Dezumidificator de aer Inventor EVA II EVP-16L

Disponibilitatea: nu
6 666 lei

O atmosferă curată și sănătoasă, fără umezeală și zgomot enervant!

  • Senzație absolută de prospețime datorită ionizatorului încorporat
    • Îndepărtarea particulelor suspendate din cameră cu ajutorul unui filtru de sterilizare HEPA
    • Elimină mirosurile neplăcute și oferă aer proaspăt în camera ta
    • Creează un mediu plăcut, fără umezeală și zgomot enervant, datorită nivelurilor reduse de zgomot
    • Economisiți energie și bani cu dezumidificarea inteligentă 
    • Scapă de umezeală și bucură-te de un mediu confortabil, curat și plăcut!

Creați o atmosferă curată și sănătoasă în spațiul dvs., fără particule dăunătoare, datorită ionizatorului, filtrului de sterilizare HEPA și filtrului de cărbune activ din dezumidificator. Obțineți niveluri excelente de umiditate fără zgomot deranjant datorită nivelurilor reduse de zgomot, economisiți energie și bani datorită funcției inteligente de dezumidificare, în timp ce vă puteți usca hainele în mod eficient și igienic cu funcția de uscare și reduce semnificativ cerințele de umiditate în camerele cu turbo ridicat.

2 ani garanție pentru toate uscătoarele Inventor

Toate uscătoarele Inventor beneficiază de o garanție de 5 ani. Producția de înaltă calitate și materiile prime de calitate garantează performanțe impecabile și de lungă durată ale produsului chiar și în condiții dificile.


Oferiți un mediu sănătos și curat în camera dvs. și bucurați-vă de prospețimea absolută a naturii cu ionizatorul încorporat! Modul în care ionizatorul neutralizează particulele dăunătoare din atmosferă duce la un mediu mai curat, mai sănătos și mai proaspăt, lipsit de poluanți, praf, mirosuri neplăcute și microorganisme. Veți fi surprins de diferența vizibilă în calitatea aerului din camera dvs. și veți descoperi un nou nivel de confort și relaxare!

Un filtru de sterilizare HEPA vă menține camera curată, ajutând la îndepărtarea particulelor și reducând probabilitatea de alergii și boli.

Un filtru cu cărbune activ ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute, creând o atmosferă curată și oferind aer proaspăt în interior.

Bucurați-vă de condiții interioare ideale datorită nivelului redus de zgomot al dezumidificatorului inventatorului. Nivelul redus de zgomot creează o atmosferă relaxantă și plăcută în camera dvs., fără sunete nedorite și, bineînțeles, umiditate, făcând din această serie alegerea ideală, tehnologie avansată și rezultate impresionante fără zgomot deranjant.

Economisiți bani și energie cu un dezumidificator inteligent. Dezumidificatorul selectează automat nivelul ideal de umiditate interioară pe baza temperaturii interioare, asigurând astfel un consum redus de energie și condiții excelente în interior.


Beneficii


Uscați-vă hainele eficient și igienic cu funcția de uscător de rufe. Așezați umerașul într-o cameră mică (cu ușa închisă) și porniți uscătorul. Aerul creat îmbunătățește senzația de prospețime și oferă haine uscate și parfumate într-un timp scurt, menținând camera complet uscată.

Dispozitivul are un cronometru de 24 de ore pentru a programa cu exactitate timpul de utilizare și pentru a evita operațiile inutile atunci când nu sunteți acasă timp de mai multe ore.

Reduceți rapid umiditatea acolo unde este deosebit de ridicată. Funcția avansată Turbo îmbunătățește extragerea aerului și restabilește în mod eficient nivelul ideal de umiditate interioară într-un timp scurt pentru a crea o atmosferă confortabilă.

Transportați cu ușurință dezumidificatorul oriunde, oricând. Roțile încorporate ale unității îi permit transportul acolo unde este necesar pentru rezultate mai eficiente.

Configurați funcția de dezumidificare și nu vă faceți griji! Cu funcția de repornire automată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o pană de curent, deoarece dispozitivul va continua să funcționeze de unde a fost oprit de îndată ce se restabilește alimentarea, asigurând condițiile ideale în camera dvs.!

Gestionați-vă dispozitivul în mod eficient cu un afișaj de umiditate care oferă informații imediate și exacte despre nivelul de umiditate din camera dvs. Verificați valoarea umidității camerei dvs. afișată pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglați funcționarea pentru a vă asigura că funcționează eficient în funcție de nevoile dvs.

Aflați imediat uitându-vă la nivelul apei din rezervorul uscătorului. Recipientul este transparent sau are un indicator transparent care indică nivelul apei, permițând dezumidificarea fără probleme.

Asigurați-vă că buna funcționare a aparatului dvs., deoarece semnalul acustic vă va informa la timp imediat ce rezervorul de apă este plin și dezumidificatorul încetează imediat să funcționeze. Bucurați-vă de niveluri excelente de umiditate fără să vă faceți griji cu privire la revărsare.

Bucurați-vă de dezumidificare sigură cu echipamente dedicate de protecție la supraumplere. Când rezervorul de apă este plin, dezumidificatorul se oprește automat și indicatorul „Complet” se aprinde pentru a vă avertiza să goliți rezervorul de apă, prevenind orice scurgere.

Profitați de caracteristica de dezumidificare continuă pentru rezultate imediate în care este necesară dezumidificarea continuă. Cu o dezumidificare continuă, dispozitivul acționează ca un catalizator în condiții dificile, cum ar fi uscarea hainelor sau încăperile inundate, eliminând umezeala instantaneu și eficient.

Aveți grijă la golirea constantă a rezervorului de apă datorită opțiunii de scurgere continuă. Așezați furtunul pe spatele aparatului și conectați-l la sifon. Apa de aer colectată în timpul funcționării dezumidificatorului va fi direcționată direct la canalizare.

Protejați-vă dispozitivul și mențineți-l funcționând la maxim și cel mai eficient cu un filtru de purificare a aerului care împiedică pătrunderea particulelor de praf în dezumidificator, ajutând la prelungirea duratei de viață a dispozitivului.

Asigurați performanța optimă a dezumidificatorului pe toată durata funcționării sale cu dezghețare inteligentă. În cazul formării de gheață, compresorul se va opri automat și ventilatorul va continua să funcționeze până când a dispărut complet.

În cazul unui comportament neobișnuit, dispozitivul va afișa un cod de eroare pe ecran, notificându-vă imediat despre disfuncționalitate, astfel încât să puteți continua să corectați problema și să o reparați imediat, dacă este necesar.

Uscătoarele cu compresor inventor au debituri foarte mici. Dacă camera dvs. are suficientă încălzire (peste 15 ° C), economisiți bani și energie alegând un dezumidificator Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Protejați-vă unitatea prelungind durata de viață a compresorului cu o întârziere pentru perioade frecvente de pornire și oprire, care protejează compresorul de eventuale deteriorări.

Dispozitivul poate fi detectat în cazul unei scurgeri de lichid de răcire și afișează codul de eroare corespunzător pe un ecran digital, asigurându-vă că spațiile dvs. sunt protejate.

Dezumidificatorul are agent frigorific R290 ecologic, cu impact redus asupra mediului, fără a afecta orificiul de ozon. Mențineți un nivel excelent de umiditate în camera dvs., protejând în același timp mediul.

Dezumidificatorul are un compresor și poate funcționa într-un interval de temperatură de 5 ℃ -35 ℃.

Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 30
  • Consumul de energie, W 240
  • Greutate, kg 14
  • Debit de aer, м³/h 165
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 3
  • Dimensiuni 350x245x510 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 16