Boiler electric Ariston Pro1 Eco 100V 1.8K PL Dry

Disponibilitatea: este
4 999 lei
4 699 lei
- +

Boiler electric Ariston Pro1 Eco 100V 1.8K PL Dry

Boilerul electric Ariston PRO1 ECO 100V 1.8K PL DRY HE (cazan) (3201856) este realizat din material de înaltă calitate. Se instaleaza prin montare pe perete in pozitie verticala, iar tevile sunt alimentate de jos. Modelul din clasa de consum energetic este echipat cu un rezervor de 100 de litri acoperit cu email de titan. Rezervorul său de lucru, din tablă de oțel, este acoperit din interior cu un material anticoroziv care dezinfectează apa - Silver Protection AG+. Apa este încălzită de două elemente de încălzire uscate independente, cu o capacitate de 0,9 kW fiecare, iar anodul de magneziu mărit reduce rata de formare a calcarului și reprezintă o protecție suplimentară împotriva coroziunii. Dispozitivul este capabil să încălziți apa până la o temperatură maximă de 80°С, în timp ce o creștere a temperaturii inițiale cu 45°С se realizează în 2 ore și 46 de minute. Boiler (cazan) acumulator electric Ariston PRO1 ECO 100V 1.8K PL DRY HE (3201856) este izolat termic de mediu cu poliuretan, care ajuta la mentinerea temperaturii setate a lichidului. Este controlat de butoanele panoului electronic.

Pro1 Eco Dry este un încălzitor de apă montat pe perete cu element de încălzire uscat. Tehnologia WaterPlus oferă până la 16% apă fierbinte și Eco Evo economii de energie cu până la 14%. Sistemul LED și interfața intuitivă convenabilă facilitează controlul și configurarea produsului. Anodul de magneziu mărit previne coroziunea, iar rezervorul de smalț de titan previne creșterea bacteriilor.

Funcția Eco Evo Funcția inovatoare, patentată Eco Evo cu tehnologia CoreTech îți amintește obiceiurile și furnizează apă caldă atunci când ai nevoie, economisind până la 14% la factura de energie. Produsul îndeplinește cele mai înalte standarde de eficiență energetică din categoria boilerelor electrice

Tehnologia WaterPlus Tehnologia inovatoare brevetata WaterPlus mentine apa rece care intra in partea de jos a rezervorului, impiedicand amestecarea acesteia cu apa calda stocata in rezervor. Acest lucru vă permite să obțineți oricând cu 16% mai multă apă caldă pentru o experiență de duș cu adevărat fierbinte.

Fabricat în Italia Design stilat pentru încălzitorul de apă italian, care vă va decora casa

„Element de încălzire uscată” Un element de încălzire uscat, sisteme de protecție suplimentare, economisire a energiei și funcții de diagnosticare vor face ca utilizarea boilerului din seria Pro1 să fie plăcută și durabilă

Specificații principale
  • Producator Ariston
  • Capacitate,l 100
  • Putere,kW 1.8
  • Tip montare orizontal
  • Forma boilerului cilindrică
  • tip controlului electronic
  • Greutate, kg 24
  • Гарантия 24 luni