Aer conditionat Gree Bora A5 GWH18AAD-K6DNA5B

Disponibilitatea: este
17 450 lei
14 830 lei
- +

Aer conditionat Gree Bora A5 GWH18AAD-K6DNA5B


Gree Bora    Aparatele de aer condiționat inverter montate pe perete   sunt o noutate a anului 2018 într-o serie de sisteme split DC-inverter de la cel mai mare producător din lume Gree, este o soluție elegantă și modernă pentru crearea și menținerea temperaturii optime și confortabile a aerului și asigurarea igienicului și igienic. standarde în casa, apartamentul, biroul, magazinul, restaurantul sau orice alte spații rezidențiale, publice și industriale. 


CARACTERISTICI:

1. Unul dintre puținele aparate de aer condiționat care funcționează cu freon ecologic R32 (difluormetan), care nu crește șansele de încălzire globală, este netoxic și se autoaprinde și, cel mai important, reduce consumul de energie cu până la 8%!

2. Evaluările  generale  A++ pentru răcire și încălzire A+ sunt printre cele mai înalte cote de eficiență energetică sezonieră SCOP și SEER din industrie, asigurând cele mai mici costuri de operare.

3. Tehnologia Inverter – permite aparatului de aer conditionat sa ajunga si sa mentina rapid si cu un consum redus de energie o temperatura confortabila a camerei. Aparatele de aer condiționat Inverter sunt mai economice și oferă un control mai flexibil și mai precis al temperaturii.

4. Funcția de încălzire economică (menținerea temperaturii +8 °C) - aparatul de aer condiționat este util mai ales în iarna rece, când în absența dvs., va menține temperatura în cameră egală cu +8 °C. În același timp, acest mod nu consumă aproape deloc electricitate și nu permite aerului să înghețe până când te întorci.

5. Aparatul de aer condiționat funcționează stabil la temperaturi ale aerului de până la -15 ° C în toate modurile principale: răcire și încălzire. Capacitatea compresorului și viteza ventilatorului se adaptează la temperaturile scăzute, iar preîncălzirea aerului împiedică intrarea aerului rece în încăpere.

6. Funcția I FEEL – ajută la obținerea celui mai mare confort în cameră. Când  I FEEL este pornit, unitatea interioară citește datele de la telecomandă, care măsoară temperatura în locația sa și, pe baza acesteia, determină cea mai potrivită temperatură pentru o ședere confortabilă în cameră. La fiecare 10 minute, telecomanda trimite un semnal și aparatul de aer condiționat se adaptează la acesta.

7. Unitatea de purificare a aerului „Cold Plasma” (ionizator cu plasmă) este un filtru electronic care produce ioni activi de hidrogen și oxigen, distrugând toate particulele care intră în filtru: bacterii, microorganisme, polen și alte substanțe nocive. Plasma rece distruge până la 90% din bacteriile și virușii dăunători, înlocuiește complet toate tipurile de filtre, nu necesită întreținere și acoperă întreaga zonă de lucru.


8. Control inteligent de oriunde in lume prin Wi Fi  – aparatul de aer conditionat poate fi controlat atat prin telecomanda inclusa cat si prin smartphone-ul/tableta ta cu Android/iOS prin instalarea unei aplicatii speciale. Prin intermediul aplicației, puteți monitoriza temperatura curentă din cameră și puteți modifica toți parametrii posibili ai aparatului de aer condiționat. Cea mai obișnuită utilizare este să setați o temperatură confortabilă în timp ce sunteți departe de casă, pentru a vă întoarce într-o cameră confortabilă și confortabilă.

9. Funcția „Pornire la cald”  - protejează camera de pătrunderea aerului rece la temperaturi sub zero, ventilatorul unității interioare a aparatului de aer condiționat nu va porni până când schimbătorul de căldură nu atinge o temperatură de +28 8 ° C .

10. Dezghețare inteligentă  - la temperaturi scăzute, funcția de dezghețare a schimbătorului de căldură al unității interioare a aparatului de aer condiționat este activată, funcționează numai la temperatura zero a schimbătorului de căldură, astfel neconsumând în mod deosebit energie.

11. Obloane automate care direcționează fluxul de aer - aparatul de aer condiționat are 4 direcții ale obloanelor pentru a determina unghiul fluxului de aer față de cameră. Înclinarea orizontală a jaluzelelor se reglează cu ajutorul telecomenzii, cea verticală - manual.

12. Temporizator automat de pornire și oprire programabil 24 de ore – vă permite să setați manual pornirea și oprirea aparatului de aer condiționat la anumite intervale.

13. Funcție de autocurățare  - oprește procesul de apariție și creștere a bacteriilor în unitatea interioară prin îndepărtarea umezelii de pe suprafața evaporatorului și a părților interne ale unității, aceasta se realizează prin rotația reziduală a palelor ventilatorului după închide.

14. Autodiagnosticare — microprocesorul aparatului de aer condiționat analizează constant starea tehnică a unităților interioare și exterioare și, dacă apar erori, le afișează pe afișajul digital al aparatului de aer condiționat.

15. Modul Sleep (mod noapte) - atunci când această funcție este activată, aparatul de aer condiționat va funcționa la o viteză minimă, iar temperatura va scădea sau crește fără probleme cu 2-3 ° C timp de câteva ore. Acest lucru asigură un nivel minim de zgomot, precum și o temperatură optimă pentru un somn sănătos. Această caracteristică este programabilă, iar funcționarea în modul de noapte poate fi ajustată după preferințele personale.

16. Modul TURBO – această funcție vă permite să stoarceți performanța maximă a aparatului de aer condiționat în cel mai scurt timp posibil, dacă aveți nevoie să răciți sau să încălziți încăperea cât mai curând posibil.

Specificații tehnice 

Capacitate:18000 BTU
Wi-Fi Control:Da
Suprafaţa deservită:50 m²
Regim de funcționare:Răcire/ Încălzire/Dezumidificare/Ventilație
Inverter:Da
Agent frigorific:R32
Clasă energetică, Răcire/ Încălzire:A++/A+
Consum energie electrică, Răcire/ Încălzire:1.43/1.40 kW
Capacitate de Răcire/ Încălzire:4.60/5.20 kW
Diapazonul temperaturilor de funcționare:-15 … +43 °C
Nivel de zgomot unitate internă:33/37/42/45 dB
Dimensiuni unitate internă:970×300×225 mm
Dimensiuni unitate externă:842×596×320 mm
Greutate unitate internă:13.5 kg
Greutate unitate externă:34 kg
Culoare unitate internă:Alb
Țeavă conexiune lichid:1/4"
Țeavă conexiune gaz:3/8"
Producător:Gree
Garanție:36 luni
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Gree
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 4.6
  • Capacitate de incalzire, kW 5.2
  • Putere consumata la racire, W 1430
  • Putere consumata la incalzire, W 1400
  • Suprafata recomandata 50 м²
  • Capacitate BTU 18000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 36
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 970×300×225
  • Dimensiuni unitatea exterioara 842×596×320
  • Greutate unitatea interioara, kg 13.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 34