Air conditioner Samsung WindFree Geo AR24BXFAMWK

Disponibilitatea: este
21 799 lei
- +

Air conditioner Samsung WindFree Geo AR24BXFAMWK

Aparate de aer conditionat SAMSUNG seria GEO Wind Free invertor Wi-Fi
● Design nou elegant
● Invertor digital cu 8 poli;
● Wind Free™ Cooling;
● Control de la distanță prin Wi-Fi;
● Răcire automată AI;
● Tehnologia Triple Protector Plus (Volt Control 130-320V, protectia placilor de control, stratul anticoroziv al schimbatorului de caldura corpului si tava unitatii exterioare);
● Funcționare super silențioasă;
● Lucrari pentru incalzire pana la -22ºС;
● Controlul consumului de energie;
● Control vocal prin Bixby;
● Filtru special Easy FilterPlus;
● Freon R-32 sigur pentru ozon;
● Performanță stabilă;
● Control automat al temperaturii;
● Temporizator non-stop;

● Repornire automată;
● Functie de autocuratare;
● Mod de răcire rapidă;
● Modul noapte.

Rămâneți confortabil fără să vă simțiți frig
Răcire Wind-Free™. Racor confortabil cu răcirea fără vânt. Difuzează aerul ușor și discret prin 23.000 de micro-găuri, astfel încât pielea ta să nu simtă senzația neplăcută de vânt rece. De asemenea, fluxul de aer îmbunătățit răcește o zonă mai largă mai uniform. Modul folosește cu 77% mai puțină energie decât răcirea rapidă.


Reduce consumul de energie cu 77% pentru a economisi bani
Răcire Wind-Free™ (economisire de energie). Economisiți bani în fiecare zi cu răcirea Wind-Free™ cu economisire ridicată de energie. Când funcționează în modul Wind-Free™, unitatea exterioară consumă energie minimă - folosind până la 77% mai puțină energie în comparație cu modul Fast Cooling . În acest fel, puteți rămâne confortabil fără să vă faceți griji pentru facturile la energie.

- Temp.
- Răcire rapidă
- Lamele mari racesc aerul mai repede si mai bine
- Răcire Wind-Free™
- Fara curenti de aer rece + economiseste energie pana la 77%

Bucurați-vă de un stil de viață mai inteligent

AI - Răcire automată. Bucurați-vă de un stil de viață inteligent cu AI Auto Comfort. Optimizează automat diferite moduri analizând condițiile camerei și modelele de utilizare. Pe baza temperaturii dorite, AI Auto Comfort trece automat la modul cel mai potrivit pentru a menține condiții optime. Sunt necesare conexiune Wi-Fi și cont Samsung. Stochează datele utilizatorului, setările și modelele de utilizare pentru a oferi cele mai utile opțiuni.

Mai puțin zgomot și consum de energie

Compresorul inverter extrem de eficient menține temperatura dorită fără porniri și opriri frecvente. Prin urmare, aparatul de aer condiționat consumă cu până la 73% mai puțină energie electrică, iar datorită magneților de neodim, aparatul de aer condiționat funcționează mai silențios și mai fiabil.


Somnul este  mai bine toată noaptea
Modul Wind-Free™ Good Sleep creează mediul perfect de somn - fără fluxul de aer rece enervant. Controlul temperaturii sale cu răcire Wind-Free™ vă ajută să adormiți rapid, să dormiți profund și confortabil și să vă treziți simțindu-vă complet împrospătat.


Proiectat pentru o răcire eficientă (Răcire rapidă)

Modul „Răcire rapidă” vă permite să răciți rapid aerul datorită funcționării compresorului și ventilației în modul de putere maximă cu 43% mai rapid. Datorită designului atent, aparatul de aer condiționat are cu 15% mai multe ventilatoare, 18% conductă de aer mai lată, 31% mai lată. Aerul este pulverizat uniform și mai departe.


Control de la distanță oricând, oriunde (SmartThings)
Controlează temperatura din casa ta oricând și oriunde. Cu aplicația SmartThings, puteți controla și controla de la distanță aparatul de aer condiționat cu o singură atingere. Sau pur și simplu spune-i sistemului de inteligență artificială (AI) ce vrei și el o face. Acesta va sugera cele mai bune setări. Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Sunt necesare conexiune Wi-Fi și cont Samsung. Controlul vocal este acceptat în engleză (SUA, Marea Britanie, India), chineză, coreeană, franceză, germană, italiană și spaniolă.


Respirație ușoară cu filtru triplu de protecție (filtru triplu)
Menține igiena și performanța aparatului de aer condiționat cu filtru triplu de protecție. Materialul cu trei straturi protejează împotriva prafului, părului, particulelor mari, virușilor, bacteriilor și alergenilor.

Autocuratare automata

Păstrează-ți aparatul de aer condiționat curat în interior, fără a face nimic! După funcționarea sa, funcția Auto Clean usucă automat schimbătorul de căldură folosind un proces în 3 pași. Îndepărtează umezeala suflând aer timp de 10 până la 30 de minute. Deci previne acumularea de bacterii și mirosuri.


Bucurați-vă de o casă mai liniștită și mai confortabilă

Răciți-vă spațiile de locuit cu mai puțin zgomot, astfel încât să nu vă deranjeze. Compresorul creează un flux de aer puternic, dar funcționează foarte silențios, deoarece include o tobă de eșapament cu două tuburi. Acest lucru reduce zgomotul debitului de agent frigorific în timpul funcționării la viteză mare și minimizează zgomotul ambiental în timpul funcționării la viteză mică.

Спокойный ребенок: как родителям сделать ребенка спокойным?

Filtre antibacteriene de curățare ușoară (Easy Filter Plus)
Lasă-ți aparatul de aer condiționat să funcționeze eficient, cu mai puțin efort. Easy Filter Plus este amplasat în exterior, în partea de sus, astfel încât poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Plasa sa deasă menține schimbătorul de căldură curat, în timp ce stratul său antibacterian vă ajută să vă protejați de contaminanții nocivi din aer.


Performanță stabilă (tehnologie Triple Protector Plus)
Tehnologia Triple Protector Plus protejează aparatul de aer condiționat de cele mai multe condiții nefavorabile de mediu. În plus, această tehnologie protejează aparatul de aer condiționat de suprasarcini fără utilizarea unui stabilizator de tensiune. Toate părțile unității exterioare sunt protejate de un strat anticoroziv și sunt, de asemenea, capabile să reziste la căldură extremă.

Заказать Кондиционер Samsung AR09MSPXBWKNER в Молдове

Refrigerant ecologic R32

Protejați planeta prin reducerea impactului schimbărilor climatice. Aparatul de aer condiționat folosește agentul frigorific R32 de generație următoare, care ajută la conservarea stratului de ozon și are un efect redus asupra încălzirii globale în comparație cu agenții frigorifici convenționali R22 sau R410A. Prin urmare, este mult mai ecologic.


Mai puțină energie, dar fără eficiență (mod ECO)

Economisiți energie, dar rămâneți în continuare rece. Modul ECO utilizează mai puțină capacitate a compresorului decât modul normal, ceea ce reduce consumul de energie. Acest lucru vă permite să vă răciți mai eficient când nu este prea cald afară sau pur și simplu economisiți energie și bani în orice moment, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la facturile la energie.


Parametrii de bază

Dezumidificare
2.5 l/oră
Compresor cu invertor
Da
Puterea nominală încălzire
7.4 kW
Puterea nominală la răcire
6.5 kW
Putere BTU
24000 BTU
Model
AR24BXFAMWK
COP (class)
3.15 A
EER (class)
3.33 A
Zona de service
65 m2
Agent frigorific
R32
Moduri de funcționare
Sleep, Smart, Super
Temperatura de funcționare
-15 °C ~ +46 °C
Brand
Samsung
Tip
Split-System

Culori

Culoarea de bază
Alba

Ecran

Prezența display-ului
Da

Funcționalitate suplimentară

Nivel de zgomot unitate internă (min)
26 dB
Nivel de zgomot unitate internă (max)
45 dB

Clasa energetică

Consum nominal la răcire
1.95 kW
Consum nominal la încălzire
2.35 kW
Clasa energetică
A++

Dimensiuni

Greutate unitate externă
43.4 kg
Dimensiuni unitate externă
880 x 638 x 310 mm
Dimensiuni unitate internă
1055 x 299 x 215 mm
Greutate unitate internă
11.5 kg
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Samsung
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 6.5
  • Capacitate de incalzire, kW 7.4
  • Suprafata recomandata 70 м²
  • Capacitate BTU 24000 BTU
  • Clasa Energetica A
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 1055 x 299 x 215
  • Dimensiuni unitatea exterioara 880 x 638 x 310
  • Greutate unitatea interioara, kg 11.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 43.4