Filtru sub chiuvetă FitoFilter FF–Universal

Disponibilitatea: este
1 299 lei
- +

Filtru sub chiuvetă FitoFilter FF–Universal


Fito Filter FF-Universal este un filtru universal cu 5 componente pe bază de shungit. Bulb opac. Robinet ceramic separat pentru apă curată. Resursa cartușului de filtrare este de 6000 de litri. Rata de filtrare recomandată este de 0,5 până la 1 l/min.

FF- Universal elimină eficient impuritățile dăunătoare din apa de la robinet (clor, metale grele, nitrați, pesticide, materii solide în suspensie etc.). Cartușul de filtrare se bazează pe proprietățile și compoziția apei moldovenești. Pe lângă purificarea eficientă a apei, filtrul îmbogățește apa cu microelemente utile, deoarece cartușul filtrant conține mineralul natural shungit. Acesta este instalat permanent sub chiuvetă. Temperatura apei purificate: până la +40 C°.  Presiunea maximă de lucru a apei: până la 8 atm.

Resursele cartușului filtrant detașabil K-46 sunt de 6 000 de litri (în medie 3-6 luni) și depind de calitatea apei inițiale. Resursa cartușului de filtrare este setată pentru filtrarea apei care respectă reglementările sanitare în vigoare.

Specificații Filtru sub chiuvetă FitoFilter FF–Universal


Instalare
sub chiuveta
Robinet separat
da
Etape tape de purificare
1
Rata de filtrare
1 l/min
Temperatura apei la intrare
de la +5 pana la +40 °С
Presiunea apei la intrare?
pină la 8 atm
Tip cartuşului
К-46
Capacitatea de filtrare cartuşului
6000 litri
Garanție
12 luni
Producător
FitoFilter
Specificații principale
  • Producator FitoFilter