Încalzitor infraroșu Ballu BIH-AP4-2.0

Disponibilitatea: nu
3 729 lei

Încalzitor infraroșu Ballu BIH-AP4-2.0

Încălzitorul electric cu infraroșu Ballu BIH-AP4-2.0, de culoare argintie, demonstrează o abordare radical nouă pentru crearea unui mediu confortabil în cameră și concurează cu succes metodele tradiționale de încălzire. Căldura este absorbită de suprafețele podelei, de pereți, de mobilier și de corp, creând o senzație de confort chiar și atunci când temperatura este scăzută.

Potrivit pentru suprafețe de până la 20 m². Datorită formei patentate a carcasei, încălzitorul compact și subțire este ușor de instalat. Gradul ridicat de protecție împotriva prafului și a umidității IP54 și suprafața anodizată cu o grosime de 25 µm garantează o durată lungă de viață a încălzitorului.

Noua generație de încălzitoare cu infraroșu Ballu din seria BIH-AP4 - pentru încălzirea locală a zonelor de lucru în încăperi cu tavane înalte sau cu izolație slabă, unde metodele convenționale de încălzire sunt ineficiente. Suporturile pivotante universale incluse în livrare permit montarea și ajustarea ușoară a unghiului încălzitorului. Încălzitoarele au o carcasă și mai compactă și pereți mai înclinați, ceea ce face ca unitatea să pară mult mai subțire din punct de vedere vizual sub tavan. Gradul sporit de protecție împotriva prafului și a umezelii, IP54, permite utilizarea încălzitoarelor chiar și în aer liber (fără acoperiș). Gama este disponibilă într-o carcasă argintie cu elemente din oțel inoxidabil.

Încălzitoarele cu infraroșu, la fel ca soarele, radiază căldură în spectrul infraroșu. Căldura ajunge fără pierderi la suprafețele încălzite (podele, pereți, mobilier), care încălzesc deja aerul. Acest lucru creează un climat ambiental blând și confortabil, cu diferențe minime de temperatură în funcție de înălțime. În plus, atunci când vă aflați în zona de încălzire, căldura cu infraroșu este absorbită de suprafața corpului și de îmbrăcăminte, ceea ce creează o senzație de confort chiar și atunci când temperatura este scăzută, iar căldura este resimțită chiar și atunci când există un curent de aer și bate vântul. Încălzitoarele cu infraroșu sunt indispensabile pentru încălzirea locală în încăperile cu tavane înalte sau cu izolație slabă, unde metodele convenționale de încălzire sunt ineficiente.

O abordare complet nouă a confortului este posibilă cu radiatoarele cu infraroșu BALLU. Acestea au devenit extrem de populare în ultimii ani datorită eficienței energetice ridicate, siguranței și avantajelor unice față de alte aparate de încălzire.

Utilizare

Principală: încălzire principală și suplimentară, încălzire locală a spațiilor domestice și comerciale.
Suplimentar: încălzirea și uscarea suprafețelor și a materialelor; curățarea suprafețelor de gheață și zăpadă și menținerea lor în această stare.

Unde pot fi folosite

Ideal pentru încălzirea în birouri, magazine, clădiri publice, apartamente, vile, zone interioare ale cafenelelor, barurilor, restaurantelor, hotelurilor și hotelurilor, zone de așteptare în aeroporturi și gări.

Caracteristici 

  • Cele mai compacte și mai subțiri panouri de încălzire de pe piață!
  • Forma patentată a incintei;
  • Grad ridicat de protecție la praf și umiditate IP54;
  • Anodizarea de lungă durată de 25 μm asigură o funcționare eficientă și de lungă durată și menține aspectul neschimbat;
  • Carcasă din oțel și componente din oțel inoxidabil;
  • Suporturi pivotante universale cu piulițe incluse;
  • Posibilitatea de a suspenda încălzitoarele IR de tavan sau de perete în trepte de 30°;
  • Posibilitatea de montare directă pe bolțurile filetate.
Principalele caracteristici
Culoarea carcaseiOțel inoxidabil gri
Tipul elementului de încălzireElement de încălzire cu panou
Perioada de garantie2 ani
Țara de origineRUSIA
MarcaBALLU
Consum
Eficient pentru camere zona pana la20 m2
Funcționalitate
Niveluri de putere de încălzire2,00 kW
Moduri
Numărul de moduri de încălzire1
Protecție și securitate
Oprire de urgență în caz de înclinare puternică sau de răsturnareNu
Grila de protectieNu
protectie la supraincalzireDa (când utilizați termostatul)
Clasa de protectie la praf si umezealaIP54
Montare
Max. înălțimea efectivă de instalare4 m
Opțiune de cazareOrizontală
Tip de instalare (montaj)Perete, Tavan
Tensiunea de alimentare230 V
Cablu de alimentare cu prizaNu
Max. consumul de energie2 kW
Greutatea și dimensiunile 
Înălțimea articolului0,04 m
Dimensiunile produsului (înălțime*l*a)0,04 * 0,255 * 1,19 m
Adâncimea articolului1,19 m
Lățimea articolului0,255 m
Greutatea articolului (net)5 kg
Completitudine
Set de elemente de fixare incluseda
Panou de control inclusNu
Control
Tip termostatDispărut
Controlul temperaturii de încălzireNu
Tip de controlMecanic
Precizia setarii temperaturiiNu
Indicaţie
Indicație de pornireNu
Specificații principale
  • Producator Ballu
  • Puterea, kW 2