SALE
cumpără Aer condiționat CARRIER 42QHG012D8S în Chișinău
cumpără Aer condiționat CARRIER 42QHG012D8S în Chișinău
cumpără Aer condiționat CARRIER 42QHG012D8S în Chișinău

Aer condiționat CARRIER 42QHG012D8S

Disponibilitatea: este
14 031 lei
- +

SISTEM SPLIT SPLIT INVERTOR CARRIER 42QHG012D8S / 38QHG012D8S QHG SERIES

Aparat de aer condiționat de uz casnic invertor Carrier 42QHG012D8S / 38QHG012D8S este conceput pentru a crea și menține condiții climatice confortabile într-o cameră de până la 35 m2și este echipat cu toate funcțiile și modurile de operare necesare. De asemenea, acest model se distinge prin performanțe ridicate și eficiență energetică și este capabil să funcționeze atât în moduri de încălzire, cât și în mod de răcire la o temperatură exterioară de până la -15 ° C.

Funcția Follow Me permite sistemului split să determine temperatura aerului nu pe dispozitiv în sine, ci prin senzorii încorporați în telecomandă, adică de la distanță. Telecomanda trimite un semnal către dispozitiv despre starea aerului la fiecare câteva minute, procesorul analizează datele și reglează modul de funcționare al aparatului de aer condiționat în conformitate cu valorile setate. Opțiunea este convenabilă pentru amplasarea telecomenzii lângă birou sau pat - condițiile confortabile sunt create direct la locația persoanei.

Noua generație de freon R32 este utilizată ca agent frigorific în sistemul split Carrier 42QHG012D8S / 38QHG012D8S. Utilizarea freonului R32 crește eficiența energetică generală a aparatului de aer condiționat cu aproximativ 5%. Conductivitatea termică a R32 este mai mare decât cea a R410A, ceea ce permite o creștere a capacității frigorifice pe unitate de masă cu aproximativ 4%. Spre deosebire de R410A, R32 este o substanță monocomponentă și, prin urmare, este mai convenabilă de utilizat, deoarece permite reîncărcarea echipamentelor indiferent de cantitatea de agent frigorific rămas în circuit.

Tehnologia invertor oferă control în mai multe etape sistemului Carrier 42QHG012D8S / 38QHG012D8S. Acest lucru realizează o răcire uniformă și o eficiență energetică a sistemului. În plus, acest aparat de aer condiționat funcționează fără defecțiuni în rețelele cu tensiune electrică instabilă variind de la 140 la 278 V. Datorită noului design al palelor ventilatorului unității interioare, debitul de aer este mai uniform, iar sistemul divizat utilizează 30% mai puțină energie electrică.


Carrierul 42QHG012D8S / 38QHG012D8S cu sistem divizat are un slot preinstalat pentru conectarea unui modul Wi-Fi (opțional). Dacă achiziționați un modul Wi-Fi, puteți controla funcțiile și modurile de funcționare ale aparatului de aer condiționat utilizând un smartphone, tabletă sau PC. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați controlul Carrier Wi-Fi - aceasta este o aplicație Carrier Air Conditioning care este compatibilă cu toate dispozitivele Wi-Fi (iOS și Android) și este disponibilă din serviciile cloud deschise. Aplicația vă permite să controlați în mod eficient aparatul de aer condiționat: puteți porni sau opri dispozitivul, regla temperatura, viteza ventilatorului, modul de funcționare și multe altele.

Caracteristici ale aparatului de aer condiționat Carrier 42QHG012D8S / 38QHG012D8S


Clasă de eficiență energetică ridicată A +++

Mod ECO - Mod de economisire a energiei

Repornire automată după oprirea de urgență

1W standby

Decongelare automată

Afișaj LED pe carcasa unității interioare

Diagnostic propriu

Gură de scurgere pe ambele părți

Memorarea poziției jaluzelelor

Detectarea scurgerilor de agent frigorific

Încălzire la temperaturi scăzute (până la -15 ° C)

Răcire la temperaturi scăzute (până la -15 ° C)

Reporniți la 8 ° C

Cronometru săptămânal

Temporizator de 24 de ore

Mod silențios

Jaluzele automate

Modul de dormit

Funcția Follow Me

Mod turbo
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Carrier
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.65
  • Capacitate de incalzire, kW 3.9
  • Putere consumata la racire, W 1050
  • Putere consumata la incalzire, W 1300
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 31
  • Debit de aer, m3/h 250
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-1/2
  • Garantie 3Ani