Aer conditionat Panasonic NORDIC SC-HZ25XKE / SU-HZ25XKE

Disponibilitatea: este
31 799 lei
- +

Aer conditionat Panasonic SC-HZ25XKE / SU-HZ25XKE

Aer condiționat Panasonic  SC-HZ25XKE/SU-HZ25XKE serie de uz casnic Nordic Inverter - foarte eficient și productiv, capabil să funcționeze în condiții de temperatură extrem de scăzută. Modelul elegant și minimalist în culoarea albă va completa interiorul modern. Designul unității interioare este gândit în detaliu de către dezvoltatori, ceea ce facilitează foarte mult instalarea și întreținerea ulterioară.

Seria FLAGSHIP  este un nou  model unic de aer condiționat de la Panasonic. Întruchiparea celor mai avansate dezvoltări din industria aerului condiționat, pentru condițiile climatice dure de funcționare din Europa de Nord, o soluție inteligentă pentru curățenia și confortul garantat al casei tale.

FLAGSHIP HZ (Flagship) , o pompă de căldură extrem de eficientă și fiabilă, cu un design elegant, cu caracteristici bogate pentru a-și optimiza performanța în diferite moduri de funcționare.

 Panasonic FLAGSHIP NORDIC. CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE Inverter. Встроенный WI-FI модуль. Интеллектуальная система очистки воздуха NANOE™X. Уверенный нагрев до -35°С. изображение 3

Panasonic FLAGSHIP NORDIC. CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE Inverter. Встроенный WI-FI модуль. Интеллектуальная система очистки воздуха NANOE™X. Уверенный нагрев до -35°С. изображение 5

5  BENEFICII ALE Panasonic NORDIC

Panasonic FLAGSHIP NORDIC. CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE Inverter. Встроенный WI-FI модуль. Интеллектуальная система очистки воздуха NANOE™X. Уверенный нагрев до -35°С. изображение 6

AER CONDITIONAT PANASONIC INVERTER

Panasonic este unul dintre cei mai mari producători de compresoare rotative din lume. Compresorul este „inima” aparatului de aer condiționat, de care depind performanța și eficiența în condiții climatice dificile. Noul compresor rotativ de la Panasonic R2 cu noua tehnologie P-TECh (Panasonic Thermal Enhancement) permite compresorului să atingă viteza maximă (performanță) în cel mai scurt timp de la pornire. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de o răcire puternică din momentul în care porniți aparatul de aer condiționat.

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 7

1.  Motorul  din aliaj de înaltă performanță de înaltă calitate

2.  Pompă de ulei de lubrifiere îmbunătățită ,  rezervor principal de ulei și pompă de ulei de capacitate mai mare pentru o lubrifiere superioară. 

3.  Acumulator de agent frigorific, cu cât capacitatea este mai mare , cu atât acumulatorul poate păstra o cantitate mare de agent frigorific necesar pentru instalare ulterioară. 

Tehnologia inverter face posibilă atingerea mai rapidă a temperaturilor setate cu un consum minim de energie. Mențineți cu precizie temperatura setată în cameră, eroarea este de numai +/- 0,5 ° C. Reglați ușor performanța în modurile de răcire/încălzire în funcție de schimbările de temperatură din cameră.

SISTEM DE CURĂȚARE A AERULUI NANOE™X

Datorită acestei tehnologii avansate, chiar și țesăturile strânse pot fi tratate folosind această soluție, ceea ce înseamnă că perdele, jaluzelele, covoarele și mobilierul pot beneficia de această tehnologie pentru a inhiba substanțele periculoase, inclusiv pe suprafețele dure și bineînțeles aerul pe care îl respirăm.

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 8

Radicalii hidroxil naturali (cunoscuți și sub numele de radicali OH) au capacitatea de a inhiba poluanții, virușii și bacteriile de a curăța și dezodoriza. Tehnologia Nanoe™X poate aduce aceste beneficii incredibile în interior, astfel încât suprafețele dure, mobilierul tapițat și mediile interioare pot fi un loc mai curat și mai plăcut, fie acasă, la serviciu sau când vizitați hoteluri, magazine, restaurante și multe altele.

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 9

PROCES NATURAL

Radicalii hidroxil sunt molecule instabile care doresc să reacționeze cu alte elemente precum hidrogenul, luându-l. Prin această reacție, radicalii hidroxil pot inhiba creșterea contaminanților precum bacteriile, virușii, mucegaiul și mirosurile, distrugându-le și neutralizând efectele neplăcute. Acest proces natural are beneficii semnificative pentru îmbunătățirea mediului intern.

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 10

Sistemul de purificare a aerului nanoe™X de la Panasonic neutralizează eficient virușii, bacteriile și polenul cu 99,9%. Elimină mirosurile persistente, inclusiv cele absorbite în tapițeria mobilierului și a draperiilor. Miroase a fum de tutun cu 90% în 120 de minute. Creează o barieră eficientă în calea dezvoltării sporilor de mucegai.

TEHNOLOGIE AEROWINGS 2.0 CONFORT MAXIM

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 11

Noua caracteristică Aerowings de la Panasonic are clape de aer duble care concentrează fluxul de aer pentru răcire în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, ajută la distribuirea uniformă a aerului răcit în întreaga cameră. După atingerea temperaturii setate, sistemul Aerowings direcționează aerul către tavan creând un efect de duș rece.

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 12Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  poza 13

Tehnologia Aerowings de la Panasonic constă din două clapete flexibile independente care concentrează fluxul de aer pentru a încălzi sau răci o cameră în cel mai scurt timp posibil și ajută la distribuirea uniformă a aerului în întreaga cameră. Cu o clapă inferioară mai mare (72 mm) care este mai mult decât dublă față de alte modele tradiționale, capacitatea de a direcționa fluxul de aer în sus este îmbunătățită.

MANAGEMENT ȘI CONTROL 

Controlați sistemul de climatizare folosind un smartphone, tabletă, computer. 

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 14

Panasonic FLAGSHIP NORDIC.  Invertor CS-HZ25XKE/CU-HZ25XKE.  Modul WI-FI încorporat.  Sistem inteligent de purificare a aerului NANOE™X.  Încălzire sigură până la -35°С.  imaginea 15Conectați-vă la Wi-Fi și descărcați aplicația  Panasonic Comfort Cloud pentru a crea climatul perfect de la distanță, oriunde v-ați afla.  

Operare ușoară și acces la toate funcțiile telecomenzii oriunde și oricând.

Aplicația Panasonic Comfort Cloud vă permite să controlați și să monitorizați convenabil mai multe aparate de aer condiționat de acasă de pe un singur dispozitiv mobil. În plus, urmărind consumul de energie, puteți afla cum să reduceți și mai mult costurile de operare.

Caracteristici

Caracteristici de Bază

Tip aparatSistem Split
Tipul bloculuii interiorSe montează pe perete
Functii climatizareRăcire, Încălzire
Suprafaţa acoperităpîna 25 m2
Interval temp. de functionare la răcire+16 °C +43 °C
Interval temp, de functionare la încălzire -25 °C +24 °C
Agent frigorificR-32
CuloareAlb
Nuanță culoareAlb

Performanță și energie

Capacitate de răcire9 kBTU/h
Capacitate răcire2.5 kW
Capacitate încălzire3.2 kW
Clasa de eficiență energeticăA+++
Nivel de zgomot min.18 dB
Nivel de zgomot maxim47 dB
Tehnologie InverterDa

Sistem de filtrare a aerului

Filtru antibacterianDa

Moduri de gestionare și operare

Wi-FiDa
Reglarea direcției fluxului de aerDa
Moduri de operare a fluxului de aer4
Auto-restartDa
Auto-diagnozaDa
Timer pornire / oprireDa

Design

Lungime maximă traseu20 m
Diferența maximă de nivel10 m

Dimensiuni și Greutate

Lățimea blocului interior870 cm
Adâncimea blocului interior229 cm
Înălțimea blocului interior295 cm
Greutatea blocului interior11 kg
Lățimea blocului exterior824 cm
Adâncimea blocului exterior299 cm
Înălțimea blocului exterior622 cm
Greutatea blocului exterior34 kg
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Panasonic
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.5
  • Capacitate de incalzire, kW 3.2
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 18
  • Debit de aer, m3/h 913
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 870x295x229
  • Dimensiuni unitatea exterioara 824x622x299
  • Greutate unitatea interioara, kg 11
  • Greutate unitatea exterioara, kg 34