Sifon pentru aparate de climatizare Ghidini

Disponibilitatea: este
310 lei
- +

Sifon pentru aparate de climatizare Ghidini

Ghidini  este o soluție accesibilă de la un producător italian. Se caracterizează printr-un raport optim preț-calitate. Puteți cumpăra Ghidini în magazinul nostru online. 

Caracteristici de proiectare Ghidini 

Sifonul pentru scurgere este conceput pentru evacuarea condensului din aparatul de aer conditionat. Are următoarele avantaje:

  • Corp din polipropilenă densă;
  • Design convenabil și atent;
  • Înaltă calitate și durabilitate.

Modelul de la Ghidini a primit un oblon umed (fara membrana). Cu ajutorul unui dop de apa, blocheaza mirosurile neplacute si previne raspandirea lor in intreaga incapere.

Instalare și întreținere Ghidini 

Sifonul este instalat în mod standard. Diametrul conexiunii este de 1", diametrul conductei în canalizare este de 50 mm. Cel mai bine este să încredințați lucrările de instalare experților.

Întreținerea se efectuează pe măsură ce sifonul se murdărește. Periodicitatea lucrărilor de service depinde de intensitatea utilizării aparatului de aer condiționat.

Comanda Ghidini  în magazinul nostru online este foarte ușoară. Pentru a face acest lucru, adăugați modelul selectat în coș și completați aplicația standard. Atunci expertul nostru vă va contacta, căruia îi puteți oferi alte informații și îi puteți adresa întrebări.

Înainte de a cumpăra, vă recomandăm să studiați din nou cu atenție descrierea produsului și caracteristicile acestuia, uitați-vă la fotografie. De asemenea, puteți citi recenziile clienților noștri pentru a afla ce părere au despre Ghidini. Acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea corectă. De asemenea, asigurați-vă să verificați prețul curent. 

Vindem mărfuri în toată Moldova, astfel încât să puteți plasa o comandă din orice oraș. Pentru clienții din mun.Chișinău se oferă livrare prin curier. Dacă doriți, puteți ridica gratuit produse din magazinul companiei noastre. Cumpărătorilor din alte regiuni ale Moldovei, trimitem mărfuri prin „Nova Poshta” sau altă companie de transport la alegerea lor.