Sistem triplu pentru curățarea apei Ecosoft

Disponibilitatea: este
1 500 lei
- +

Sistem triplu pentru curățarea apei Ecosoft


Sistemul de purificare în trei etape Ecosoft Trio este un filtru de tip flow-through care elimină toate tipurile de impurități. Se curăță prin trecerea apei prin 3 etape de filtrare în etape. În fiecare etapă, apa este trecută printr-un cartuș conceput pentru a elimina anumite tipuri de impurități.

Caracteristici cheie

Cele trei trepte permit proprietarului să înlocuiască cartușele mai rar decât în cazul filtrelor de debit cu una sau două trepte. Sistemul asigură un nivel ridicat de purificare împotriva sărurilor de duritate, a fierului, a metalelor grele, a impurităților organice toxice și a bacteriilor. Reduce concentrația de viruși.

Principiul de funcționare

În timpul procesului de curățare, apa trece prin 3 etape de filtrare, una după alta:

Prima etapă. PP5-10SL. Prefiltrarea se realizează cu un cartuș de spumă de polipropilenă. Gradul de filtrare este de 5 µm. Această etapă include îndepărtarea impurităților mecanice grosiere: nisip, nămol, rugină, calcar, reziduuri de bandă de cânepă și de fum.

Etapa a 2-a. Cartuș de înmuiere. A doua etapă este purificarea apei de metale grele și neferoase, săruri de duritate, impurități organice și coloidale. Cartușul este fabricat din două materiale - rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ din coji de nucă de cocos.

Etapa 3. Cartuș de carbon. Etapa finală de curățare este cartușul de cărbune activ. Clorul și compușii organoclorurați sunt eliminați, apa este curățată mecanic, iar gustul, culoarea și mirosul acesteia sunt normalizate.



Specificaţii


BRAND
ECOSOFT
PRODUCTIVITATE [L/h]
60
PRESIUNE DE LUCRU [bar]
2 - 6
RACORD [toli]
1/2
DIMENSIUNI FILTRU ( l x h x w ) [mm]
370 x 420 x 150
Specificații principale
  • Producator Барьер