Aer conditionat Gree FREAIR GWH12AOCXD-K6DNA1B/I

Disponibilitatea: este
23 270 lei
19 780 lei
- +

Aer conditionat Gree FREAIR GWH12AOCXD-K6DNA1B/I

Respirați curat cu aparatul de aer condiționat GREE FREAIR 

GREE FREAIR Inverter R32 WI FI este un aparat de aer condiționat inovator cu alimentare cu aer proaspăt într-un design elegant! De asemenea  este un aparat de aer condiționat echipat cu un senzor precis de concentrație de CO2 într-un spațiu închis, oferind o perspectivă în timp real asupra calității aerului.

După ce dispozitivul detectează o concentrație crescută de CO2 în aer, semnul frunzei de pe afișaj își schimbă culoarea în galben sau roșu, în funcție de calitatea aerului. Utilizatorul poate porni modul de injectare a aerului proaspăt în încăpere și, după ce atinge calitatea dorită, frunza de pe afișaj va deveni din nou verde.

Cu GREE FreAir, curățenia aerului din casa ta este sub control:

  • Senzorul de CO2 anunță când este depășită concentrația aerului evacuat
  • Activați modul de alimentare cu aer proaspăt
  • GREE FreAir furnizează aer proaspăt și elimină simultan aerul evacuat prin unitatea externă
  • Ionizatorul și filtrul mecanic curăță aerul de bacterii și praf

Nu mai trebuie să deschideți ferestrele pentru aerisire și să lăsați praful să intre în casă!

Caracteristici principale:

  • detector de CO2
  • filtre HEPA+
  • Diagnostic propriu
  • Repornire automată
  • Răcire turbo
  • Funcția de memorie
  • Încălzire/decongelare inteligentă
  • Plasma rece
  • Autocuratare
  • Mod silențios
  • 3 moduri de noapte
  • 7 viteza ventilatorului
  • Alarma filtru murdar
  • Protectie de joasa si inalta tensiune
  • Design compact
  • Eficiență energetică ridicată

Modul noapte (somn)Modul Sleep: Modul Sleep  vă permite să ajustați automat temperatura setată în funcție de o curbă de somn preprogramată, oferind condiții optime pentru o odihnă confortabilă și sănătoasă.

„Începere linăPornire „soft”:  Funcția protejează componentele electronice ale aparatului de aer condiționat de supratensiuni. Reducerea curentului de pornire este deosebit de importantă pentru aparatele de aer condiționat de mare putere.

Început caldPornire „la cald”:  Când aparatul de aer condiționat este pornit în modul de încălzire, ventilatorul interior nu pornește până când schimbătorul de căldură se încălzește la temperatura setată. Această funcție împiedică intrarea aerului rece în încăpere.

Control WiFiControl WiFi:  Funcția WiFi vă permite să vă controlați aerul condiționat folosind smartphone-ul, tableta sau laptopul.

Schimbarea automată a modurilor de funcționareSchimbarea automată a modurilor de funcționare:  În modul automat, aparatul de aer condiționat selectează automat modul de funcționare (răcire sau încălzire) în funcție de temperatura ambiantă pentru a asigura cele mai confortabile condiții de interior.

Pornire automatăRepornire automată:  După o întrerupere de curent și restabilirea ulterioară a sursei de alimentare, aparatul de aer condiționat va relua automat funcționarea cu aceleași setări care au fost setate înainte de oprire.

Compresor inverterCompresor inverter:  Aparatele de aer condiționat echipate cu compresoare inverter sunt mai economice și oferă un control mai flexibil și mai precis al temperaturii decât aparatele de aer condiționat cu un compresor convențional.

Filtrul „Mecanic (plasă de plastic)”Filtru „Mecanic (plasă de plastic)”:  Îndepărtează particulele solide mari - fibre, păr de animale de companie, puf de plop, particule mari de praf etc.

Răcirea la temperaturi exterioare scăzute.Răcirea la temperaturi exterioare scăzute:  Aparatul de aer condiționat funcționează în modul de răcire când temperaturile exterioare sunt sub zero. În funcție de temperatura exterioară, performanța compresorului și viteza de rotație a ventilatorului unității exterioare se modifică.

Telecomanda cu ceasTelecomandă cu ceas:  Acest aparat de aer condiționat vine cu o telecomandă iluminată din spate.

Autodiagnosticare - monitorizarea funcționării aparatului de aer condiționatAutodiagnosticare - monitorizarea funcționării aparatului de aer condiționat:  Această funcție vă permite să controlați modul de funcționare și starea unităților de aer condiționat folosind un microprocesor. Codul de eroare este afișat automat pe afișajul de informații pentru a facilita întreținerea aparatului de aer condiționat în caz de defecțiune.

Autocuratare - golirea schimbatorului de calduraAutocurățare - uscarea schimbătorului de căldură:  După ce aparatul de aer condiționat este oprit, ventilatorul unității interioare continuă să funcționeze pentru o perioadă de timp. Acest lucru previne apariția și răspândirea mucegaiului și a bacteriilor.

Funcționare silențioasăModul de funcționare silențios:  Când acest mod este pornit, unitatea interioară a aparatului de aer condiționat începe să funcționeze cu un nivel de zgomot redus, oferind cele mai bune condiții pentru o ședere confortabilă în cameră.

TemporizatorTemporizator:  Funcția de cronometru vă permite să programați aparatul de aer condiționat să pornească sau să se oprească cu o întârziere după o anumită perioadă de timp.

Modul TurboModul „Turbo”:  Funcția „Turbo” vă permite să porniți ventilatorul unității interioare la viteza maximă pentru răcirea sau încălzirea accelerată a încăperii prin atingerea rapidă a temperaturii setate.

Mod de mișcare automată pentru jaluzele orizontaleModul de mișcare automată a jaluzelelor orizontale:  Vă permite să activați balansarea automată a jaluzelelor orizontale pentru a crea un flux de aer volumetric.

Mod de mișcare automată pentru jaluzele verticaleModul de mișcare automată a jaluzelelor verticale:  Vă permite să activați balansarea automată a jaluzelelor verticale pentru a crea un flux de aer volumetric.

Toate funcțiile GREE Fre Air Inverter R32 WI FI:

Indicator CO2 (nivel aer evacuat)

Indicatorul afișează nivelul de CO2 din aerul real pe panoul aparatului de aer condiționat și vă semnalează nivelul de „poluare”

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie

Funcția de aer proaspăt

Vă permite să activați alimentarea cu aer proaspăt și eliminarea aerului evacuat. Puteți monitoriza „împrospătarea” aerului pe indicatorul de CO2 în timp real.

Puteți porni modul manual sau puteți seta alimentarea automată cu aer proaspăt.

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie

Mod silențios

Oferă un nivel de zgomot de 20 dB(A), care este mai silențios decât foșnetul frunzelor și abia perceptibil de urechea umană. Aparatul de aer condiționat nu vă va deranja pe dumneavoastră și familia dumneavoastră în timpul somnului, muncii și odihnei.

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie


Modul Turbo

Vă permite să răciți sau să încălziți foarte rapid aerul din cameră și să ajungeți în scurt timp la temperatura dorită pentru confort de urgență!

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie


Curatarea aerului

  • Ionizator „Cold Plasma” – ucide mai mult de 90% dintre bacterii, virusuri, sporii de mucegai, elimină mirosurile și crește concentrația de ioni de oxigen din aer.
  • Filtru „mecanic” - protejează în mod fiabil împotriva prafului, părului de animale, polenul și alte particule mari.

Cu GREE aerul devine mai curat și mai sigur!

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie


Compresor inverter

Oferă cea mai mare eficiență și economie. Casa ta se raceste/incalzeste mai repede, cheltuiesti cu pana la 50% mai putina energie electrica si economisesti semnificativ.

Control Wi-Fi

Funcția Wi-Fi vă permite să vă controlați aerul condiționat folosind un smartphone sau o tabletă.

Economisiți timp la întreținere

Autodiagnosticarea și autocurățarea inteligentă vă vor permite să nu pierdeți timpul cu întreținerea și operarea; GREE poate avea grijă de sine și vă poate economisi timp:

  • Autocuratare - previne eficient dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului in interiorul aparatului de aer conditionat. Datorită autocurățării regulate, aparatul de aer condiționat GREE rămâne întotdeauna curat, proaspăt și absolut sigur pentru sănătatea ta!
  • Autodiagnosticare - vă permite să detectați automat defecțiunile într-un stadiu incipient și să notificați despre acestea. Doar raportați codul de pe afișajul aparatului de aer condiționat la centrul nostru de service și tehnicianul va afla tipul de defecțiune. Acest lucru va prelungi semnificativ durata de viață și va economisi bani la achiziționarea unui nou aparat de aer condiționat.

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie

Condensare  

Condensare

Când aparatul de aer condiționat funcționează, se formează condens pe suprafața evaporatorului.

Glazură

Congelare

Când apa de condens acoperă suprafața evaporatorului, temperatura scade rapid, determinând condensul să înghețe și să se extindă, permițând prafului să scape de pe suprafața evaporatorului.

Dezghețare

Dezghețare

Când stratul de îngheț atinge o anumită grosime, modul de încălzire al aparatului de aer condiționat se va dezgheța rapid și va îndepărta praful.

uscarea

Deshidratare

După terminarea drenajului, temperatura evaporatorului este ridicată la 50℃ - 55℃ și menținută timp de 40 de minute, permițând evaporatorului să se usuce.

Control complet asupra climei din casa ta

  • Cele 7 viteze vă permit să alegeți un mod confortabil de aer condiționat
  • Control adaptiv al fluxului de aer

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie


  • Pornire la cald - în modul de încălzire, aparatul de aer condiționat furnizează imediat aer cald, fără aer rece în timpul încălzirii
  • Climatizare - în modul automat, aparatul de aer condiționat selectează modul de funcționare (răcire sau încălzire) în funcție de temperatura ambiantă pentru a asigura cele mai confortabile condiții de interior

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie


Lucrul cu sursa de alimentare instabilă 

Invertorul GREE FreAir R32 WI FI funcționează stabil chiar și cu electricitate instabilă datorită caracteristicilor unice:

  • Pornire „lină” - protejează componentele electronice ale aparatului de aer condiționat de supratensiuni
  • Pornire de joasă tensiune - capacitatea de a porni aparatul de aer condiționat atunci când tensiunea de alimentare scade cu 10% sub valoarea nominală
  • Repornire automată - după o pană de curent, aparatul de aer condiționat va relua automat funcționarea cu aceleași setări care au fost setate înainte de oprire. 

Modul de noapte

Modul de noapte vă permite să reglați automat temperatura pentru un somn sănătos și sănătos.

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie

Dezghețare inteligentă

Pornește doar atunci când este necesar, spre deosebire de alte companii care lucrează pe un ciclu standard. Acest lucru vă permite să reduceți numărul de cicluri de dezghețare cu 2-3, ceea ce economisește consumul de energie, prelungește durata de viață a compresorului și menține o temperatură confortabilă.

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie

"I FEEL"

Când funcția „I FEEL” este activată, aparatul de aer condiționat își va regla funcționarea nu la temperatura senzorului din unitate, ci la citirile senzorului de pe telecomandă. Acest lucru permite aparatului de aer condiționat să mențină temperatura în casa dvs. cât mai precis posibil și să vă ofere o climă confortabilă!

Pentru a face acest lucru, pur și simplu ține telecomanda lângă tine, ca pe o telecomandă TV.

Aer condiționat GREE FRE AIR Inverter R32 WI FI, pentru 30/40 m2 fotografie

Purificator de aer  

Acest aparat de aer condiționat vine cu o funcție de purificare a aerului care ajută la îndepărtarea particulelor mici, cum ar fi praful, polenul și alți poluanți din aer, creând astfel un mediu mai curat și mai sănătos pentru tine.

                                                                                                                           

Prefiltrare + filtrare grosieră cu filtru dublu strat                                                                                                         Filtru HEPA

– Fibre de poliester PET                                                                                                                                    – Material din polipropilenă

— Material nețesut rezistent la apă.

Sistem de filtrare în etape foarte eficient, plasă rezistentă la insecte și rozătoare, prefiltrare + filtru primar cu două straturi de filtrare grosieră (curățabil)

Filtrarea pas cu pas asigură aer proaspăt curat.

*Ciclul de înlocuire: Se recomandă înlocuirea o dată pe an. Când „vânt nou” clipește pe panou, trebuie înlocuit un nou filtru.

Patru pași pentru o filtrare eficientă,
(1) Filtrare primară pentru izolarea prafului
(2) Filtre HEPA + cărbune activ
(3) Aerul proaspăt este suflat printr-un filtru de înaltă densitate
(4) Filtru de înaltă densitate pentru aerul care intră în aparatul de aer condiționat.

Control inteligent

Tehnologii de lumină fotosensibilă.

-Opriți automat afișajul pe timp de noapte, dacă este necesar.

-Afișajul este întotdeauna aprins în timpul zilei.

Caracteristici :

Model

GWH09AOCXD-
K6DNA1B
GWH12AOCXD-
K6DNA1B
Parametri comuni



Putere de racire
kW
2,70
3.7
Putere de incalzire
kW
4.5
4.8
freon
tip
R-32
R-32
EER/COP
sens
4.41/4.21
4.50/4.30
Nutriție
V-Ph-Hz
1Ph, (220-240)V, 50Hz
1Ph, (220-240)V, 50Hz
Consumul de energie în modul de răcire
ÎN
612
822
Consumul de energie în modul de încălzire
ÎN
1070
1116
Flux de aer
m3/h
650
680
Modul interior



Nivel de zgomot
dB(A)
51/47/45/40/37/34/33
52/48/46/41/38/34/33
Dimensiuni
mm
960×305×200
960×305×200
Greutate
kg
14
14
Modul extern



Nivel de zgomot
dB(A)
59
62
Diametrul traseului freonului (gaz)
mm
7
7
Diametrul traseului freonului (Lichid)
mm
1-1.2
2-1.4
Dimensiuni
mm
802×555×350
802×555×350
Greutate
kg
28
30.5
Lungimea traseului freonului
m
15
15
Diferența de înălțime între blocuri
m
10
10


MANUAL

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Gree
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.7
  • Capacitate de incalzire, kW 4.8
  • Putere consumata la racire, W 822
  • Putere consumata la incalzire, W 1116
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 33
  • Debit de aer, m3/h 680
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 960×305×200
  • Dimensiuni unitatea exterioara 802×555×350
  • Greutate unitatea interioara, kg 14
  • Greutate unitatea exterioara, kg 30.5