Filtru cu osmoză inversă Nobel Aqua Osmos 6

Disponibilitatea: este
4 950 lei
- +

Filtru cu osmoză inversă Nobel Aqua Osmos 6



Filtrul cu trei butoaie Osmos Nobel Aqua 6 elimină aproape complet nu numai impuritățile dăunătoare, ci și sărurile de duritate din apă. Echipat opțional cu un cartuș de mineralizare, care mineralizează apa purificată de sărurile de duritate. Filtru de osmoză inversă în 6 trepte. Filtrul este completat cu un mineralizator complex suplimentar. Curăță apa la nivel molecular. Robinet separat cu acțiune simplă pentru apă limpede.

Trebuie să fie instalat sub chiuvetă. Capacitate: 190 - 250 de litri pe zi. Nivelul de purificare: 96% până la 99,9%. Reducerea conținutului de sare din apă: 99,9%. Temperatura apei purificate: până la + 40°C. Presiunea de intrare a apei: 2,8 până la 8 bar. Curățați rezervorul de apă: 15 litri (capacitate de serviciu de 10 litri). Cartușe folosite: K1 - NA (5mcr), K1 - NA (1mcr), K5 - NA (1mcr), K-8 NA, K-9 NA, M - 2 NA.

La instalarea unui filtru, un tehnician va măsura presiunea apei în sistemul de alimentare cu apă din locuința dumneavoastră. În cazul în care presiunea este prea mare, este recomandabil să se monteze un compresor, care va regla presiunea apei la intrarea în filtru. În acest fel, veți fi protejat împotriva scurgerilor în sistemul de filtrare.

Specificații Filtru cu osmoză inversă
Nobel Aqua Osmos 6


Instalare
sub chiuveta
Robinet separat
da
Etape tape de purificare
6
Osmoza inversa?
da
Mineralizer?
da
Rata de filtrare
0.17 l/min
Temperatura apei la intrare
de la +5 pana la +40 °С
Presiunea apei la intrare?
pină la 8 atm
Tip cartuşului
К-1 NA/К-5 NA/К-8 NA/К-9 NA
Tara producator
Moldova
Volumul rezervuarului
15 l
Producător
Nobel