Calorifer cu ulei Electrolux EOH/M-6209

Disponibilitatea: este
1 799 lei
1 699 lei
- +

Calorifer cu ulei Electrolux EOH/M-6209

Radiatorul cu ulei ELECTROLUX EOH/M - 6209 încălzește rapid încăperea și este complet sigur de utilizat. Este confecționat în alb și are 9 secțiuni. Acesta este instalat vertical pe podea.

Este fabricat din materiale ecologice și este echipat cu un sistem de siguranță pe mai multe niveluri: o protecție împotriva supraîncălzirii în trei etape, un tratament anticoroziv al cablului și o tehnologie din oțel cu conținut scăzut de carbon, care face ca încălzitorul să fie rezistent la impact și la deteriorări mecanice. Radiatorul este practic silențios și, datorită mânerului și roților, este ușor de mutat.

Acesta este reglabil la trei niveluri de putere: 0,8, 1,2 și 2 kW. Protecția împotriva supraîncălzirii și oprirea de siguranță la înclinare asigură că nu există niciun risc de defecțiuni. Într-o oră, nu consumă mai mult de 2 kW de energie electrică. Nivelul de încălzire poate fi selectat de către utilizator prin intermediul unui termostat prevăzut cu un buton rotativ.

Pe panoul frontal, alături de comenzi, există și un indicator de funcționare.

Folosește un element de încălzire în formă de 2U, care încălzește camera de două ori mai repede. Tehnologia Speed Heating asigură atingerea rapidă a temperaturii setate - imediat după ce aparatul este pornit, acesta devine cald.

Principalele beneficii:

  • Tehnologie de încălzire cu viteză
  • 2U - element de încălzire în formă de 2U
  • 3 niveluri de funcționare și 3 niveluri de putere
Procesor
Aria de încălzire:
25 m²
Brand:
Electrolux
Deconectarea la supraîncălzire:
Da
Număr de moduri:
3
Puterea:
2000 W
Termostat:
Da
Mod operare:
Mecanic
Reglare temperatură:
Da
Greutate:
8.3 kg