Umidificator de aer Polaris PUH 9105 IQ Home

Disponibilitatea: nu
2 999 lei
2 299 lei


Umidificator cu ultrasunete Polaris PUH 9105 IQ Home

Control Wi-Fi fără echipamente suplimentare
de oriunde în lume,
orice număr de utilizatori 
4 moduri automate și un număr nelimitat de moduri individuale în aplicația de acasă IQ! Ionizare. Filtru cu rășină schimbătoare de ioni pentru purificarea eficientă a apei de impurități. Funcția de abur cald - ideală pentru camera unui copil. Volumul 5L, până la 35 de ore de muncă continuă. Temporizator, capacitatea de a seta un program de lucru cu o săptămână în avans.

Echipament

Ambalajele Polaris sunt sincer frumoase. Carton alb, siglă mare a foliei companiei pe fiecare parte. Mai sus, este scris numele complet al modelului PUH 9105 IQ Home, însoțit de o pictogramă a grupului de produse pentru casă inteligentă IQ Home și un cod QR. Partile din față și din spate sunt dedicate dispozitivului: aproape întregul spațiu este ocupat de imaginea sa, iar dedesubt caracteristicile cheie ale modelului sunt semnate în rusă și engleză, precum și posibilitatea de control de la distanță de pe un smartphone cu o imagine corespunzătoare cu este accentuată semnătura familiară IQ Home.

Pe unul dintre pereți laterali, umidificatorul este afișat cu o indicație a părților principale, iar patru fotografii ilustrează „chipsurile” sale: o schimbare lină a puterii, un filtru cu rășină schimbătoare de ioni, o rotație de 360 ° a difuzorului și o telecomandă Control. Moarte izbitoare despre controlul producției elvețiene și garanție de 3 ani. În apropiere sunt coduri QR pentru descărcarea unei aplicații proprietare pentru controlul dispozitivului. Al doilea perete lateral prezintă caracteristici suplimentare: un volum de 5 litri, control Wi-Fi, 4 moduri de operare automate, funcții de ionizare, aromatizare și încălzire cu abur. În partea de jos puteți vedea informații despre locul de producție, codul de bare și parametrii tehnici cu litere mici.

În interiorul cutiei se află umidificatorul complet în sine, protejat de inserții din carton în partea de sus și de jos. Vine cu un pachet cu instrucțiuni, card de garanție, telecomandă și perie de curățat.


ProducătorPolaris
ModelPUH 9105 IQ Home
Tip deumidificator cu ultrasunete
Tara de origineChina
Garanție2 ani
Durata de viață estimată *5 ani
Consum de energie30W (110W în modul abur cald)
Materialul corpuluiplastic
Culoarea corpuluigri
AfişaLED
Nivel de zgomotpână la 45 dB
Pulverizarea apeipână la 500 ml / h
Volumul rezervorului5 l
Zonă de muncăpână la 45 m²
Moduri de funcționare4 setări automate și manuale
Abur cald / receDa, da
Accesoriitelecomandă și perie de curățat
Controltactil și la distanță (telecomandă, aplicație Polaris, Alisa, Marusya)
Particularitățioprire automată, temporizator, mod de noapte, ionizare, aromatizare, filtru de apă
Ambalaj (L × Î × A)28,3 x 39,4 x 22,4 cm
Dimensiuni (editați)18 x 36 x 23,5 cm
Greutate fără ambalaj2,4 kg
Specificații principale
  • Producator Polaris
  • Consumul de energie, W 30
  • Consumul de apă, ml/h 500
  • Rezervor de apă, L 6
  • Nivel de zgomot, Db 23
  • Suprafață, м² 45
  • Garanție 24 luni