Pompa de drenaj pentru aer conditionat Easy Flow 11 lt

Disponibilitatea: este
1 900 lei
- +

Pompa de drenaj pentru aer conditionat  Easy Flow 11 lt

Pompa de drenaj Tecnosystemi Mini Pump "Easy Flow". Pentru sistemele de aer condiționat și ventilație de birou și casă, este foarte important să alegeți pompa potrivită, deoarece aceasta ar trebui să fie mică, silențioasă și să asigure aspirarea condensului din unitatea interioară a aparatului de aer condiționat și să ridice umiditatea la înălțimea necesară. Combinați aceste cerințe și caracteristici într-un singur dispozitiv permite drenajul pompelor MINI PUMP EASY FLOW .

Compactitatea si simplitatea formelor pompei de drenaj Tecnosystemi Mini Pump "Easy Flow" permit sa fie folosita in instalarea celor mai moderne modele de sisteme split.

Pompa de drenaj Tecnosystemi Mini Pump "Easy Flow" se caracterizează prin puterea de zgomot mai mică și prezența unui flotor transparent, care vă permite să controlați nivelul de contaminare fără a fi demontat. Ambii indicatori sunt foarte importanți pentru evaluarea calității sistemelor de aer condiționat și ventilație.

Pompa de drenaj Tecnosystemi Mini Pump "Easy Flow" (11 l) are un nivel de zgomot mai mic de 27 dB, care este de fapt mai silentios decat nivelul de zgomot al unitatii interioare a aparatului de aer conditionat. Designul modelului face posibilă instalarea părții pompei în spatele unui tavan fals, precum și montarea acesteia într-o unitate interioară sau într-un canal de cablu.

Cu toate avantajele sale, Mini-pompa „Easy Flow” (11L) este un exemplu de adevărată calitate europeană. Aparatul este realizat de o companie italiană, unde trece printr-un test în mai multe etape pentru respectarea tuturor standardelor de calitate.

Noutatea este echipată cu un senzor electronic de nivel al lichidului eficient, tehnologie soft start și oprire pentru pompă, precum și un mod de urgență care oprește aparatul de aer condiționat dacă este depășit nivelul maxim admisibil de condens.

Mini Pump "Easy Flow" este o pompă de scurgere a debitului cu senzor de nivel de apă la distanță, dezvoltată pe baza tehnologiilor electronice moderne și utilizată cu aparatele de aer condiționat de uz casnic de diferite capacități pentru îndepărtarea condensului.

Proiecta

Pompa de drenaj este echipată cu un regulator electronic de funcționare, care asigură funcționarea sa fiabilă. Pornirea și oprirea lină a pompei determină caracteristicile de zgomot redus ale dispozitivului.

În pompă este încorporat un senzor electronic de nivel al apei, ceea ce elimină posibilitatea ca flotorul să se blocheze, drept urmare rezervorul cu senzorul poate fi instalat chiar și într-un unghi.

Trăsături distinctive:

  • senzor electronic de nivel al apei
  • performanta ridicata
  • Zgomot redus
  • montaj universal
  • dimensiuni compacte

Avantaje:

Datorita performantelor sale ridicate (pana la 11 l/h), pompa poate fi utilizata cu aparate de aer conditionat cu o putere maxima de pana la 10 kW. (7, 9, 12, 18, 24)

Instalare:

Pompa de drenaj are două opțiuni de instalare - în poziție verticală și orizontală. Dimensiunea compactă a dispozitivului vă permite să plasați partea pompei într-o nișă a unității interioare a aparatului de aer condiționat, o cutie decorativă sau într-o poartă de perete de dimensiune standard.

Aplicație:

Pompa de drenaj Tecnosystemi Mini Pump "Easy Flow"este utilizată în sistemele de aer condiționat casnic pentru o soluție profesională a problemei de îndepărtare a condensului. 

Descriere model

MINI POMPĂ „EASY FLOW-EF 11 L.”
DATE TEHNICE:
• CAPACITATE: 11L/H PENTRU AER CONDITIONAT PÂNĂ LA 10KW
• MAX. EVACUARE: 2M VERTICAL DE LA FLOTTOR LA POMPA
• ALIMENTARE MAX: 8M VERTICAL DE LA POMPA LA IEMISIRE APA
• TENSIUNE: 230V/50HZ-125V/60HZ - CONTACT SEMNAL: NO-NC 8A
• DIMENSIUNEA TEVII: -4x62 mm. -D30-H55
• DIMENSIUNI FLOTATOR: D67-D32-H38 (mm)
• PUTEREA ABSORBITA: 19W - NIVEL ZGOMOT: MAX 21 DB (A)
• GRAD DE PROTECTIE: IP20
• AMBALAJUL INCLUDE BARA DE MONTARE, FLOTANT, POMPA,
TEVIA L =1M, SERTAR, BANDĂ DUBLĂ,
ADAPTATOR ȘI CONECTOR DETASA
L