Cooler de apă HotFrost V840S

Disponibilitatea: este
5 100 lei
- +

Cooler de apă HotFrost V840S


Răcitorul de apă HotFrost V840S este versiunea argintie a răcitorului V840. Este o combinație bine echilibrată de formă, calitate și raport calitate-preț.

Subțirimea răcitorului vă va atrage cu siguranță atenția. Răcitorul este special conceput pentru a fi construit într-un spațiu minim. Răcitorul este aproape la fel de lat ca o sticlă de apă.

Combinația de negru și argintiu este perfectă pentru orice mediu, iar răcitorul arată deosebit de bine într-o bucătărie techno sau high-tech.

Părțile laterale și spatele răcitorului sunt realizate din metal, iar partea din față este realizată din plastic de înaltă calitate.

Rezervoarele de apă caldă și rece sunt fabricate din oțel inoxidabil SUS 304. Acest lucru vă permite să vă bucurați de gustul imaculat al apei fără teama că apa poate "trage" unele arome străine (desigur, nu trebuie să uitați să dezinfectați răcitorul, cum ar fi orice fierbător electric).

Pentru a înțelege în ce mod se află echipamentul, este suficient să vă uitați la indicatoarele LED luminoase. Fiecare dintre ele este responsabil pentru una dintre funcțiile mașinii - starea de funcționare directă, încălzirea și răcirea apei.

Tot ce trebuie să faceți este să atingeți apa fierbinte (90-95°C) sau rece (5-10°C) din cană pentru a o umple din nou. Acest sistem simplu și direct a fost mult timp popular printre utilizatorii de răcitoare.

Vă rugăm să rețineți că răcitorul HotFrost V840S este echipat cu un compresor puternic, ceea ce permite să aveți apă aproape rece ca gheața chiar și atunci când camera este destul de fierbinte (ceea ce este imposibil cu tipul de răcire electronică).

O nouă caracteristică a gamei de răcitoare V840 / V840S este puterea de încălzire crescută. Răcitorul dvs. poate încălzi acum apa la o temperatură optimă pentru ceai și cafea - 6 litri pe oră. Ori de câte ori te duci la aparat, te așteaptă apă caldă!

Specificații HotFrost V840S

Tip 
de podea
Apă 
rece
Tip de răcire 
compresor
Puterea de încălzire 
650
Puterea de răcire 
100 Вт
Capacitatea de încălzire 
6 l/o
Capacitatea de răcire 
2 l/o
Temperatura de încălzire minimă 
95
Temperatura de răcire minimă 
2
Dimensiuni 
270x1090x310
Greutate neta 
14.3 kg
Greutate bruta 
16.3 kg
Culoare 
argintiu
Specificații principale
  • Producator HotFrost
  • Tip de podea
  • Sursă de apă butelie
  • Tip de răcire compresor
  • Puterea de încălzire, W 650
  • Puterea de răcire, W 100
  • Dimensiuni 340*1150*370
  • Greutate, kg 16.3