Convector Electrolux ECH/AG2-1000 EF

Disponibilitatea: nu
1 399 lei

Convector Electrolux ECH/AG2-1000 EF


Încălzirea rapidă și silențioasă maximă a încăperilor se realizează prin intermediul puternicului element de încălzire SX-DOUS. Datorită noului design trapezoidal al carcasei, lungimea sa a fost mărită cu 10%. Acest lucru, la rândul său, mărește suprafața de transfer de căldură. Elementul de încălzire de nouă generație are o structură monolitică. Acesta este turnat într-un aliaj special de aluminiu și tratat cu ajutorul tehnologiei Speed Boost, ceea ce îi conferă o suprafață de tip "coajă" care asigură o suprafață maximă de contact cu aerul încălzit.


Siguranță

Cu o durată de viață de cel puțin 25 de ani, elementul de încălzire SX-DUOS este practic fără precedent pe piața aparatelor de încălzire. Sistemul de protecție termică încorporat, care previne supraîncălzirea prin oprirea convectorului atunci când este atinsă temperatura maximă admisă de funcționare, asigură, de asemenea, funcționarea fără probleme a unității. Fiabilitatea ridicată a dispozitivelor din seria Air Gate 2 este obținută nu numai prin tehnologie avansată, ci și datorită utilizării componentelor de înaltă calitate, care au trecut un control în mai multe etape 100% în toate etapele de producție în condiții de laborator și fabrică.

Rentabilitatea costurilor

Eficiența ridicată a încălzitoarelor de șanțuri Air Gate 2 se datorează elementului de încălzire monolit SX-DUOS și termostatelor de înaltă precizie. COP (coeficientul de performanță) al convectoarelor Air Gate 2 este unul dintre cele mai ridicate de pe piața aparatelor de încălzit electrice - peste 97%. Economii semnificative de energie sunt realizate, de asemenea, prin utilizarea termostatelor moderne HFT E/M, care mențin temperatura camerei setată de utilizator cu o precizie de 0,1°C, ajutând la evitarea fluctuațiilor mari de temperatură.

Procesor
Aria de încălzire:15 m²
Brand:Electrolux
Deconectarea la supraîncălzire:Da
Număr de moduri:2
Oprire la răsturnare:Nu
Plasare:Pe podea
Termostat:Da
Mod operare:Electronic
Reglare temperatură:Da
Greutate:3.46 kg
Specificații principale