Aer conditionat Gree CLIVIA BLACK GWH09AUCX B-K6DNA1A/I

Disponibilitatea: este
16 110 lei
13 690 lei
- +

Aer conditionat Gree CLIVIA SILVER GWH09AUCX B-K6DNA1A/I

UN SINGUR DESIGNCU adevărat UNIC 

Alb sau negru, cu detalii argintii, nu există design și finisaj cacel al CLIVIA.Îi place tuturor, celor care doresc să camufleze unitateaintegrând-o în mobilier și celor care doresc să-l pună în evidență,pentru designul și finisajul său unic, alcătuit din multe linii foartesubțiri cu efect mat.Și apoi nu doar clasicul alb, împodobit cu detalii argintii: aicieste negrul, cu un efect cu adevărat unic, discret și cu totuldeosebit.Chiar și telecomanda are un design fashion la nivel înalt,atenție sporită la detalii, taste tactile dedicate funcțiilorindividuale pentru ușurință maximă în utilizare.În finisaj dublu, alb pur și negru absolut, pentru a se potrivicu culoarea panoului unității interioare.Funcția de dezumidificare dedicată uscării rufelor poate fiactivată printr-un buton de pe telecomandă.


SISTEM EFICIENT DE STERILIZARE ÎMPOTRIVA VIRUSURILOR ȘI BACTERIILOR MULTĂ LAMPEI UV-C CU PUTERE ANTI-VIRALĂ MARE.


Lampa UV-C integrată în evaporator este etanșată, de putere redusă, sigură și eficientă.Genera raze ultraviolete de tip C, capabile saindeplineasca o functie eficienta desterilizare impotriva virusilor si bacteriilor,pana la 99,97% (eficacitate certificata).

Nu emite ozon, deci nu este periculospentru oameni.Lungimea de undă a radiației ultravioleteeste de 270 ~ 280 nanometri: putereagermicidă și virucidă a radiației ultravioleteîn intervalul 200-300 nanometri esterecunoscută pe scară largă.Lampa UV-C este închisă într-o carcasă de protecție complet etanșă și este plasată în interiorul evaporatorului.Este o sursă de lumină ultravioletă LED cu putere redusă - este eficientă, dar nu este toxică pentru corpul uman. De fapt, s-a demonstrat că lumina ultravioletă UVC ucide în mod eficient bacteriile, virușii, mucegaiurile și altemicroorganisme prin distrugerea materialelor lor genetice, făcând fiecare respirație sănătoasă. 


SISTEM DE PURIFICARE PLASMA RECE PLUS

Eliberează ioni capabili să neutralizeze bacteriile, ciupercile, polenul, acarienii și, în general, poluanții prezenți în aerulinterior.Eficacitatea sa în distrugerea bacteriilor este cea mai bună până acum: atinge 93%, față de o valoare medie de 80%pentru sisteme similare.Îndepărtează peste 400 de tipuri de mirosuri. Face aerul mai ușor, îmbogățindu-l cu ioni negativi.

X-FAN

Printre funcțiile care vizează auto-igienizarea unității, X-FAN prevede o prelungire a funcționării ventilatorului unitățiiinterioare pentru câteva minute după ce acesta a fost oprit, pentru a usca perfect schimbătorul de căldură și a preveniformarea de mucegaiuri și bacterii.

AUTO CURATARE

În timp, praful și bacteriile se pot acumula pe evaporator.Funcția Autoclean a fost de fapt concepută pentru o curățare precisă și eficientă a evaporatorului și constădin 4 faze plus sterilizare la 55°C.Este posibil să activați curățarea evaporatorului atunci când doriți: cu unitatea oprită, apăsați doar douăbutoanele de pe telecomandă. Funcția va vedea fazele de condens, formarea gheții, dezghețare și uscare careau loc în succesiune, menite să elimine toate reziduurile de praf și poluanți.si orice urma de condensare: va urma o a cincea faza de sterilizare in care unitatea de evaporare va fi mentinutacel putin 10 minute la o temperatura de 55°C. Acest lucru vă va permite să intrați în mediuaer curat întotdeauna și pentru a păstra eficiența schimbătorului de căldură.

FILTRARE MULTIPLA PENTRU UN AER INTERIOR EFICIENT

FILTRU ACCESIBIL UNIC FĂRĂ DEMONTARE PENTRU CURĂȚARE - Filtrul antipraf este exterior, integrat in structura, usor de atins si de curatat cu frecventa mare, fara a fi nevoie sa ildemontam. 

GRADUL CORECTUMIDITATE INTERIOARĂ

Cu Clivia și nivelul de umiditate poate fi:

  • INTELIGENT - Clivia este echipat cu un sistem inteligent de control al umiditățiiinterioare, pentru a menține mereu condiții confortabile dehidratare. Un aparat de aer condiționat tradițional, în timp ce răcește înacelași timp, dezumidifică: după o funcționare prelungităumiditatea din cameră poate fi foarte scăzută și poate duce ladeshidratarea pielii, cu o senzație de disconfort în consecință.Controlul inteligent al umidității Clivia este diferit de modul de dezumidificare al unui aparat de aer condiționattradițional. Poate menține umezeala în cel mai confortabil interval și poate forma o peliculă de reținere a apei pesuprafața pielii pentru a păstra umiditatea și a preveni uscarea.
  • PERSONALIZABILE - De asemenea, este posibil să setați nivelul de umiditate dorit într-un interval definit pentru modurile de aer condiționat(40-80%) și dezumidificare (30-70%), alegându-l astfel pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră șipăstrând hidratarea importantă pentru frumusețe. a pielii.

CONFORT SUPERIOR

LUMINAREA INTELIGENT - Clivia are un senzor de lumină încorporat care detectează automat modificările luminii din mediul din jurul unității.Mărește automat lumina în timpul zilei pentru a o face clar vizibilă și o scade noaptea pentru a nu-i irita ochi. 

MAXIM TĂCERE

Cu Clivia poți dormi liniștit. Și SUPER LINISTIT,  nivelul de sunet este record!

În modul silențios, nivelul sunetului poate scădea ladoar 21 dB (A), similar cu bâzâitul insectelor în nopțilede vară, asigurând somnul liniștit și confortabil.Nivelul sonor al unităților exterioare poate scădea și la40 dB (A) în modul silentios, respectând astfel regulilede bună vecinătate.

Cu Clivia poți avea un confort personalizat, datorită:

FLUX DE AER 3D : Personalizați-vă confortul datorităfuncției 3D SWING.Atât clapele orizontale, cât și cele verticalepot fi direcționate individual cu ajutorultelecomenzii.Este posibil să selectați unghiul debalansare pentru ambele clapete.

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Gree
  • Model Split de perete
  • Culoare Negru
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.7
  • Capacitate de incalzire, kW 3
  • Putere consumata la racire, W 670
  • Putere consumata la incalzire, W 680
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 21
  • Debit de aer, m3/h 610
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 293/837/200
  • Dimensiuni unitatea exterioara 555/732/330
  • Greutate unitatea interioara, kg 9.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 25