Aer conditionat mobil TROTEC PAC 4700 X

Disponibilitatea: este
12 500 lei
- +

Noul TROTEC 4700 X cu o capacitate uriașă de răcire

PAC 4700 X

Trotec stabilește din nou standart-uri inovatoare: noul climatizor monobloc PAC 4700 X prezintă o performanță uriașă de răcire - ca dispozitiv mobil, aplicabil peste tot. În plus, PAC 4700 X oferă suplimente mult mai interesante la un preț rece de doar 600 €.

Cu o capacitate uriașă de răcire de până la 4,7 kw, aparatul de aer condiționat PAC 4700 X este proiectat pentru a răci camerele rapide cu o dimensiune de până la 115 m³. În același timp, asigură un climat plăcut în cameră, deoarece filtrează și dezumidifică aerul. În plus, în modul de operare „ventila”, acesta oferă posibilitatea de a circula aerul fără a-l răci.

Așa funcționează

PAC 4700 X funcționează complet automat. Pur și simplu conectați-l și alegeți modul de operare dorit. După ce ai făcut asta, dispozitivul funcționează independent. Toată tehnologia este plasată într-o carcasă compactă, prin care dispozitivul monobloc este un răcitor ideal pentru punct. Aerul aspirat este filtrat și furnizat înapoi în cameră răcit și dezumidificat. Aerul cald și umiditatea sunt evacuate în zona exterioară printr-un furtun de evacuare. Pentru aceasta nu trebuie decât să deschizi ușor o ușă sau o fereastră. 1,5 litri de umiditate sunt scăpați de aerul din încăpere în timpul răcirii. Prin urmare, vor fi prevenite pereții umedi, mirosurile mustate, rugina, apa de condens și formarea mucegaiului. Reducerea umidității din încăpere creează un climat plăcut în cameră.

Datorită reglării sale cu procesor micro, PAC 4700 X oferă o varietate de opțiuni. De exemplu, dispozitivul pornește și oprește automat timpul întârziat prin funcția de temporizare. PAC 4700 X este controlat opțional prin intermediul panoului de operare sau al telecomenzii IR în livrarea livrării.

Conceput pentru o aplicație versatilă și flexibilă, puteți transporta confortabil dispozitivul cu rotile atașate și pe baza dimensiunilor compacte, acesta poate fi implementat în aproape toate interioarele.

PAC 4700 X deține certificarea GS pentru testarea clasa A de siguranță și eficiență energetică!

Patru dintre multe avantaje, care îmi plac cel mai mult:

Capacitatea ridicată de răcire de până la 4,7 kW ca dispozitiv mono bloc pentru camere de până la 115 m³
Climatul plăcut al camerei prin răcire, filtrare și dezumidificare a aerului
Funcția de cronometru confortabilă pentru pornire și oprire a timpului
Telecomanda IR ușoară


Specificații principale
Date tehnice
  • Capacitate 16000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 1800
  • Debit de aer, m3/h 550
  • Nivel de zgomot, dB 53
  • Freon R410A
  • Suprafata recomandata 60 м²
  • Garantie 1 An