umidificatoare B 24 E și B 25 E asigură un climat plăcut în încăpere prin evaporare naturală. Cu designul lor elegant, elegant și cu culorile „șampanie” (B 24 E), precum și „albul de stridii” (B 25 E), puteți pune câteva aspecte elegante în casa, biroul sau spa-ul.

Mai ales în sezonul rece, umidificarea are o importanță deosebită, deoarece aerul uscat de iarnă și aerul încălzit ne pot afecta bine starea de bine. Sub valori de umiditate cuprinse între 40 și 60% nu numai că ne simțim inconfortabil, dar membranele mucoase, ochii și pielea se usucă mai repede și avem mai multe șanse să ne răcească.

Umidificator proiectant B 24 E / B 25 E

Bebelușii și copiii mici sunt deosebit de sensibili la un climat de întărire uscată, în parte deoarece căile respiratorii ale acestora sunt mai vulnerabile.

Umidificatorul B 24 E / B 25 E vă permite să umidați complet automat aerul din cameră și să atingeți un nivel optim de senzație.  

O valoare relativă a umidității cuprinse între 40 și 60% este ideală pentru bunăstare maximă și oferă cel mai bun suport pentru procesele naturale de protecție și curățare din interiorul corpului, precum și pentru aportul de oxigen în sânge, ceea ce poate reduce susceptibilitatea la dureri de cap și crește capacitatea de concentrare.

O oază de bunăstare la apăsarea unui buton

Umidificatoare Trotec B 25 E: Diverse moduri de operare plus mod de noapte ultra-silențioasă

B 24 E / B 25 E poate fi adaptat cu ușurință la nevoile dvs. individuale doar cu câteva setări de taste. Puteți alege dintre cinci valori de umiditate țintă și patru trepte de ventilator, ceea ce face posibilă îndeplinirea oricărei cerințe a camerei.

Datorită controlului integrat al higrostatului, umidificarea are loc automat și dispozitivul se pornește și se oprește independent pentru a atinge valorile țintă prestabilite.

Combinația reușită a unui design atrăgător și dimensiuni deosebit de compacte permite o configurare de economisire de spațiu a dispozitivului deosebit de stabil în practic orice mediu - fie acasă, fie la birou.

Aer proaspăt cu un miros opțional de bun simț

Difuzor de ulei parfumat integrat

B 24 E / B 25 E este echipat cu un rezervor de ulei parfumat separat pentru o aromatizare opțională a aerului din încăpere.

În acest fel vă puteți transforma casa într-o oază parfumată de bunăstare pentru simțuri. Mirosurile au o influență directă asupra stării noastre de bine și pot fi de ajutor în caz de stres, dispoziție proastă sau chiar probleme de somn.

Deoarece uleiul parfumat nu este emis în cameră prin apă, ci separat de un difuzor, filtrul de evaporare al B24 E / B 25 E nu se blochează. Se pot folosi toate uleiurile parfumate obișnuite - ideale pentru o terapie aromatică individuală și relaxantă!

Umidificatoare Trotec B 24 E / B 25 E cu filtru special pentru fagure

Schimbare simplă a filtrului - demontare facilă

Filtrul special de fagure simulează principiul natural de evaporare a plantelor de hidratare

Structura sofisticată de fagure nu oferă numai filtrul de evaporare al B 24 E / B 25 E cu o stabilitate dimensională înaltă, ci și o suprafață interioară extrem de mare care absoarbe automat apa și o transferă în toți porii, la fel ca o plantă care preia apa trece prin rădăcinile sale și o transportă până la frunzele din tavă, unde apa se evaporă.

Astfel, filtrul de evaporare rămâne uniform umed într-un mod natural. Acesta este motivul pentru care, spre deosebire de umidificatoarele rotative convenționale, B 24 E / B 25 E nu necesită piese de uzură mecanică pentru umidificarea filtrului.

Aerul uscat care trece prin filtru este îmbogățit automat cu umiditate pentru a obține un nivel optim de umiditate de 40 până la 60%. Calcarul și alți poluanți ai aerului din rezervorul sau filtrul umidificatorului sunt legați și nu sunt emiți în aerul din încăpere. În plus, umidificarea excesivă este exclusă cu această procedură.

Schimbare simplă a filtrului - demontare facilă

B 24 E / B 25 E are un design extrem de ușor de întreținut și, prin urmare, poate fi demontat cu ușurință pentru curățarea obișnuită sau pentru schimbarea filtrului în doar câțiva pași.

Câteva avantaje practice:

  • Umidificare a aerului din încăpere controlată prin igrostat prin evaporare naturală la rece
  • Carcasă din aluminiu de înaltă calitate și stabilă
  • Difuzor de ulei parfumat integrat pentru o aromatizare opțională a aerului din încăpere
  • Distribuție eficientă a aerului la 360 de grade în întreaga cameră
  • Se integrează armonios și economisind spațiul în orice mediu datorită designului său atractiv și construcției compacte
  • Diferite moduri de operare plus mod de noapte ultra-silențios
  • Sistemul SecoSan pentru controlul poluării apei deja integrat
  • Poate fi utilizat cu apă normală de la robinet - nu este necesară apă distilată
  • LED-uri Dimmable pentru controlul individual al intensității luminii
  • Întreținere redusă și necomplicată - demontare și curățare ușoară
  • Funcții practice suplimentare de confort
Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Model China
  • Consumul de energie, W 6
  • Consumul de apă, ml/h 350
  • Rezervor de apă, L 3
  • Dimensiuni 248 x 305 x 248 мм
  • Suprafață, м² 24
  • Garanție 12 luni