Aerotermă Rowenta Xiaomi Viomi

Disponibilitatea: nu
649 lei

Aerotermă Rowenta Xiaomi Viomi


Încălzește-ți mâinile înghețate! 

În frigul rece al iernii nu este ușor să faci ceva cu mâinile înghețate. Încălzitorul Viomi vă va înconjura cu căldură și grijă cu ajutorul admiterii eficiente a aerului și a încălzirii rapide. 

Element de încălzire ceramic

Elementul de încălzire este inima încălzitorului, materialul și tehnologia de fabricație determină eficiența și longevitatea întregului dispozitiv. Încălzitorul Viomi este echipat cu un element ceramic eficient de 600 de wați, care se caracterizează prin eficiență termică ridicată, siguranță, eficiență energetică și durată de viață lungă. 

Oprire automată la răsturnare

Pentru a preveni incendiile sau pericolele de incendiu la baza încălzitorului Viomi, un întrerupător mecanic de siguranță încorporat oprește automat alimentarea unității atunci când aceasta se răstoarnă. 

Protecție dublă

Un comutator de temperatură reglează automat funcționarea dispozitivului în funcție de temperatura aerului de ieșire, menținând-o astfel la un nivel constant. În cazul supraîncălzirii, se activează un întrerupător și o siguranță, împiedicând în mod eficient apariția unei situații de urgență. 

Carcasă ignifugată

Carcasa unității este fabricată din plastic ABS ignifugat cu aditivi speciali ignifugi, care împiedică în mod eficient unitatea să ia foc. 

Designul rotativ asigură un flux larg de aer de clătire

Suflarea constantă în linie dreaptă usucă rapid pielea și provoacă disconfort, motiv pentru care încălzitoarele Viomi au o funcție de rotire cu un singur buton. Unghiul de 45° asigură un transfer eficient de căldură și creează un mediu confortabil.

Caracteristici de Bază

Tip încălzitorVentilator de încălzire
Tip element încălzireCeramică
Suprafața deservită recomandată15 m2
Consum energie600 W
Metoda de instalareDe masa
CuloareAlb
Nuanță culoareAlb
Nivel de zgomot maxim0 dB
Materialul carcaseiPlastic rezistent la căldură, Metal