Aer condiționat Daikin FTXG35LS/RXG35L

Disponibilitatea: este
38 000 lei
28 500 lei
- +

Aer condiționat Daikin FTXG35LS / RXG35L


Daikin Emura FTXG35LS/RXG35L este un aparat de aer condiționat cu invertor montat pe perete, utilizat pentru încălzirea și răcirea încăperilor. Capacitatea de răcire este de (min.~nom.~max.) 1,4-3,5-3,8 kW, în timp ce capacitatea de încălzire este de 1,4-4,0-5,0 kW. Menține temperatura specificată într-o cameră cu o suprafață de 35 de metri pătrați.

Consumul de energie în modul de răcire (min.~min.~max.) este de 0,32-0,88-1,19 kW, în modul de încălzire - 0,32-0,99-1,49 kW. Aparatul de aer condiționat aparține unei noi generații care combină perfect designul elegant și noile tehnologii. Daikin FTXG35LS/RXG35L - un exemplu de sisteme moderne de control al climatizării, cu un corp subțire și elegant. Sistemul split este un exemplu de tehnologie de ultimă oră: cel mai înalt nivel de performanță în modul stand-by, menținând în același timp liniștea, senzor dual-zone, care crește confortul și reduce consumul de energie, sistem de control inteligent (smart-steering).

Senzorul cu două zone asigură cel mai înalt nivel de confort prin devierea fluxului de aer departe de oameni. De asemenea, economisește energie prin trecerea la un mod de economisire a energiei atunci când camera este nelocuită timp de mai mult de 20 de minute.

Filtrul are o durată de funcționare de trei ani. Are o capacitate mare de absorbție a bacteriilor și virușilor pentru a combate mirosurile, microorganismele dăunătoare și cele mai fine particule de praf. Un filtru din apatită de titan cu fotocatalizator vă va oferi aer curat.

Cronometrul săptămânal vă permite să setați aparatul de aer condiționat în mod individual pentru întreaga săptămână. Jaluzelele verticale și orizontale automate, fluxul 3D, funcționarea fără curenți de aer și setarea rapidă a temperaturii vă vor ajuta să obțineți cele mai bune condiții pentru camera dumneavoastră. Acest model este disponibil în culoarea argintie.

Controlerul online BRP069A41 (opțional*) vă permite să controlați sistemul prin LAN sau prin internet, indiferent de locație. Controlul ergonomic este asigurat de telecomenzi: cu infraroșu - ARC466A9 (furnizată), cu fir BRC073A1 (nu este inclusă, cablu opțional BRCW901A03 - 3m. sau BRCW901A08 - 8m.).

* O opțiune este un accesoriu opțional pentru funcționarea unității de aer condiționat, care nu este inclus în pachet și trebuie comandat separat.

Cel mai silentios aparat de aer conditionat de pe piata

Datorită îmbunătățirii aerodinamicii ventilatorului aparatului de aer condiționat, precum și a celui mai recent invertor, nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat a fost redus la un record de 19 dB! Acest indicator este de departe cel mai bun de pe piață. În plus, 19 dB nu se distinge practic de auzul nostru. Comparați, nivelul de zgomot al acelor unui ceas de perete este de aproximativ 30 dB.

Cel mai economic aparat de aer conditionat

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXG Emura are cea mai înaltă clasă de eficiență energetică. Daikin i-a acordat clasa A +++. Merită spus că această clasă nu este inclusă în clasificarea europeană comună, dar, deoarece aparatul de aer condiționat este mult mai mare decât clasa A ++, s-a decis să-l atribuie acum clasei A +++. În plus, aparatul de aer condiționat are un senzor de mișcare „Smart Eye” cu două zone, care monitorizează mișcările din cameră și, în absența mișcării, comută aparatul de aer condiționat într-un mod de economisire a energiei. Senzorul oferă, de asemenea, cea mai confortabilă distribuție a aerului răcit, îndreptându-l departe de oameni.

Eficiența ridicată a aparatului de aer condiționat a devenit posibilă nu numai datorită îmbunătățirilor tehnologice ale aerodinamicii și senzorului „Smart Eye”, ci și datorită celui mai recent invertor, care asigură cel mai mic consum de energie și cel mai scăzut nivel de zgomot.

Purificarea aerului de la toți contaminanții

Sistemul de filtrare a aerului condiționat nu s-a schimbat în comparație cu seria anterioară Daikin FTXG EMURA. Noul aparat de aer condiționat are toate aceleași filtre testate în timp - împotriva prafului și a tuturor particulelor mai mici de 0,3 microni, precum și un filtru fotocatalitic de apatită de titan. Împreună, filtrele asigură curățarea din:

  • Praf și păr de animale
  • Acarieni, saprofiti
  • Bacterii și viruși
  • Mirosuri neplăcute și fum de tutun

Filtrele sunt ușor de curățat și își restabilesc proprietățile dezinfectante atunci când sunt expuse la lumina soarelui.

FTXG-LS Desene de aspect

 Date-books (informații tehnice)

 Manuale de instalare

 Schema bloc de interior

 Catalog de produse

Specificații Daikin FTXG35LS / RXG35L:

Functii principale:

Filtrare
da
Răcire
da
Dezumidificarea aerului
da
Incalzi
da
Ionizare
da
Ventilare
da

Principalele caracteristici:

Culoare
alb, argintiu
tip freon (agent frigorific)
r410
Dimensiunile unității exterioare, mm
550x765x300
Dimensiunile unității interioare, mm
303х998х212
Dimensiunea camerei, m2
35

Informații suplimentare:

Interval de temperatură exterioară pentru încălzire
de la -15 ° C la + 18 ° C
Controlul invertorului
da
Adaptarea la temperaturi negative
da
Repornire automată
da
Diagnostic propriu
da
Temporizator pornit-oprit
da
Telecomandă
da
Marca compresorului
Daikin
Productie
Japonia
Asamblare
Republica Cehă
Garantie oficiala
3 ani
Sinonime de nume
FTXG 35 LS / RXG 35 L
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Daikin
  • Model Split de perete
  • Culoare Silver
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.7
  • Capacitate de incalzire, kW 4.7
  • Putere consumata la racire, W 860
  • Putere consumata la incalzire, W 990
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 20
  • Clasa Energetica A++
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 303x998x212 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 550x765х285 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 12
  • Greutate unitatea exterioara, kg 35