Calorifer cu ulei Electrolux EOH/M-9157

Disponibilitatea: este
2 499 lei
- +

Descriere

„ Radiator cu ulei Wave Electrolux EOH / M - 9157 - cu o rată de încălzire crescută de 25%, datorită tehnologiei patentate Heat Power.

Forma unică a corpului radiatoarelor cu ulei din seria Wave combină perfect soluția exclusivă de design pentru forma de aripioarele și caracteristica optimă de design - un sistem ascuns de depozitare a cablului Element de încălzire puternic și umplere cu ulei mineral ecologic, care a trecut printr-un sistem de purificare în mai multe etape, garantează cea mai înaltă eficiență a dispozitivului

. Tehnologii de siguranță - Radiatoarele cu ulei Electrolux sunt echipate cu toate gradele de protecție: sistem de protecție la supraîncălzire, sistem de protecție împotriva răsturnării și sunt realizate din materiale ecologice. Ce face ca utilizarea lor să fie sigură pentru oameni și mediu.

Tehnologii de confort - la radiatoarele cu ulei Electrolux totul este gândit până la cel mai mic detaliu: de la mobilitatea completă a dispozitivului, datorită mânerului și rolelor pentru o mișcare ușoară, până la sistemul de control Easy Manage accesibil intuitiv. Iubitorii de confort se vor bucura de o funcționare absolut silențioasă, iar cunoscătorii de soluții elegante vor aprecia sistemul ergonomic de depozitare a cablului.

Tehnologii de fiabilitate - Tehnologia se bazează pe principiul fiabilității maxime. Grosimea crescută a peretelui crește rezistența la impact a dispozitivului și rezistența la deteriorări mecanice. Tehnologia avansată de sudare a secțiunilor asigură etanșeitatea absolută și elimină posibilitatea de scurgere a uleiului.




CARACTERISTICI Tehnologia
HeatPower
Tehnologia EasyManage
Depozitare ascunsă a cablului
Protecție la supraîncălzire - senzorul încorporat va opri unitatea în caz de supraîncălzire
Protecție împotriva răsturnării 

CARACTERISTICI FUNCȚIONALE
Două moduri de încălzire
Termostat mecanic foarte fiabil
Operare ergonomică ușoară
Depozitare ascunsă pentru cablul de alimentare
Mâner pentru mișcare ușoară
Role pentru mișcare

MODI DE OPERARE
Electrolux EOH/ Răcitorul de ulei M-9157 poate funcționa în trei moduri de încălzire pentru a alege:
1. Putere de încălzire 600 W
2. Putere de încălzire 900 W
3. Putere de încălzire 1500 W

INSTALARE
Aparatul este instalat pe picioare speciale cu role pentru libera circulatie prin incapere. Este important să fixați răcitorul de ulei într-o poziție stabilă. În timpul funcționării, dispozitivul trebuie să fie în poziție verticală.

APLICAȚIE
Răcitorul de ulei EOH/M-9157 este utilizat pe scară largă atât în clădiri rezidențiale, cât și în clădiri de birouri, unde este necesară încălzirea de înaltă calitate și eficientă a spațiului.

ÎNGRIJIREA APARATULUI
Răcitoarele de ulei sunt simple și ușor de întreținut. Este suficient să ștergeți corpul dispozitivului cu o cârpă sau un burete uscat sau umed pe măsură ce acesta se murdărește. Înainte de curățare, aparatul trebuie scos din priză și lăsat să se răcească. Nu folosiți pulberi abrazive de curățat, solvenți organici sau substanțe chimice pentru întreținere.


Caracteristici Incalzitor de ulei Electrolux EOH/M-9157

putere maxima1500 W
Numărul de moduri de alimentare
Niveluri de putere1500/900/600W
Numărul de secțiuni
termostatda
protectie la supraincalzireda
Lungimea cablului de alimentare1,5 m
Dimensiuni650x355x250mm
Greutatea8,7 kg
Garanție24 de luni
ProducătorElectrolux 
Cod de bare (EAN)7312970900345