Cooler de apă HotFrost V900CS

Disponibilitatea: nu
5 300 lei

Cooler de apă HotFrost V900CS


HotFrost V900 CS este un model de răcitor care poate satisface cerințele pieței actuale.

Își îndeplinește perfect funcțiile standard. Printre altele, HotFrost V900 CS îndeplinește cele mai bune standarde de calitate și estetică.

Toate răcitoarele HotFrost V900 CS sunt asamblate în una dintre cele mai bune și mai moderne fabrici din China. Acest model vă va impresiona cu siguranță cu calitatea înaltă a construcției sale, fisurile, contraforturile și alte dezavantaje care erau comune la primele răcitoare importate pe piața CSI sunt de domeniul trecutului. Această unitate va impresiona pe oricine, în orice mediu, fie că se află la birou sau în bucătărie. Chiar și un vizitator care a aruncat o privire asupra acestui aparat și a băut apă pură și rece va putea aprecia HotFrost V900 CS.

Pe piața rusă este aproape imposibil să găsești un analog al acestor modele în ceea ce privește calitatea construcției. Toate componentele - rezervoare, compresor, tuburi - sunt realizate din materiale de înaltă calitate și o calitate de construcție uimitoare, datorită cărora oferim cu încredere o garanție de 2 ani pentru acest model de răcitor.

HotFrost V900 CS are o "înălțime" înaltă neconvențională, ceea ce îl face foarte confortabil de utilizat. În plus, acest răcitor se deosebește de alte modele prin compresorul său silențios. Pe panoul frontal, există 3 butoane de intrare a apei: Aproape rece ca gheața, fierbinte și rece (aproximativ +15°C). Acest răcitor dispune, de asemenea, de un buton de apă caldă cu funcție de siguranță pentru copii, ceea ce face ca utilizarea HotFrost V900 CS să fie absolut sigură pentru părinți și pentru cei mici.

Specificații HotFrost V900CS

Tip de podea 
Apă rece 
Tip de răcire compresor 
Puterea de încălzire 420 
Puterea de răcire 120 Вт
Capacitatea de încălzire 5 l/o
Capacitatea de răcire 2 l/o
Temperatura de încălzire minimă 90 
Temperatura de răcire minimă 
Dimensiuni 310x970x320 
Greutate neta 16.5 kg
Culoare argintiu 
Altele dulap 


Specificații principale
  • Producator HotFrost
  • Tip de podea
  • Sursă de apă butelie
  • Tip de răcire compresor
  • Puterea de încălzire, W 650
  • Puterea de răcire, W 100
  • Dimensiuni 358*1060*386
  • Greutate, kg 17.8