Aer conditionat mobil TROTEC PAC 3810 S

Disponibilitatea: este
12 900 lei
- +

AER CONDITIONAT TROTEC PAC 3810 S

Îți place ceva special? Cu aparatul de aer condiționat 3 în 1 de înaltă calitate PAC 3810 S, combini optica de înaltă calitate și răcirea confortabilă.

PAC 3810 S - aer conditionat confort

Silver Style: răcire în clasa sa

Aspect de calitate, performanță de răcire confortabilă - când vine vorba de aer condiționat, nu vrei doar să te bucuri de o răcoritoare rapidă, vrei și să personalizezi unitatea pentru a se potrivi perfect în designul camerei.

Fie acasă, într-o cameră de afaceri, într-o cameră de hotel, într-un centru de yoga sau la birou – aparatul de aer condiționat exclusiv PAC 3810 S cu carcasă argintie și o capacitate de răcire de 3,8 kW / 13.000 BTU/h este deosebit de potrivit pentru încăperi mari de până la 50 m 2 sau 125 m 3 . Confortul este, de asemenea, impresionant: cu telecomandă, temporizator 24 de ore și mod de noapte, aparatul de aer condiționat elegant vă oferă confort maxim.

Răcire automată la temperatura dorită a camerei

Pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o imagine de ansamblu, temperatura actuală a camerei este determinată automat de termostatul încorporat și afișată pe afișajul LED. Pentru o răcire rapidă, pur și simplu setați temperatura dorită a aerului între 16°C și 31°C și aparatul de aer condiționat va răci camera în consecință. Pentru a menține în orice moment valoarea de referință a temperaturii, dispozitivul se asigură automat că compresorul frigorific este oprit de îndată ce este atins valoarea de referință de temperatură. Numai când temperatura dorită este depășită, dispozitivul începe să se răcească din nou. Un efect secundar pozitiv: asta înseamnă că aparatul de aer condiționat din clasa de eficiență energetică A este, de asemenea, deosebit de economic și economic! 

O gură de aer proaspăt - cu sau fără răcire

În plus, elegantul polivalent are un ventilator reglabil în trei trepte, cu o capacitate de până la 450 m³/h, oferind o adiere proaspătă și o circulație eficientă a aerului în cameră - chiar și fără a porni sistemul de răcire. compresor. Aerul rece este distribuit uniform în întreaga cameră prin intermediul unei funcții de balansare comutabilă opțional. Un filtru de aer ușor de curățat este încorporat în spatele dispozitivului, care filtrează scamele, praful și părul de animale din aerul pe care îl respirați.

Dezumidificarea aerului împotriva aerului interior înfundat și apăsător

Cu o capacitate de dezumidificare de 1,5 litri pe oră, aerul dezumidificator și înfundat este dezumidificat activ și se creează un climat interior vizibil mai plăcut. În plus, dezumidificarea previne dezvoltarea mucegaiului nesănătos. Datorită utilizării interne a condensului, rezervorul de colectare trebuie golit foarte rar, deoarece condensul este folosit pentru a răci condensatorul cu un sistem inteligent de recirculare și cea mai mare parte se evaporă pur și simplu.

Cele trei funcții de răcire, ventilație și dezumidificare pot fi utilizate independent, ceea ce înseamnă că dispozitivul de designer poate fi folosit nu numai vara, ci și pe tot parcursul anului.

BROSURĂ PRODUS

Bucurați-vă de o răcoare plăcută! Toate informațiile de care aveți nevoie despre aparatele noastre de aer condiționat confort se găsesc și în broșura produsului. Descărcați PDF-ul chiar aici.

La un document PDF

Refrigerant ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în sistemele de aer condiționat

În fiecare an, câteva milioane de tone de emisii de CO 2 dăunătoare mediului (gaze cu efect de seră) sunt emise în aer prin intermediul agenților frigorifici sintetici. Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre obiectivele noastre cele mai importante. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest aparat de aer condiționat aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Agentul frigorific natural propan (R290) este un compus organic și este una dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici potențial de epuizare a stratului de ozon (ODP=0) și nici efect de seră semnificativ (GWP=3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile cu energie. 

PAC 3810 S - vedere frontală
PAC 3810 S - modul de noapte
PAC 3810 S - vedere laterală

Aer rece din interior cu stil și confort

Controlați-vă aparatul de aer condiționat PAC 3810 S argintiu din confortul propriului scaun. Toate funcțiile și setările pot fi efectuate nu numai pe afișajul LED al dispozitivului, ci și de la distanță, fără a se ridica.

functia de cronometru

Cronometrul practic de 24 de ore vă permite să porniți și să opriți individual după o oră prestabilită. De exemplu, puteți seta aparatul de aer condiționat de la locul de muncă să se oprească automat după muncă. Dimpotrivă, puteți B. de asemenea să vă treziți dimineața cu o răcoare plăcută pentru a începe ziua proaspăt.

modul de noapte

Aparatul de aer condiționat confort PAC 3810 S are un mod de noapte cu o creștere treptată a temperaturii, astfel încât să puteți adormi cu ușurință și să dormi toată noaptea chiar și în nopțile fierbinți de vară. După o oră, temperatura setată crește automat cu 1°C, după încă o oră cu încă 1°C. Această temperatură este apoi menținută peste noapte. Astfel adormi în aerul interior plăcut rece și te bucuri de un somn odihnitor fără să te răcori noaptea. Sfat: Dacă este necesar, temporizatorul poate fi folosit și pentru a opri automat dispozitivul pe timp de noapte.

functie de balansare

Funcția de balansare comutabilă opțional asigură o răcire uniformă în întreaga cameră. Orificiul de evacuare a aerului se rotește automat de jos în sus pentru o distribuție optimă a aerului rece.

Filtru de aer împotriva părului de animale, pufului și prafului

Filtrul de aer integrat în spate îndepărtează în mod fiabil părul de animale, puful și particulele de praf din aerul din interior. Acest lucru permite persoanelor care suferă de alergii și persoanelor cu căi respiratorii sensibile să respire mai liber. Filtrul detașabil este ușor de curățat prin ștergere sau clătire. Daca doriti sa amplasati aparatul de aer conditionat mobil intr-o alta incapere, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul cu ajutorul unor roti de transport usor.

Stil argintiu

Designul fiecărei camere este diferit. Corpul de design de culoare gri-argintie, ușor irizat, al elegantului aparat de aer condiționat se armonizează deosebit de bine cu interioarele moderne. Fie că este vorba de ventilator, dezumidificator sau răcire puternică a încăperii - cu aparatul de aer condiționat PAC 3810 S confort vă puteți bucura de o climă plăcută de confort pe tot parcursul anului - cu stil!

Calculul capacității de răcire necesare

Calcul rapid al necesarului de capacitate de răcire a spațiilor rezidențiale și de birouri

Aici puteți afla cum să calculați cu ușurință capacitatea de răcire necesară pentru spațiul dvs. rezidențial și de birou.

Câtă putere este necesară pentru a răci camera? Pentru a face acest lucru, există o regulă generală încăpătoare: pentru fiecare metru cub de cameră este necesară o putere de răcire de 30 W (1 m  3   = 30 W).

Cu această rată fixă, puteți determina rapid și ușor capacitatea de răcire necesară pentru încăpere de orice dimensiune. Iată un exemplu: presupunem o cameră cu o suprafață de 50 m² și o înălțime a tavanului de 2,5 m .
Rezultatul este următorul calcul:

Calculul volumului:
50 m² suprafața camerei x 2,5 m înălțimea camerei =   125 m³ volum

Calculul capacității de răcire pentru volumul camerei:
125 m³ volum încăpere x 30 W capacitate de răcire = 3750 W capacitatea de răcire necesară

Conversia wați în kilowați:
3750 wați = 3,8 kW.

Rezultat: Pentru o cameră cu suprafața podelei de 50 m2 și înălțimea camerei de 2,5 m, veți avea nevoie de un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire de 3,8 kW - precum PAC 3810 S.

Cu toate acestea, aceasta este doar o formulă de calcul aproximativă pentru clădirile rezidențiale și de birouri moderne izolate (standard pentru casă pasivă). În plus, capacitatea de răcire necesară depinde și de „încărcarea termică” a încăperii: radiația solară, izolația termică, dimensiunile ferestrelor, numărul de persoane și sursele de căldură joacă, de asemenea, un rol important atunci când alegeți un aparat de aer condiționat.

Vrei să afli mai multe? Puteți găsi toate informațiile importante pe pagina noastră de cunoștințe practice privind aerul condiționat. Astfel vei deveni rapid un expert în aer condiționat.

Garnituri pentru ferestre și uși

SFAT PENTRU ACCESORII:   Garniturile pentru ferestre AirLock împiedică returul aerului cald în camera de răcire. 

Cu furtunul de evacuare a aerului condiționat, aerul cald este direcționat spre exterior prin fereastra deschisă. Pentru a preveni reintrarea aerului cald în încăpere direct prin deschiderea ferestrei, vă recomandăm să utilizați garniturile AirLock pentru ferestre sau uși.

Videoclipul produsului AirLock 100

 

Toate informațiile din videoclip

Verificați beneficiile garniturii pentru ferestre AirLock chiar aici.

Garnitura pentru geam AirLock 100

Sigiliul pentru ferestre AirLock 100 este potrivit pentru ferestre cu o circumferință maximă de până la 4 metri. Furtunul poate fi conectat la orice tip de fereastră (batanta, suspendată, lucarnă). Capacul ferestrei este atașat între cadru și fereastră cu Velcro în doar câțiva pași simpli. In acest fel, asigurati eficienta optima a racirii in camera si reduceti semnificativ costurile de consum ale aparatului dumneavoastra de aer conditionat.

Garnitură pentru ferestre și uși AirLock 1000

De asemenea, ideal pentru ferestre din podea până în tavan sau uși de balcon și terasă.

Sigiliu practic pentru uși și ferestre AirLock 1000 a fost special conceput pentru a etanșa ferestrele din podea până în tavan, precum și ușile de balcon și terasă. Este singura garnitură de fereastră de pe piață cu o dimensiune circumferențială de până la 5,6 metri. AirLock 1000 poate fi folosit atât pentru dispozitive cu un singur furtun, cât și pentru dispozitive cu două furtunuri. 

PAC 3810 S – dimensiuni compacte
Aveți încredere în stil și confort: aparatul de aer condiționat argintiu se va potrivi perfect în orice interior rezidențial sau de birou. Cu dimensiunile sale compacte și o capacitate de răcire de 3,8 kW / 13.000 BTU/h, asigură o prospețime plăcută în încăperi de până la 50 m² sau 125 m³.
PAC 3810 S - clasa de eficienta energetica
Consumul de energie al aparatului de aer condiționat este un factor important. Cu clasa de eficiență energetică A, puteți fi sigur că costurile dvs. de energie vor rămâne în limite rezonabile. Unitatea în sine oferă, de asemenea, cea mai eficientă și mai economică răcire prin recirculare a condensului și termostat controlat pornire și oprire.
PAC 3810 S - functie de balansare
Dacă doriți, puteți activa funcția de balansare. Clapeta de evacuare a aerului se ridică și coboară automat pentru a distribui aerul de răcire uniform în întreaga cameră.
PAC 3810 S - filtru de aer
Filtrul de aer încorporat pe spatele dispozitivului purifică aerul din cameră de praf, puf și păr de animale. Este ușor de îndepărtat și ușor de curățat. În general, PAC 3810 S oferă o instalare, întreținere și service simplă, rapidă și ușoară.
PAC 3810 S - panou de control
Fie că este vorba de un temporizator de 24 de ore, 3 niveluri de ventilație, temperatura actuală a camerei, preselecția țintă, funcție de dezumidificare sau modul de noapte, afișajul LED clar și elegant oferă o funcționare intuitivă și oferă informații despre toate setările importante.
PAC 3810 S - telecomanda
Toate funcțiile și setările pot fi controlate și cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu. Puteți regla aparatul de aer condiționat pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale din confortul propriului scaun, la birou sau acasă.
PAC 3810 S - mânere încastrate și role de transport
Dispozitivul este echipat cu role de transport cu mișcare lină și mânere mari încastrate. Acest lucru vă permite să mutați rapid și ușor aparatul de aer condiționat dintr-o cameră în alta fără a-l transporta. Înfășurarea cablului în spate protejează împotriva riscului de împiedicare.
PAC 3810 S - Evacuarea condensului și înveliș pentru cablu
În modul de dezumidificare, condensul rezultat este reutilizat în dispozitivul de răcire, astfel încât aproape să nu rămână apă reziduală. Condensul se poate acumula în recipientul cu apă reziduală dacă umiditatea este deosebit de ridicată sau dacă unitatea este utilizată în mod constant pentru răcire. Se poate conecta un furtun de scurgere, astfel încât să nu fie nevoie să goliți recipientul manual.

Elegant pentru fiecare cameră

Răcirea la birou
Păstrați răcoarea la locul de muncă: aparatul de aer condiționat mobil PAC 3810 S este soluția ideală pentru răcirea birourilor și a spațiilor comerciale de până la 50 m² în zilele caniculare. Designul său gri argintiu se potrivește perfect cu designul modern al biroului.
racire in apartament
Ca aparat de aer condiționat, ventilator sau dezumidificator: aparatul de aer condiționat PAC 3810 S de înaltă calitate, elegant și puternic poate fi folosit în casa ta pe tot parcursul anului.


Toate caracteristicile importante dintr-o privire

capacitate de racire
capacitate de racire 
Aparatul de aer condiționat de 3,8 kW creează un microclimat plăcut rece.
functia de dezumidificare
functia de dezumidificare
Umiditatea interioară poate fi redusă și fără funcția de răcire.
3 niveluri de ventilație
3 niveluri de ventilație
Aerul din cameră circulă chiar dacă funcția de răcire nu este activată.
functie automata
mod auto
Reglează răcirea în funcție de temperatura ambiantă și de temperatura setată.
functie de balansare
functie de balansare
Distribuție optimă a aerului datorită funcției comutabile de balansare a lamelelor.
telecomandă
telecomandă
Control comod al aparatului de aer condiționat prin intermediul telecomenzii cu infraroșu.
Afișaj LED
Afișaj LED
Afișajul LED oferă informații despre toți parametrii importanți.
diagnostic propriu
diagnostic propriu
Detectarea defecțiunilor și afișarea precisă a sursei defecțiunii.
modul de noapte
modul de noapte
Ajută la somn liniștit, încet, crescând constant temperatura.
functia de cronometru
functia de cronometru
După expirarea timpului setat, aparatul de aer condiționat se va porni sau se va opri automat.
termostat de cameră
termostat de cameră
Temperatura actuală a camerei este determinată de termostatul încorporat.
filtru de aer
filtru de aer
Filtru antibacterian lavabil pentru a îmbunătăți calitatea aerului.
Funcția de repornire automată
Funcția de repornire automată
Își amintește ultimele setări selectate când îl reporniți.
Eliminarea condensului
Eliminarea condensului  Reduce consumul de energie și golirea constantă a recipientului.
rostogolire
rotile
Aparatul de aer condiționat poate fi setat individual folosind roțile care rulează lină.

Beneficii practice:

  • Corp argintiu atractiv
  • Potrivit pentru încăperi de până la 50 m² / 125 m³
  • Clasa de eficienta energetica A
  • Capacitate de racire 3,8 kW
  • Trei moduri de funcționare: răcire, ventilație, dezumidificare
  • Trei niveluri de ventilație
  • functie de balansare
  • Preselecția punctului de referință de la 16 °C la 31 °C
  • Funcționare de economisire a energiei prin oprirea/pornirea automată când valoarea țintă este atinsă/depășită
  • Cronometru 24 de ore
  • modul de noapte
  • Telecomanda + afisaj LED intuitiv
  • Afișarea temperaturii camerei
  • Filtru de aer detașabil împotriva părului de animale, puf, fulgi de praf
  • Funcționare silențioasă < 55 dB(A)
  • Refrigerant ecologic R290
Specificații principale
Date tehnice
  • Capacitate 12000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 1500
  • Debit de aer, m3/h 450
  • Nivel de zgomot, dB 53
  • Freon R290A
  • Suprafata recomandata 50 м²
  • Garantie 2 Ani