Aparat de aer conditionat INVENTOR MAGIC M3GHP920-12

Disponibilitatea: este
13 900 lei
- +

Aparat de aer conditionat INVENTOR MAGIC M3GHP920-12

Este un fel de magie pentru tot timpul anului! Incalzind si racind

Inventor Appliances prezintă noul aparat de aer condiționat/încălzitor portabil „Magic” cu agentul său frigorific de ultimă tehnologie R290 !

Cu designul său minimalist și contemporan și performanța puternică de 12.000 și 10.000 BTU (aer condiționat și încălzire) , această unitate este exact ceea ce aveți nevoie! Vă puteți bucura acum de o soluție de răcire rapidă pentru acele zile însorite extrem de calde, fără a fi nevoie să sacrificați stilul bun al gospodăriei dvs. Pentru acele luni reci de iarnă, funcția de încălzire cu putere oferă 1045 W de putere care poate spori sursele de căldură existente și o poate face extrem de utilă în iarna rece.

6 moduri „Magice”.

ee2www

modul ventilator magic ac

modul de căldură magic ac

Modul de răcire

Puneți discret aparatul dvs. de aer condiționat Magic într-un colț, de-a lungul unui perete sau oriunde aveți acces la o fereastră și bucurați-vă de un binemeritat aer proaspăt și răcoros în acele luni fierbinți de vară!

Modul ventilator

Când modul ventilator este activat, ventilatorul intern din AC circulă aerul într-o cameră . Acest lucru se realizează fără nicio răcire, la fel ca un ventilator normal. Avantajul utilizării modului ventilator în AC este economisirea evidentă de energie datorită absenței funcției compresorului. Întindeți-vă relaxați-vă, bucurați-vă și lăsați Magic să ia măsuri!

Modul de încălzire

Zilele reci și umede de iarnă nu mai sunt!
Stați pe loc, relaxați-vă, uitați-vă pe fereastră în timp ce picăturile de ploaie cad și bucurați-vă de căldura mediului de familie, în combinație cu căldura AC portabil Magic.
Această unitate este concepută pentru a crea acele momente „Magice” care să vă pună un zâmbet larg pe buze!

ddee
gratuit
modul automat magic

Modul de somn

Funcția „Sleep” vă permite să setați o oră pentru ca aparatul de aer condiționat portabil Magic să se adapteze automat la o stare de somn plăcută. Butonul se află pe telecomandă și este marcat ca „SLEEP” .
Bucurați-vă de aer perfect, în timp ce dormiți sau vă odihniți, activând modul Sleep. Lăsați Magicul nostru să facă toată treaba în timp ce vă concentrați pe relaxare!

Modul de dezumidificare

Uscarea hainelor este un alt beneficiu magic!
Pe lângă scopul său principal de a oferi o atmosferă răcoroasă și proaspătă sau o cameră plăcută și caldă, AC portabil Magic are în plus capabilități de dezumidificare pentru un mediu de cameră care nu este doar răcoritor și răcoros, ci și fără umiditat
e.

Mod auto

În timp ce funcționează în modul AUTO , A/C portabil va determina dacă îți va încălzi sau răci camera!
Acest lucru vă va permite să vă ocupați de alte activități de zi cu zi mai importante, lăsând ajustări ale aerului pentru Magic Portable!

Caracteristici de bază

ddewe
ewsds
eedfd

Rotile pentru o mutare usoara

„Magic” este proiectat pentru o portabilitate maximă, are dimensiuni compacte, cântărind 34,4 kg și măsurând 18,4 inchi (l) x 15,6 inchi (l) x 30,1 inchi (înălțime) și este, de asemenea, practic, echipat cu roți pivotante omnidirecționale încorporate, care asigură o mobilitate ușoară.
Patru rotile, permițând o mișcare ușoară fără a fi nevoie să ridicați unitatea de fiecare dată. Acestea pot fi montate sau îndepărtate în funcție de preferințele dvs.

Telecomanda

Indiferent dacă doriți să comutați între moduri, să setați cronometrul, să setați funcția de repaus sau pur și simplu să reglați viteza ventilatorului, aceasta este o sarcină ușor de realizat, chiar și în cea mai întunecată cameră, deoarece telecomanda cu afișaj LED luminos vă permite să evitați necazul de a aprinde luminile noaptea pentru a obține o vizionare mai bună.

Kit ferestre - Inclus

La fel ca toate aparatele de aer condiționat portabile, Magic necesită o fereastră sau un punct de ieșire care să comunice cu exteriorul. Din acest motiv, cutia include o țeavă de evacuare și adaptoare.
Conducta poate fi intinsa pana la 1,5 m si are un diametru de 150 mm .
Furtunul extensibil vă permite să evacuați cu ușurință aerul cald prin orice glisor standard sau fereastră dublă. Reglați glisorul ferestrei, puneți furtunul de evacuare la loc și experimentați rapid aer proaspăt liniștitor cu o singură apăsare a unui buton. Setul de ferestre este inclus în cutie.

Inventor Magic un aparat 5-în-1!

saa

Răcitor de aer și încălzitor

Sistemul 5-în-1, inclusiv Dry, Fan, Cool, Heat, Auto, oferă cele mai complete specificații de pe piață, care acceptă atât modurile operaționale de răcire, cât și de încălzire, în acest A/C portabil, realizat de cel mai mare brand de top în domeniul aerului. unitati de conditionare, Aparate Inventor.

A/C Magic cu 12.000 BTU este prietenul tău de preferat pentru acele nopți reci de iarnă, dar și pentru acele valuri de căldură insuportabile de vară !

Pachetul contine:

- Aer condiționat mobil Inventor Magic

- Furtun de evacuare cu accesorii

- Telecomandă (excluzând 2 baterii AAA, care nu sunt incluse )

- Kit de ferestre

- Manualul proprietarului

Capabilități
Răcire/Încălzire
Agent frigorific / încărcare
R290 / 0,23 kg
Clasa energetica
A/ A+ Răcire/ Încălzire
Nivel de zgomot
(Scăzut / Mediu / Înalt) 54 / 54,3 / 54,5 dB(A)
Putere de intrare (răcire)
1.350 W
Putere de intrare (încălzire)
1.045 W
Volumul fluxului de aer
(Înalt/Mijloc/Scăzut) 420/370/355 m³/h
Dimensiuni (lxlxh)
467 x 397 x 765 mm
Greutate netă
34,4 kg
Kit de ferestre
Inclus
Specificații principale
  • Producator Inventor
Date tehnice
  • Tip de răcire Aer condiționat
  • Capacitate 12000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 1350
  • Debit de aer, m3/h 355
  • Nivel de zgomot, dB 54
  • Freon R290
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Garantie 2 Ani