Purificator de aer TROTEC AirgoClean One

Disponibilitatea: nu
30 000 lei

PURIFICATOR DE AER DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ H14 AIRGOCLEAN ®  ONE

Filtrul nostru de aer cu virus nr. 1 pentru camere de afaceri cu caracter rezidențial, cabinete medicale și firme de avocatură sau camere private exclusive

AirgoClean® One - numărul nostru 1 pentru aer curat filtrat de viruși în medii exclusive

AirgoClean® One este certificat ECARF pentru persoanele care suferă de alergii

Alergic și testat de calitate cu certificat ECARF

AirgoClean ® One este certificat ECARF. Acest sigiliu de calitate al Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF) certifică faptul că filtrul de aer AirgoClean ® One este capabil să realizeze o îmbunătățire excelentă a calității aerului din cameră - cea mai înaltă recomandare a Trotec pentru persoanele care suferă de alergii.

AirgoClean ® - Marcă puternică. Ștergeți mesajul. Aer curat.

Numele spune totul: AirgoClean ® este marca Trotec pentru purificarea aerului confortabil în condiții private. Și aici AirgoClean ® One este numărul nostru clar 1 și prima recomandare pentru filtrarea virusului și controlul permanent al poluării aerului în sălile de conferințe, sălile de așteptare, cabinetele medicale și veterinare, cabinetele de avocatură sau mediile private de înaltă clasă.

Multe lucruri se pot face mai bine. Dar nu și AirgoClean ®  One.

Trebuie să recunoaștem că destul de multe purificatoare de aer lasă o impresie bună la prima vedere. Dar, pe termen lung, mulți dintre ei sunt în pericol să rămână literalmente fără respirație mai devreme sau mai târziu. Funcționare permanentă, purificare neîntreruptă a aerului non-stop, filtrare non-stop a virusului - acest lucru uzează materialul, trebuie să fii pregătit pentru el. La fel ca AirgoClean ®  One al Trotec .

Nu este o coincidență faptul că, cu AirgoClean ®  One, beneficiați de o construcție la fel de durabilă și ușor de utilizat, cu direcționare eficientă a aerului la 360 ° și durată lungă de viață a filtrului - la urma urmei, este un purificator de aer de înaltă performanță produs inițial de Trotec, dezvoltat și fabricat în Germania în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, care găzduiește numai componente de marcă eficiente din ultima generație de tehnologie furnizată de producători de componente de top. Fiecare filtru de calitate integrat este produs în Germania, testat și certificat individual. Eficacitatea sistemului de filtrare H14 HEPA al acestui purificator de aer performant a fost dovedită științific!

AirgoClean ®  One - dacă premium este standardul dvs.

AirgoClean ®  One este garantul dvs. pentru „senzația de a veni acasă” liniștitor atunci când intrați în propriile patru pereți, în biroul dvs., în cabinetul de avocatură sau în cabinetul medical. Introduce. Închide ușa, respiră, sigur. Poluanții atmosferici, germenii și praful fin rămân afară, tot ceea ce rămâne în interior este aerul curat și respirat filtrat. Protejați-vă și mediul înconjurător cu aer curat filtrat HEPA, care este 99,995% lipsit de poluanți atmosferici periculoși.

AirgoClean ®  One elimină 99,995% din toți poluanții aerieni până la o dimensiune de 0,1 micrometri din aerul din cameră:

  • Bacterii și viruși
  • Compuși organici volatili (COV)
  • Acarienii
  • Praful casei
  • Spori de mucegai
  • Pădurea animalelor
  • Praf fin
  • Polen (farina)
  • Mirosuri animale

Ingineria aerului curat „fabricat în Germania” - tehnologie 100% sigură și sănătoasă, 100% Trotec

Performanța impresionantă a aerului curat a AirgoClean ®  One este realizată exclusiv prin tehnologia de filtrare mecanică bine stabilită - fără a genera ioni periculoși, ozon sau radiații UV. Acest tip de filtrare a aerului este cea mai sigură, mai sănătoasă și mai eficientă tehnică de curățare a aerului. Filtrele mecanice ale AirgoClean ®  One îndepărtează chiar și cele mai mici particule din aer, reținându-le în siguranță în materialul filtrant. Eficacitatea AirgoClean ®  One cu sistemul său de filtrare HE14 HEPA a fost dovedită științific!

Prefiltru mat și prefiltru F7 ISO ePM10 85%

Prefiltru combinat

Prima etapă de filtrare a AirgoClean ®  One este un covor de prefiltru sintetic, care este încorporat într-un prefiltru F7 (ISO ePM10 85%) - a doua etapă de filtrare - și reține efectiv praful gros și fin în combinație cu o capacitate mare de stocare a prafului.

Filtru cu cărbune activ pentru neutralizarea mirosurilor

Filtru cu cărbune activ

Un filtru opțional cu cărbune activ este disponibil ca filtru etapa 3, care neutralizează în mod eficient în special mirosurile de tutun, mirosurile animalelor de companie, mirosurile de bucătărie, mirosurile de fum, precum și mirosurile de formaldehidă și solvent din aerul ambiant. Dacă este necesar, filtrul poate fi utilizat în locul amortizorului de zgomot și instalat sub filtrul H14.

Tăcere opțională

Tăcere

În mod standard, un ultim amortizor de zgomot pentru reducerea eficientă a zgomotului filtrului de aer este instalat ca ultimă etapă de filtrare. Asigură o funcționare plăcută și silențioasă. Amortizorul a fost optimizat în mod elaborat, astfel încât să fie neutru în flux și să nu genereze practic nicio rezistență la curgere.

Filtru H14 HEPA (EN 1822)

Filtru HEPA H14 conform EN 1822

Conținutul livrării AirgoClean ®  One include un filtru HEPA din clasa H14 care servește ca a patra etapă de filtrare. Acest filtru de fabricație germană de înaltă calitate se caracterizează printr-o eficiență de separare a particulelor ≥ 99,995 pentru dimensiunile particulelor de 0,1 - 0,3 µm cu o transmisie ≤ 0,005%. Un filtru HEPA de clasă H13 este, de asemenea, disponibil opțional.

Purificare a aerului de înaltă performanță cu sistemul de filtrare HEPA certificat în mai multe etape al AirgoClean® One

Elemente de filtrare incluse în livrarea standard a AirgoClean ®  One: prefiltru combinat format dintr-un covor de prefiltru sintetic și prefiltru F7 (ISO ePM10 85%), amortizor de zgomot și filtru H14 HEPA (EN 1822).

AirgoClean ®  One cu sistem de filtrare HEPA în mai multe etape certificat conform EN 1822

Sistem de filtrare HEPA certificat în mai multe etape AirgoClean® One

Etapa 1 - filtrarea grosieră a prafului

Etapa filtrului 1 - filtru grosier mat

Ca prima etapă de filtrare a AirgoClean ®  One, un covor de prefiltru sintetic cu o capacitate ridicată de stocare a prafului reține praful de casă grosier, fibrele textile și părul de animale din aerul camerei.

Etapa 2 - Pre-filtrare HEPA

Etapa de filtrare 2 - filtru fin și prefiltru HEPA

Filtrul de aer sub formă de particule fine din clasa F7 (ISO ePM10 85%) servește ca prefiltru al filtrului HE14 HEPA și separă, de exemplu, polenul și particulele mai fine ≤ 10 µm cu o eficiență minimă de separare de 85%.

Etapa 3 - filtrare cu cărbune activ

Etapa 3 a filtrului - filtru cu cărbune activ

Filtrul opțional neutralizează efectiv mirosurile din diferite surse din aerul ambiant, de exemplu tutun, animale de companie, fum, bucătărie, precum și mirosuri de formaldehidă și solvent.

Etapa 4 - Filtrare HEPA

Etapa de filtrare 4 - Filtrare HEPA conform EN 1822

În filtrul H14 HEPA, alergenii, particulele fine de praf, bacteriile și virusurile până la o dimensiune de 0,1 micrometri sunt filtrate cu o eficiență de separare de 99,995%.

Dimensiunea camerei adecvată pentru aplicația AirgoClean ® One
Filtrarea virusului SARS-CoV-2H13H14
6 schimbări de aer
adecvate pentru încăperi de dimensiuni până la
Maxim45 m² / 112 m³40 m² / 100 m³
Recomandare de Trotec *28 m² / 70 m³23 m² / 58 m³
10 schimbări de aer
adecvate pentru încăperi de dimensiuni până la
Maxim27 m² / 67 m³24 m² / 60 m³
Recomandare de Trotec *17 m² / 43 m³14 m² / 35 m³
Materiale suspendate / filtrare cu particule fineH13H14
Praful fin, polenul, părul animalelor,
potrivit pentru încăperi de dimensiuni până la
Maxim78 m² / 195 m³
Recomandare de Trotec *50 m² / 125 m³

Mod automat și filtrare antivirus:

Nu utilizați modul automat dacă dispozitivul este utilizat pentru filtrarea virusului. Senzorii integrați răspund doar la poluarea aerului cauzată de particule fine, polen sau COV. Dispozitivul nu poate determina încărcarea virusului. Este posibil ca modul automat să indice o calitate a aerului „bună”, chiar dacă încărcătura de virus în cameră este foarte mare. Din acest motiv, vă recomandăm să folosiți ventilatorul solicitat de specificațiile respective în ceea ce privește rata de circulație (volumul de aer) atunci când dispozitivul este utilizat pentru filtrarea virusului, pentru a reduce riscul de infecții indirecte.

* De obicei, valoarea maximă este promovată ca „dimensiunea recomandată a camerei”. Pentru a realiza o combinație bună între controlul poluării aerului și zgomotul de fond, dimensiunile camerei pe care le recomandăm se bazează pe un nivel sonor de aprox. 46 dB (A).

„Touch & play” prin afișaj tactil - funcții de confort de înaltă clasă

Dacă vă plac secvențele de comutare complicate sau reglați numeroase comenzi, atunci AirgoClean ®  One vă va dezamăgi. Toți ceilalți vor fi încântați de echipamentul de confort al AirgoClean ®  One, deoarece toți parametrii pot fi setați comod prin intermediul afișajului tactil al acestui purificator de aer H14 de înaltă performanță. Și există o mulțime de opțiuni de configurare și informații de service oferite de AirgoClean ®  One:

„Touch & Play” - configurație simplă prin afișaj tactil

Funcția temporizatorului pentru diferite zile

Indicarea stării filtrului cu aviz de schimbare automată

Indicarea calității aerului cu istoric de 14 zile

Funcționare automată prin intermediul senzorilor de calitate a aerului (VOC și praf fin PM2.5)

Capacitatea de purificare a aerului nu poate fi controlată manual doar pe 6 nivele. În plus, AirgoClean ®  One este echipat cu un mod automat confortabil. Senzorii foarte sensibili determină încărcarea particulelor din aerul camerei și concentrația compușilor organici volatili (COV). Valorile sunt afișate pe ecranul tactil în timp real și, în același timp, reglează complet performanța aerului și a filtrului dispozitivului pentru a elimina particulele suspendate din aerul camerei în cel mai scurt timp.

Mod turbo

Modul turbo este utilizat în special pentru ventilația accelerată a camerei, unde, de exemplu, în situații acute, este necesară o curățare rapidă și eficientă a aerului interior. În acest mod, aerul este curățat rapid la un nivel optim în cea mai înaltă etapă a ventilatorului. Acesta este un mod simplu și rapid de curățare a aerului în sălile de întâlnire, pauză și personal pentru a atinge un nivel de calitate bun. Persoanele care suferă de alergii care deschid fereastra pentru a ventila camera pot avea aerul filtrat din polenul sau praful care intră în câteva minute. Când AirgoClean ®  One este setat în modul turbo, poluanții din aer și particulele suspendate sunt îndepărtate din aerul camerei cu performanțe maxime de curățare a aerului la cea mai mare viteză a ventilatorului, astfel încât aerul camerei să fie curățat la un nivel optim.

Mod de noapte cu nivel redus de suflantă și zgomot redus de fond

Cu emisii reduse de zgomot, modul nocturn permite aerul curat și filtrat din cameră chiar și în timpul somnului. Iluminarea afișajului este estompată, iar debitul de aer este setat la cel mai scăzut nivel al suflantei.

Indicarea climatului camerei

Senzorii suplimentari instalați în AirgoClean ®  One înregistrează, de asemenea, temperatura curentă a aerului din cameră, precum și umiditatea relativă și afișează aceste valori climatice ale camerei pe afișaj.

Funcția de temporizare cu program săptămânal

În timp ce temporizatoarele convenționale sunt de obicei limitate la selectarea timpului de pornire și oprire, AirgoClean ®  One vine echipat cu un planificator de operare de top. Orele de pornire și oprire respective pot fi specificate după cum se dorește în fiecare zi săptămânală sau pentru toate zilele simultan.

Monitor inteligent de viață al filtrului

Starea filtrelor este monitorizată și afișată pentru toate cele trei compartimente de filtrare. Monitorizarea stării nu funcționează pur și simplu ipotetic, pe baza timpului, de exemplu, ci înregistrează starea reală a filtrului și oferă informații precise despre o modificare necesară a filtrului.

Indicarea calității aerului cu istoric de 14 zile

Această funcție unică indică nivelul de poluare a aerului din ultimele 24 de ore până la 2 săptămâni sub forma unui grafic bazat pe principiul data logger. Defalcat prin VOC și încărcarea particulelor sub formă de diagrame cu bare și calitatea aerului în total ca o diagramă liniară.

Blocare ecran rezistentă la manipulare cu protecție PIN

Protecția PIN este utilizată pentru a preveni utilizarea neautorizată a AirgoClean ®  One.

Ce rost are purificarea aerului? Tot ce trebuie să faceți este să ventilați corect, nu? Argumente pro şi contra:

Difuzarea pare a fi la ordinea zilei în timpurile Corona. Această recomandare este propagată în mod continuu de către diferite părți și prezentată ca cea mai eficientă măsură de reducere a riscului de infecție aeriană în interior. De fapt, ventilația poate reduce concentrația de aerosoli încărcați de virus în aerul din cameră. Cu toate acestea, numai dacă sunt îndeplinite toate condițiile, ceea ce nu este adesea cazul.Aerisire versus filtrare a aerului - toate faptele dintr-o privire: Pe pagina noastră de informații despre subiectul „Aerisire sau purificare a aerului” am compilat cele mai importante aspecte ale posibilităților tehnice ale ventilației camerei pentru dvs. Aflați tot ce trebuie să știți despre aerisirea intensivă, ventilația încrucișată, durata ventilației, cerințele la fața locului, condițiile climatice și eficacitatea - aici puteți vedea singur ...

Aerisire sau purificare a aerului?  Tot ce trebuie să știți pe pagina noastră de informații ...

Exclusiv Trotec: scut din sticlă acrilică cu margine de protecție pentru aerosoliMai multă protecție cu marginea de protecție pentru aerosoliProtecție mai mică fără margine de protecție a aerosoluluiExclusiv Trotec: scut din sticlă acrilică cu margine de protecție pentru aerosoli

Soluție de igienă la 360 de grade pentru o protecție optimă pe tot parcursul

Siguranța dvs. plus: AirgoClean ®  Un filtru de aer - plus scuturi din sticlă acrilică cu o margine de protecție pentru aerosoli

Spre deosebire de ecranele de protecție transparente convenționale, ecranele din sticlă acrilică disponibile exclusiv doar la Trotec vă oferă o protecție semnificativ mai mare împotriva picăturilor zburătoare și a aerosolilor suspendați în aerul camerei, datorită marginii lor unice de protecție pentru aerosoli.

Eficiența ridicată obținută prin combinația unui purificator de aer de înaltă performanță AirgoClean ®  One și scuturi instalate din sticlă acrilică de la Trotec „fabricate în Germania” a fost dovedită științific . Recomandarea noastră ca soluție optimă de protecție completă pentru școli, birouri, comerț cu amănuntul și multe altele ...

Stilat. Puternic. Aer curat la maxim. AirgoClean ®  One.

Purificatorul nostru de aer de înaltă performanță H14 numărul 1 pentru aer curat filtrat de viruși în medii exclusive

Indiferent în ce loc - întotdeauna pe primul loc dintre cele mai bune purificatoare de aer de înaltă performanță Trotec pentru aer curat în camere în medii de primă clasă, cu o atingere privată: cu eleganța sa discretă, AirgoClean ®  One se amestecă plăcut discret în orice atmosferă și impresionează atât cu un aspect clasic, cât și cu valori interioare exemplare. Fie că este vorba despre o sală de conferințe, cabinet medical, sală de așteptare, firmă de avocatură, colecții și biblioteci private sau camere private exclusive - AirgoClean ®  One nu numai că lasă o impresie excelentă în orice mediu, dar, desigur, produce și cel mai bun aer de cameră filtrat cu viruși - fără poluanți precum praful fin, compuși organici volatili (COV), germeni și mirosuri aeriene. Configurați, porniți, respirați liber.

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

AirgoClean One - filtrare profesională a virusului pentru birouri, cabinete medicale, firme de avocatură și spații de locuit

Întrebări frecvente despre filtrul de aer pentru filtrarea virusului

Aflați mai multe despre posibilitățile tehnice ale filtrării aerului cu virus

Doriți să știți ce ajutoare tehnice oferă o protecție eficientă împotriva virușilor din aerul din cameră? Aveți întrebări cu privire la diferitele metode de curățare oferite pe piață, principiul lor funcțional și adecvarea lor pentru filtrarea virusului? Vizitați filtrul de aer-Întrebări frecvente pentru filtrarea virusului - Aici veți găsi răspunsuri la toate întrebările dvs. cu privire la purificarea aerului, filtrarea virusului, standardele, precum și clasele de filtrare și, bineînțeles, purificatorul de aer performant AirgoClean ®  One .. .

Respirați mai sănătos, trăiți mai sănătos - transformați camerele în stațiuni de sănătate climatică!

Respiră mai sănătos, trăiește mai sănătos!

Transformați camerele în stațiuni climatice de sănătate! Un loc în care te simți în siguranță și unde știi că nu există niciun pericol din aer. Pentru că „aerul bun” nu a fost niciodată atât de valoros ca și astăzi și asta nu se va schimba mâine!

Aici veți găsi argumente convingătoare de ce investiția într-un aer bun merită întotdeauna ...

Tendință majoră aer bun

Tendință majoră aer bun

Chiar și în vremuri „fără COVID-19”, purificatoarele de aer performante Trotec vor fi în continuare o investiție prețioasă ca garant universal al aerului curat - pentru un motiv bun!

Aflați aici de ce purificarea aerului este atât de importantă pentru protecția sănătății - și va rămâne așa chiar și după post-COVID-19 ori ...

Praful fin - pericolul invizibil

Praful fin - pericolul invizibil

Praful fin este unul dintre cele mai mari riscuri de mediu din lume. Nivelurile nocive de particule din aerul exterior determină, de asemenea, creșterea nivelului interior.

Mai multe informații cu privire la problema prafului fin pot fi găsite aici ...


Căutați un filtru de aer mai mare pentru protecția profesională a sănătății în camere mari?

Purificatoarele noastre de aer de înaltă performanță din seria TAC și AirgoClean ®  One sunt recomandate de numeroase asociații de cercetare de vârf pentru a reduce la minimum riscul de infecție aeriană de la particulele de aerosoli încărcate de virus. Acestea sunt utilizate în întreaga lume de companii de top, în școli, ministere și instituții de sănătate.

Profilaxie eficientă și cuprinzătoare a sănătății: purificatoare de aer performante TAC

În timp ce AirgoClean ®  One este purificatorul nostru de aer performant numărul 1 pentru a produce aer curat filtrat de viruși în magazine mai mici, birouri, cabinete medicale, firme de avocatură sau camere private exclusive, vă recomandăm să folosiți purificatoarele noastre de aer de înaltă performanță TAC de mare volum pentru purificarea eficientă a aerului în încăperi de dimensiuni medii și mari, foarte frecventate. Acestea sunt primele produse de curățare a aerului din cameră care au fost dezvoltate în mod explicit pentru filtrarea aerosolilor încărcați de viruși în spațiile interioare. În plus față de versiunea mobilă pentru schimbări ușoare de locație, toate modelele TAC sunt disponibile și ca versiune staționară  - oferind o soluție de design curată pentru aer curat la fața locului!

Purificatoarele de aer de înaltă performanță TAC sunt soluția perfectă pentru filtrarea eficientă a virusului în încăperi mai mari:

  • Birouri și spații publice
  • Grădinițe
  • Școli
  • Săli de așteptare și cabinete medicale
  • Studiouri de fitness, săli de terapie
  • Azile
  • Restaurante și cantine
  • Hoteluri și facilități de conferințe
  • Cluburi și discoteci
  • Supermarketuri, vânzare cu amănuntul
  • Logistică și producție
  • Industria cărnii

Purificator de aer performant de la Trotec - Continuați cu seria TAC pentru o protecție eficientă și cuprinzătoare a sănătății

Câteva beneficii practice:

  • Purificare puternică și silențioasă a aerului - elimină 99,995% din toate virusurile, bacteriile, particulele fine de praf și polenul din aer
  • Design elegant, cu o formă aerodinamică eficientă - admisie de aer aproape de podea, flux de aer curat, umplând încăperea
  • Control automat al ieșirii prin monitorizarea calității aerului susținută de senzor
  • Sistem de filtrare HEPA H14 extrem de eficient cu prefiltru și filtru de miros
  • Dovedit pentru a reduce concentrația de aerosoli a aerului din cameră - testat științific
  • Indicarea calității aerului (VOC și PM2.5) cu istoric de 14 zile
  • Sistem de filtrare HEPA în mai multe etape certificat conform EN 1822
  • Ventilator radial puternic, care circulă aer, care se autoreglează continuu, pentru viteze constante de circulație
  • Permite rate de circulație a aerului de 6 ori / h în camere cu dimensiuni de până la 40 m²
  • Funcționare silențioasă, rezultate eficiente
  • Distribuție omnidirecțională a aerului curat cu rază de lucru de 360 °
  • Eliminarea opțională a mirosurilor neplăcute
  • Blocare ecran rezistentă la manipulare cu protecție PIN
  • Telecomandă practică inclusă în livrare
  • Calitate profesională „made in Germany” - produsă inițial de Trotec
Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Suprafață, м² 78
  • Consumul de energie, W 170
  • Nivel de zgomot, Db 32
  • Debit de aer, м³/h 200
  • Telecomanda da
  • Regim de noaptea da
  • Ionizare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 435х400х835 мм
  • Garanție, Luni 24