Aer Condiționat de tip podea GREE GEH09AA-K6DNA1F/I

Disponibilitatea: este
19 425 lei
- +

Aer Condiționat de tip podea GREE GEH09AA-K6DNA1F/I

Console de aer condiționat - sistemele split din această serie sunt proiectate pentru a oferi o ușurință maximă de instalare, nefiind nevoie nici de tavan suspendat, nici de conducte.

Acest aparat de aer condiționat este foarte convenabil atunci când aerul condiționat montat pe perete nu este de dorit sau nu este deloc posibil, unitatea interioară este plasată pe podea, pe perete, potrivită pentru apartamente, magazine, restaurante, cafenele și spații comerciale. Unitatea simplă, elegantă și compactă de tip cantilever se integrează armonios în orice interior.

GREE oferă 3 modele în total: mărimea 09, 12 și 18. Toate sunt A++ în modul de răcire și A+ în modul de încălzire și au cinci viteze de funcționare. Sistemele split în consolă sunt cea mai bună opțiune pentru încălzire, cu flux de aer atât ascendent, cât și descendent, pentru o încălzire rapidă și confortabilă. Unitățile GREE funcționează cu freon R32 modern.


Pentru o casă de țară, funcția de menținere a temperaturii camerei la cel puțin +8°C poate fi utilă pentru a preveni dezghețarea sistemelor de susținere a vieții care utilizează apă. Sistemul automat de dezghețare inteligentă vă permite să încălziți încăperea cu un aparat de aer condiționat Gree Consol chiar dacă locația unității exterioare ajunge la -25°C. Schimbătoarele de căldură Gree Consol sunt acoperite cu un strat anti-mucegai anti-mucegai. Purificatorul de aer Cold Plasma luptă eficient împotriva virușilor, ajutându-vă să vă mențineți sănătoși.

Modulul Wi-Fi încorporat vă permite să controlați aparatul de aer condiționat de oriunde din lume cu o conexiune la internet.  Ventilatorul cu șapte viteze al unității interioare vă permite să alegeți viteza optimă a aerului.

Sistemul de autocurățare suflă aer cald prin evaporatorul unității interioare până când se evaporă și ultima picătură de condens. Acest mod controlează uscăciunea și, în consecință, curățenia unității interioare de fiecare dată când opriți aparatul de aer condiționat.

Un senzor de temperatură opțional instalat în telecomandă vă permite să controlați temperatura aerului în zona care este importantă pentru dumneavoastră, datorită funcției "I-Feel".  Freonul R32 de ultimă generație economisește energie, oferind o eficiență energetică de A++.

Telecomanda are un sistem de blocare pentru copii, un ceas încorporat și un temporizator care vă permite să programați aparatul de aer condiționat pentru a porni și opri în funcție de confortul dumneavoastră. De exemplu, dacă vă întoarceți acasă de la serviciu la ora 16:00, aparatul de aer condiționat poate pregăti în avans o temperatură confortabilă a aerului doar pentru întoarcerea dumneavoastră de la serviciu, fără a irosi energie în timpul absenței dumneavoastră. Lumina de fundal de pe afișajul telecomenzii poate fi dezactivată. De asemenea, pot fi conectate o telecomandă cu fir și un controler central.

Pentru confortul dvs., este prevăzut un mod de oscilație automată a lamelelor, în care fluxul de aer este distribuit prin oscilarea automată a lamelelor de aer condiționat.

Gree GEH09AA este echipat cu un sistem de autodiagnosticare care afișează un cod de eroare pe ecran, facilitând comunicarea cu service-ul Gree în cazul în care aparatul de aer condiționat se defectează. În caz de pană de curent, aparatul de aer condiționat este protejat de funcția "Autostart", care restabilește toate setările utilizatorului din momentul dinaintea penei de curent atunci când se restabilește alimentarea cu energie electrică. Cel mai recent microprocesor asigură un control atent al compresorului invertor. Trei moduri de repaus, mod turbo pentru atingerea ultra-rapidă a temperaturii setate.

Specificații

Tip aer conditionat
sistem split
Producător
Gree
Tip unitate interioară
podea, tavan
Suprafața spațiilor deservite, mp:
26
agent frigorific
R-32
Productivitate la rece, W:
2600
Putere de căldură, W:
2750
Consum de energie la rece, W:
750
Consumul de energie termică, W:
750
Volumul de recirculare a aerului, m3/h:
500
Perioada de garantie, luni:
60
Nivel de zgomot Unitate interioară, dB(A):
24
Nivel de zgomot Unitate exterioară, dB(A):
52
Interval de temperatură de funcționare exterioară, С:
de la -25 la +43
Tehnologii moderne:
Ionizarea aerului
Alte caracteristici:
Simt, Repornire automată după pierderea energiei, Dezghețare inteligentă, Modul Sleep, Autodiagnosticare, Temporizator pornit/oprit, Pornire la cald, Mod Turbo
Filtre de aer:
prefiltru
Greutatea blocului intern, kg:
15
Greutatea unității exterioare, kg:
32
Dimensiunile unității interioare (LxHxD), mm:
700x215x600
Dimensiunile unității exterioare (LxAxD), mm:
776x320x540
Specificații principale
  • Producator Gree
  • Tip compresor Inverter