Air conditioner Samsung AR09AXAAAWK WindFree

Disponibilitatea: nu
21 399 lei
20 749 lei

Air conditioner Samsung AR09AXAAAWK WindFree


Технология  охлаждения WindFree™                  Автоохлаждение с искусственным интеллектом                       Функция "Спокойный сон"                     Датчик обнаружения движения

         WindFree™                                                 AI Auto Cooling                                  Wind-Free™ Good Sleep                                  Senzor de mișcare


Bucură-te de o răcoare confortabilă, fără să-ți fie frig

Răcire WindFree™

Aparatele de aer condiționat cu tehnologia WindFree™ vă vor menține camera confortabil răcoroasă, fără curenți reci.Difuzează ușor și liniștit aerul prin 23.000 de micro-găuri, fără senzația neplăcută de vânt rece pe piele. Fluxul larg de aer răcește o zonă mare mai uniform.

Технология  охлаждения WindFree™

Economie automată de energie și bani

Tehnologia de răcire WindFree™ - Economie de energie

Tehnologia de răcire foarte economică WindFree™ vă ajută să economisiți costurile cu energia în fiecare zi. În modul WindFree™, unitatea exterioară consumă o cantitate minimă de energie electrică, ceea ce poate reduce consumul de energie cu 77% comparativ cu modul normal. Ca urmare, veți experimenta răcoare confortabilă și nu vă faceți griji cu privire la sumele care apar pe facturile dvs. de energie electrică.

Технология  охлаждения WindFree™ - экономия электроэнергии

Experimentați beneficiile noii tehnologii

Răcire automată cu inteligență artificială

Experimentați beneficiile unui aparat de aer condiționat cu AI Auto Cooling. Acest sistem optimizează automat diferitele moduri de funcționare ale aparatului de aer condiționat analizând condițiile din cameră și utilizarea individuală a aparatului de aer condiționat. Având în vedere temperatura pe care o preferați, acest sistem comută automat aparatul de aer condiționat în modul cel mai potrivit pentru a vă menține temperatura optimă.

Автоохлаждение с искусственным интеллектом

Reduce zgomotul de funcționare și consumul de energie cu 73%

Compresor cu invertor digital

Tehnologia Digital Inverter Compressor extrem de eficientă economisește facturile de energie în fiecare zi. Această tehnologie menține temperatura dorită cu fluctuații mici de temperatură. Acest compresor este echipat cu magneți de neodim și o tobă dublă, făcându-l mai silențios și mai durabil. În cele din urmă, vă permite să reduceți consumul de energie cu până la 73%.

Цифровой инверторный компрессор

Somn liniștit toată noaptea

Funcție de somn odihnitor

Modul Sleep creează o atmosferă confortabilă în timp ce dormi. Sistemul automat de control al temperaturii menține o atmosferă confortabilă în cameră, astfel încât să adormi rapid și să te trezești proaspăt și odihnit.Функция "Спокойный сон"

Captează rapid chiar și praful ultrafin

filtru PM1.0

Protejați-vă de inhalarea particulelor mici care vă pot pătrunde în plămâni. Filtrul PM1.0 menține aerul cu adevărat curat, captând rapid chiar și praful ultrafin. Indicatoarele colorate arată și calitatea actuală a aerului. Filtrul poate fi spalat, astfel incat este usor si economic de intretinut.

PM1.0 фильтр

Răcire automată productivă și eficientă în funcție de mișcările tale

Senzor de detectare a miscarii

Răciți-vă casa în mod eficient, indiferent dacă sunteți acolo sau nu. Senzorul de mișcare nu detectează nicio mișcare timp de 20 de minute și trece automat în modul WindFree™ pentru a economisi energie.

Кондиционер сплит Samsung AR09AXAAAWK Wind Free купить по низкой цене в  Кишинёве, Бельцах, Кагул, Комрате, Тараклии, Молдове / Интернет-магазин  MAXIMUM

Proiectat pentru a se răci mai repede, mai larg și mai departe

Răcire rapidă

Răcirea tuturor colțurilor camerei are loc foarte rapid, astfel încât veți fi întotdeauna confortabil. Designul avansat prezintă un diametru al ventilatorului cu 15% mai mare, o zonă de admisie a aerului cu 18% mai largă și clapete cu 31% mai largi. Prin urmare, aerul rece este dispersat mai mult și mai uniform, ajungând la o distanță de până la 15 metri.


 Telecomanda oricând, oriunde

SmartThings

Controlează temperatura din casa ta în orice moment, oriunde te-ai afla. Cu aplicația SmartThings , îți poți controla aparatul de aer condiționat de la distanță cu o singură atingere. Sau pur și simplu spune-i sistemului de inteligență artificială (AI) ce vrei și o va face. Vă poate sugera chiar setări optime.


Se curăță ușor - automat

Auto Clean (3 pași)

Menține igiena interiorului aparatului de aer condiționat, fără a face nimic! După oprirea aparatului, funcția Auto Clean usucă automat schimbătorul de căldură folosind un proces în 3 pași. Îndepărtează umezeala suflând aer între 10 și 30 de minute. Așadar previne acumularea de bacterii și mirosuri.


Bucurați-vă de o casă mai liniștită

Zgomot redus

Răcoriți-vă spațiile de locuit cu mai puțin zgomot, astfel încât să nu vă deranjeze. Compresorul creează un flux de aer puternic, dar are o funcționare foarte silențioasă, deoarece include un atenuator tip tub dublu. Reduce zgomotul fluxului de agent frigorific atunci când funcționează la viteză mare și minimizează zgomotul ambiental în timpul funcționării cu viteză redusă.

Filtru antibacterian ușor de întreținut

Easy Filter Plus

Păstrați aparatul de aer condiționat să funcționeze la eficiență maximă, cu mai puțin efort. Filtrul de aer Easy Filter Plus este situat în exterior, deasupra unității interioare, astfel încât să poată fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Plasa sa deasă menține schimbătorul de căldură curat, în timp ce stratul său antibacterian vă ajută să vă protejați de contaminanții periculoși din aer.

Easy Filter Plus

Stabil și durabil în condiții dure

Triple Protector Plus

Bucurați-vă de o performanță de lungă durată în medii dificile. Tehnologia Triple Protector Plus previne daunele cauzate de supratensiunile și curenții electrici fluctuanți. Învelișul său anticoroziv protejează condensatorul și carcasa în condiții dure de lucru.

Тройная защита Triple Protector Plus

Schimbător de căldură îmbunătățit

Ventilator DuraFin™
Utilizarea materialului DuraFin a îmbunătățit performanța schimbătorului de căldură. Paletele ventilatorului sunt mai groase și dintr-un material mai dens. Acoperirea sa îmbunătățită are proprietăți anticorozive superioare.Acest material a fost supus unui test de 100 de zile cu apă de mare cu acid acetic (SWAAT).

Вентилятор из DuraFin™

Nu se corodează în modul de răcire pe termen lung
DuraFin Plus
Rămâneți confortabil pentru mult mai mult timp. Ocean Fin este realizat din material rezistent la coroziune care protejează condensatorul de rugină, ceea ce asigură performanța optimă a schimbătorului de căldură. Proprietățile sale excelente anticorozive au fost dovedite în timpul testului de pulverizare cu sare (SST) de 480 de ore.

DuraFin™ Plus


Refrigerant ecologic

Agent frigorific R32

Protejați planeta prin reducerea impactului schimbărilor climatice. Aparatul de aer condiționat folosește agentul frigorific R32 de generație următoare, care ajută la conservarea stratului de ozon și are un efect redus asupra încălzirii globale în comparație cu agenții frigorifici convenționali R22 sau R410A. Prin urmare, este mult mai ecologic.

Economii de energie și costuri, răcire eficientă

Modul ECO

Economisim energie electrică, dar trăim în răcoare. În modul ECO, compresorul consumă mai puțină energie electrică decât în modul normal. Acest lucru asigură un proces de răcire mai economic atunci când afară nu este foarte cald, de exemplu. economisim energie și banii noștri și nu vă faceți griji cu privire la conținutul facturilor noastre de energie electrică.


Specificații Aparat de aer condiționat Samsung AR09AXAAAWK

Inverter
da
Tip
split 
Regimuri de lucru
răcire/încălzire 
Modul Wi-Fi
da
Putere nominală răcire
2500 W
Putere nominală încălzire
3200 W
Capacitate de răcire
9000 BTU
Agent de răcire
R32 
Clasa de eficienta energetica
A++ 
Zgomot minim unitate interioara
19 dB
Zgomot maxim unitate interioara
38 dB
Zgomot unitate exterioara
59 dB
Consum de energie (Răcire)
560 W
Consum de energie (Încălzire)
810 W
Coeficient EER
4.46 
Coeficientul COP
3.95 
Tip Filtre
antibacterian 
Dimensiuni unitate exterioara
790x548x285 mm
Greutate unitate exterioara
32.7 kg
Dimensiuni unitate interioara
820x345x215 mm
Greutate unitate interioara
10.4 kg
Culoare
alb 
Garanție
24 luni
Producător
Samsung 
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Samsung
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.5
  • Capacitate de incalzire, kW 3.2
  • Putere consumata la racire, W 560
  • Putere consumata la incalzire, W 810
  • Nivel de zgomot, dB 38
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 820x345x215
  • Dimensiuni unitatea exterioara 790x548x285
  • Greutate unitatea interioara, kg 10.4
  • Greutate unitatea exterioara, kg 32.7