Încalzitor infraroșu Trotec IRS 2000 E

Disponibilitatea: nu
2 700 lei

ÎNCĂLZITOR RADIANT DE TERASĂ IRS 2000 E

Căldura disponibilă instantaneu – perfectă pentru toamnă și primăvară

IRS 2000 E
IRS 2000 E
IRS 2000 E

Distribuție uniformă și țintită a căldurii

Nu vă săturați de acele nopți blânde de vară și doriți o prelungire? Folosind radiatorul cu infrarosu IRS 2000 E veti petrece cu placere timpul pe terasa sau balconul dumneavoastra chiar si in perioada dintre anotimpuri.

Încălzitorul radiant cu infraroșu negru și argintiu IRS 2000 E adaugă încăperi proaspete și oferă căldură instantanee binevenită în 3 niveluri (650 W, 1.350 W, 2.000 W) fără a fi nevoie de preîncălzire și cu emisia de lumină redusă cu până la 80 %. Ideal pentru a te bucura de o noapte senină înstelată în aer liber, cu câteva lumânări aprinse.

Leacul picioarelor reci sub masă

Datorită designului său subțire, IRS 2000 E poate fi poziționat flexibil oriunde doriți. Tipul de protecție IP34 îl face rezistent la stropire. De exemplu, poziționați încălzitorul radiant lângă o zonă de relaxare pentru a simți căldura distribuită pe toată lungimea sa. Razele infraroșii ajung și la picioarele tale sub masă pentru a le împiedica să se răcească.

IRS 2000 E poate fi operat convenabil prin intermediul telecomenzii. Dacă doriți, puteți preseta funcția de oprire automată a încălzitorului printr-un cronometru de 24 de ore.

Condiții de iluminare naturală cu o reducere de 80 % a luminii

Căldura radiantă este generată de un tub cu infraroșu din carbon de înaltă calitate, care emite cu până la 80 % mai puțină lumină decât tuburile de încălzire convenționale. Drept urmare, vă puteți bucura de o atmosferă confortabilă la lumina lumânărilor, fără a fi orbiți. Puterea de căldură, pe de altă parte, nu este redusă deloc. Cu o durată medie de viață de până la 5.500 de ore de funcționare, IRS 2000 E este un încălzitor durabil, cu o întreținere redusă. Încălzitorul radiant cu infraroșu vine cu o oglindă reflectorizantă cu o formă specială care asigură o radiație termică deosebit de largă.

Principiul de funcționare al încălzirii cu infraroșu

Iată cum funcționează încălzirea cu infraroșu:

La fel ca radiația naturală a soarelui, radiația infraroșie, de asemenea, nu încălzește aerul, ci obiectele pe care le întâlnește. Acestea emit apoi în mod permanent energia termică stocată în mediu - la fel ca o sobă de teracotă.

Aceasta este diferența față de sistemele convenționale de încălzire prin convecție care generează un flux continuu de aer cald. Aerul nu poate, în principiu, să înmagazineze căldura în sine, ci o poate transporta doar către obiecte, ceea ce pe de o parte implică pierderi mari de energie, iar pe de altă parte – ca urmare a circulației aerului – ridică praf. Încălzirea cu infraroșu le evită complet pe ambele.

Standheizstrahler IRS 2000 E

Căldură plăcută produsă după principiul natural al soarelui

Bine de știut: Radiația infraroșie nu încălzește aerul ambiant, ci sunt obiecte și persoane iradiate de dispozitivul de sine stătător. Percepem această radiație de căldură ca fiind deosebit de plăcută, iar corpurile noastre stochează căldura pentru o perioadă mai lungă de timp.

Deoarece căldura astfel produsă este emisă direct de tubul infraroșu și nu este transportată de un ventilator – așa cum este cazul radiatoarelor cu ventilator – nu se ridică praf. Prin urmare, radiatoarele cu infraroșu sunt potrivite în special pentru persoanele care suferă de alergii și astmatici.

Poate impresiona și în ceea ce privește siguranța

În cazul în care dispozitivul stabil este mutat accidental din poziția verticală, întrerupătorul integrat de protecție împotriva înclinării întrerupe imediat alimentarea cu energie. De asemenea, va fi emis un semnal acustic de avertizare. În plus, grila de protecție previne contactul direct al tubului de încălzire cu obiecte mobile. Mâinile copiilor sau labele animalelor de companie sunt protejate la fel.

Încălzitorul radiant de terasă IRS 2000 E este livrat complet asamblat. Îl puteți despacheta imediat și conectați cablul de 1,75 m lungime pentru a vă bucura de căldura instantanee binevenită generată la apăsarea unui buton.

Încălzitorul radiant pe piedestal IRS 2000 E impresionează prin detalii orientate spre practică:

Întrerupător principal protejat
Încălzitorul radiant de terasă poate fi pornit și oprit prin intermediul întrerupătorului principal protejat.
Afișaj LED cu 3 niveluri de încălzire și temporizator
IRS 2000 E este echipat cu un afișaj LED cu trei niveluri de încălzire selectabile, indicator luminos și funcție de cronometru.
Comutator integrat de protecție împotriva înclinării
Dacă este răsturnat, întrerupătorul integrat de protecție împotriva înclinării dezactivează automat încălzitorul radiant și emite suplimentar un semnal acustic de avertizare.
Design de coloană care economisește spațiu, cu o bază rotundă
Design de coloană care economisește spațiu, cu o bază rotundă
Căldură în infraroșu cu până la 2.000 de wați
Căldură în infraroșu cu până la 2.000 de wați
Incalzitoarele radiante cu infrarosu conventionale emit o lumina foarte puternica.
Incalzitoarele radiante cu infrarosu conventionale emit o lumina foarte puternica.
Stralucirea redusă înseamnă că emisia de lumină este redusă cu 80 %.
Stralucirea redusă înseamnă că emisia de lumină este redusă cu 80 %.
Oprire preprogramabilă prin temporizator de 24 de ore
Oprire preprogramabilă prin temporizator de 24 de ore

Căldură confortabilă oriunde este nevoie...

Confort pe balconul tău
De ce ar trebui să vă împiedice zilele reci să priviți în depărtare – IRS 2000 E aduce confortul necesar balconului dumneavoastră.
Bucurați-vă de în aer liber
Ai stomac pentru o masă în aer liber? Mâncarea are cel mai bun gust la aer curat! Chiar dacă s-ar putea să devină ușor răcoare afară.
Iluminare confortabilă
Din fericire, emisia redusă de lumină a tubului cu infraroșu de carbon cu strălucire redusă nu interferează cu o atmosferă confortabilă la lumina lumânărilor.

Date tehnice prin comparație

Toate încălzitoarele radiante cu infraroșu în comparație directă:

Pentru a găsi radiatorul care corespunde exact cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să consultați prezentarea generală concisă a tuturor radiatoarelor de la Trotec, pe care vi le oferim aici, astfel încât să le puteți compara direct între ele.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație pot fi ușor respinse cu un singur clic.

Date tehnice prin comparație

CÂTEVA BENEFICII PRACTICE:

  • Căldură în infraroșu fără preîncălzire
  • Distribuție uniformă și țintită a căldurii
  • 3 trepte de încălzire, până la 2.000 de wați
  • Căldura fără a fi orbită poate fi asigurată de tubul cu infraroșu de carbon de înaltă calitate, cu efect redus de strălucire – aprox. 5.500 de ore de funcționare cu o reducere ușoară de 80 %
  • Cronometru 24 de ore
  • Afișaj LED
  • Rezistent la stropire, tip de protecție IP34
  • Design stâlp care economisește spațiu cu bază rotundă
  • Carcasă robustă din aluminiu
  • Telecomanda cu infrarosu
  • Indicator luminos de funcționare
  • Curat, fara condensare, inodor si fara zgomot
  • Fara circulatie a prafului, deci potrivit pentru cei care sufera de alergii
  • Comutator de protecție la înclinare integrat în dispozitiv
  • Eficient energetic
Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Puterea, kW 2