Filtru sub chiuvetă FitoFilter FF–4 Sanic

Disponibilitatea: este
3 699 lei
- +

Filtru sub chiuvetă FitoFilter FF–4 Sanic



FF-4 SANIC este un filtru bactericid sub spălare cu 4 etape de purificare. Are un efect bactericid și curăță eficient apa de la robinet de impuritățile dăunătoare (clor, metale grele, nitrați, pesticide, materii solide în suspensie etc.). Filtrele de filtrare sunt fabricate cu adaos de ARGINT!

Corpul filtrului FF-4 Sanic este fabricat de ATLAS FILTRI. O tehnologie unică patentată MICROBAN asigură o protecție de lungă durată împotriva bacteriilor pe toată durata de viață a filtrului!

Cartușele de filtrare sunt fabricate în funcție de proprietățile și compoziția apei din Moldova. Pe lângă acțiunea bacteriostatică și purificarea eficientă a apei, filtrul îmbogățește apa cu microelemente utile, deoarece cartușele de filtrare din al doilea și al treilea bulb conțin mineralul natural shungit.

Instalat permanent sub chiuvetă. Temperatura apei tratate: până la +40 C°. Presiunea maximă de lucru a apei: până la 8 atm. Cartușe folosite: K-1 Sanic, K-46, K-5.

Durata de viață a cartușului K-1 Sanic este de 20 000 de litri sau 6 luni. Cartușul K-46 are o durată de viață de 6.000 de litri sau de 3 până la 6 luni. Cartușul K-5 are o durată de 6.000 de litri sau între 3 și 6 luni.

Specificații Filtru sub chiuvetă FitoFilter FF–4 Sanic


Instalare
sub chiuveta
Robinet separat
da
Etape tape de purificare
4
Rata de filtrare
3 l/min
Temperatura apei la intrare
de la +5 pana la +40 °С
Presiunea apei la intrare?
pină la 8 atm
Tip cartuşului
К-1 Sanic/К–46
Garanție
12 luni
Producător
FitoFilter


Specificații principale
  • Producator FitoFilter