Air conditioner Panasonic CS‑E12RKDW / CU‑E12RKD

Disponibilitatea: este
19 299 lei
- +

Air conditioner Panasonic CS‑E12RKDW / CU‑E12RKD

Сплит система PANASONIC CS-E9RKDW/CU-E9RKD

Sistem split invertor CS-E9RKD din seria Deluxe (seria E) de la Panasonic, care este liderul absolut in productia de aparate electrocasnice, inclusiv aparate de aer conditionat. Modelul E9RKD conține marea majoritate a celor mai recente inovații tehnologice și îndeplinește noile standarde de eficiență energetică și siguranță a mediului. Aparatul de aer condiționat Panasonic Deluxe CS-E9RKDW are un design destul de stilat: unitate interioară alb lucios, restrânsă, realizată din material de înaltă calitate. Cipul este grila de admisie a aerului din cameră, este realizat sub formă de faguri, ceea ce vă permite să minimizați nivelul de rezistență în aer și să reduceți nivelul de zgomot. Coeficienții de eficiență energetică pentru răcire și încălzire corespund unei clase A foarte ridicate. 

Aparatul de aer condiționat Panasonic Deluxe CS-E9RKDW este un produs revoluționar, de înaltă calitate. Este echipat cu un senzor Econavi dual care ajută la economisirea energiei cu valuri de căldură, detectarea activității și detectarea luminii solare. Senzorii Econavi recunosc rutina zilnică a persoanei și se adaptează la aceasta, pornind/oprind automat la momentul potrivit și direcționând fluxul de aer în direcția acestuia. Economiile de energie cu Econavi sunt de aproximativ 38%. 

5 Caracteristici de economisire a energiei: Sistem Econavi cu senzori Eco inteligenti

Senzorii inteligenți detectează potențiala pierdere de energie cu senzorul de activitate umană și senzorul de lumină solară. Ei sunt capabili să controleze locația și mișcarea unei persoane, precum și absența și intensitatea luminii solare. Acestea reglează automat puterea pentru a economisi energie în mod eficient în timp ce încă încălzesc sau răcesc.


Temperature Waves


Model de control ritmic al temperaturii pentru a economisi energie fără a sacrifica confortul
.

Căutare zone 

Direcționează fluxul de aer către locul în care vă aflați în cameră. Sistemul Econavi detectează schimbările în mișcarea omului și reduce răcirea spațiului neocupat din încăpere.

Detectarea activității 

Adaptează puterea de răcire la activitățile tale zilnice. Sistemul Econavi detectează modificări ale nivelurilor de activitate și reduce răcirea inutilă.

Detectare absență

 Reduce puterea de răcire atunci când nu vă aflați în cameră. Sistemul Econavi detectează absența unei persoane în cameră și reduce răcirea încăperii goale.

Detectare lumină solară 

Reglează puterea de răcire în funcție de modificările intensității luminii solare.

O nouă funcție a aparatului de aer condiționat este sistemul inteligent I-AutoX, care este un complex format din 3 factori: P-Tech - un nou sistem de funcționare a compresorului care face posibilă obținerea unei răciri ultra-rapide cât mai curând posibil după pornire, în aproape câteva secunde; acestea sunt Aerowings - sistem de jaluzele unității interioare; și funcționarea la viteză foarte mare a unității interioare. Drept urmare, funcția I-AutoX oferă consumatorului 2 beneficii importante: răcire rapidă atunci când este nevoie și confort, deoarece datorită sistemului de grilaj, aerul este mai întâi furnizat către tavan, iar apoi, conform legilor fizicii, cade, creând un „efect de duș rece” și nu „efect de curent de aer. 

Printre altele, Panasonic Deluxe CS-E9RKDW este echipat cu sistemul Nanoe-G, care saturează aerul cu radicali de apă, purificând astfel aerul și transformând structurile virusului gripal, bacteriilor, polenului și oprind creșterea mucegaiului nu. numai în aer, dar și pe suprafețele mobilierului, eliminând alergenul. De asemenea, va ajuta la eliminarea mirosurilor neplăcute care au fost deja absorbite în mobilier, cum ar fi fumul de tutun. 

Când poluarea aerului din încăpere crește, sistemul își începe activitatea automat. Reducerea zgomotului, reducerea vibrațiilor, reducerea consumului de energie, extinderea gamei de putere - toate acestea sunt asigurate de tehnologiile autentice de invertor hyperwave și compresoare e-scroll. Rata crescută de scădere a umidității în încăperi, menținând în același timp temperatura setată, aceasta explică reglarea: lină și precisă. 

Aparatul de aer condiționat din seria E utilizează agent frigorific R-410A economisitor de energie, ecologic, neinflamabil și netoxic.

Caracteristici ale sistemului split Panasonic CS-E9RKDW/CU-E9RKD

iAutoX
Repornire automată arbitrară (32 moduri)
Conducta lunga 15 m
Conducta lunga 20 m
Conducta lunga 30 m
Val de căldură
Sistem de curățare a aerului Nanoe-G
Senzor dublu ECONAVI
Funcția de eliminare a mirosurilor
Panou detasabil lavabil
Temporizator de pornire/oprire în mod dublu de 24 de ore  cu instalare în timp real
Senzor dublu AUTOCOMFORT
controlul invertorului
Modul Silențios
Mod de uscare moale
Crearea unui flux de aer personal
Telecomanda fara fir cu afisaj LCD
Telecomanda cu fir
Comutare automată a modului (invertor)
Managementul pornirii la cald
Condensator cu aripioare albastre
Întreținere de top acces
Funcția de autodiagnosticare
iAutoX


nano
Sistem de curățare a aerului Nanoe-G
Această caracteristică elimină eficient bacteriile, virușii și sporii de mucegai din aer și pe diferite suprafețe, creând astfel un mediu de viață mai curat.
 
005
Panou detasabil lavabil
Păstrarea curată a panoului frontal este foarte ușor. Poate fi îndepărtat rapid într-un singur pas și clătit cu apă. / Un panou frontal curat asigură o funcționare mai lină și mai eficientă a dispozitivului, ceea ce ajută la economisirea energiei.
 
 012
Tehnologia invertorului PANASONIC
Aparatul de aer condiționat inverter asigură controlul optim al puterii de funcționare. Secretul constă în circuitul de control al invertorului. Prin reglarea frecvenței sursei de alimentare, acest circuit modifică viteza de rotație a compresorului, care este „inima” aparatului de aer condiționat. Rezultatul este un aer condiționat confortabil și economic.
 
 autocomfort
Senzor dublu AUTOCOMFORT
Senzorul de confort automat măsoară temperatura și umiditatea aerului interior și exterior în timp real. Iar aparatul de aer condiționat, concentrându-se pe citiri, selectează cel mai optim mod de funcționare.
 
 modul
Modul Silențios
Doar apăsați un buton pentru a reduce zgomotul unității interioare. Această caracteristică este utilă în special dacă copilul doarme în cameră.
 
 016
Mod puternic de răcire/încălzire
Apăsați butonul Puternic pentru a încălzi camera mai repede. Aparatul de aer condiționat va crea rapid un mediu confortabil funcționând la putere maximă cu un flux de aer puternic. Această funcție este convenabilă de utilizat imediat după întoarcerea acasă sau dacă oaspeții coboară în mod neașteptat asupra dvs.
 
 024
Comutare automată a modului - răcire/încălzire
Aparatul de aer condiționat comută automat între răcire și încălzire în funcție de temperatura dorită. Setați temperatura dorită cu ajutorul telecomenzii, iar aparatul de aer condiționat schimbă automat modurile de funcționare pentru a o atinge.
 
 econavi
Senzor dublu ECONAVI
Recunoaște și reduce energia risipită pentru economii mai eficiente de energie. Diferența dintre senzorul dual ECONAVI este că scanează simultan două zone ale camerei pentru prezența mișcării și temperatura curentă a aerului. Și în funcție de faptul că există oameni într-una sau două zone deodată, direcționează fluxul de aer răcit în cel mai confortabil mod.
 
017
Mod de uscare moale
Începe cu răcirea pentru a reduce umiditatea, apoi suflă continuu ușor în cameră la turație mică a compresorului pentru a menține aerul uscat fără a-i schimba temperatura.
 
 019
Crearea unui flux de aer personal
Modelele tipice de flux de aer vertical și orizontal pot fi combinate după cum doriți, pentru a obține un confort maxim. Această funcție poate fi operată cu ajutorul telecomenzii.
 
021
Controlul direcției fluxului de aer (sus/jos)
Jaluzelele se bat automat sus/jos, distribuind aerul in intreaga incapere. De asemenea, puteți regla unghiul fluxului de aer cu telecomanda.
 
 027
Temporizator de pornire/oprire în mod dublu de 24 de ore cu instalare în timp real
Această funcție vă permite să introduceți două setări diferite de pornire/oprire a aerului condiționat (ore și minute) în format de 24 de ore.
 
 multi
Telecomanda fara fir cu afisaj LCD
Telecomanda cu infraroșu pentru aer condiționat are un afișaj mare, luminos și convenabil.
 
proizv
Repornire automată
Toate modelele de aparate de aer condiționat Panasonic pot funcționa acum fără demaror. Funcția Random Auto Restart repornește automat dispozitivul după o pană de curent. 32 de scheme tipice diferite de comutare asigură că unitățile de aer condiționat din aceeași clădire sunt pornite nu toate în același timp, ci pe rând. Această caracteristică ajută la prevenirea supratensiunii după o pană de curent.
 
036
Întreținere de top acces
Întreținerea unităților exterioare ale sistemelor de aer condiționat a fost întotdeauna o sarcină dificilă, mai ales atunci când instalați unitatea exterioară pe un balcon îngust sau pe peretele unei clădiri înalte. Întreținerea poate fi acum efectuată prin simpla îndepărtare a panoului superior al dispozitivului, făcând mult mai rapid și mai ușor accesul la componentele sale interne.
 
 zashita
Protectie anticoroziva
Lamele ranforsate ale schimbatorului de caldura sunt protejate de efectele nocive ale aerului sarat, ploii si alti factori care cauzeaza coroziunea. Panasonic a reușit să tripleze durata de viață a schimbătoarelor de căldură prin aplicarea unui strat anticoroziv original pe acestea.

Caracteristici

Caracteristici principale

Tip aparatSistem Split
Tipul bloculuii interiorSe montează pe perete
Functii climatizareRăcire, Încălzire
Suprafaţa acoperităpîna 35 m2
Interval temp. de functionare la răcire+10°С +43°С
Interval temp, de functionare la încălzire-10°С +24°С
Agent frigorificR-410A
CuloareAlb
Nuanță culoareAlb

Performanţă

Capacitate de răcire12 kBTU/h
Capacitate răcire3.5 kW
Capacitate încălzire4.4 kW
Debit aer maxim805 m3/h
Nivel de zgomot maxim48 dB
Tehnologie InverterDa

Sistem de filtrare a aerului

IonizareDa
Filtru antibacterianDa
Pre-filtrareDa

Modurile de control și operare

Reglarea direcției fluxului de aerDa
Auto-restartDa
Timer pornire / oprireDa

Proiecta

Lungime maximă traseu15 m
Diferența maximă de nivel15 m

Dimensiuni si Greutate

Lățimea blocului interior870 cm
Adâncimea blocului interior236 cm
Înălțimea blocului interior296 cm
Greutatea blocului interior9 kg
Lățimea blocului exterior780 cm
Adâncimea blocului exterior289 cm
Înălțimea blocului exterior542 cm
Greutatea blocului exterior34 kg


MANUAL

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Panasonic
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.5
  • Capacitate de incalzire, kW 4.4
  • Putere consumata la racire, W 905
  • Putere consumata la incalzire, W 1090
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 48
  • Debit de aer, m3/h 805
  • Clasa Energetica A++
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 296x870x236
  • Dimensiuni unitatea exterioara 542x780x289
  • Greutate unitatea interioara, kg 9
  • Greutate unitatea exterioara, kg 34