Umidificator de aer Xiaomi Deerma DEM-F628

Disponibilitatea: nu
799 lei

Umidificator de aer Xiaomi Deerma DEM-F628

Un mediu uscat este unul dintre factorii care irită membranele mucoase ale gurii, nasului și plămânilor, iar acest lucru, la rândul său, poate crește riscul de boli infecțioase și bacteriene.



Nivel reglabil de pulverizare a apei

Umidificatorul Deerma DEM-F682 5L este echipat cu o intrare lată și plată prin care particulele de apă, sub influența vibrațiilor ultrasonice, sunt pulverizate în sus sub formă de ceață, evitând umezirea mesei și a altor mobilier. În plus, este foarte convenabil să reglați cantitatea de apă pulverizată de umidificator doar cu o singură rotire a comutatorului mecanic.



Umidificator de mare capacitate

Umidificatorul Deerma DEM-F682 cu o capacitate de 350 ml/oră și o capacitate de 5 litri asigură o distribuție uniformă a ceață de apă și este potrivit pentru o încăpere de 25-30 m².



Zgomot redus

Dimensiunile compacte, designul elegant, performanța ridicată și nivelul scăzut de zgomot în timpul funcționării umidificatorului (până la 35 dB) îl fac un dispozitiv foarte convenabil pentru crearea zilnică a unei atmosfere favorabile într-un spațiu de locuit și de lucru.


Specificații principale
  • Producator Xiaomi