Purificator de aer Samsung AX40T3030WM/ER

Disponibilitatea: nu
5 249 lei
4 986 lei

Ajunge mai mult, curăță aerul mai repede

Debit de aer cu 3 căi

Ștergeți o zonă largă mult mai repede de la colț la colț *. Fluxul de aer frontal atrage aerul cu ușurință. Ventilatorul electric distribuie rapid aerul curat în mai multe direcții folosind un flux de aer în trei căi. Așadar, ajunge la mai mult și curăță mai repede *, cu CADR 467cc. metri pe oră **.

Îndepărtează până la 99,97% ‡ de praf de 0,3㎛

* Pe baza testării interne. Testat pe AX60K5580WFD față de modelul obișnuit Samsung AX40K3020UWD. Performanța poate varia în funcție de mediul de utilizare real. ** CADR> 467 m³ / h. Testat de KACA (Korea Air Purification Association).

Recunoaștere inteligentă a calității aerului

Indicator cu 4 culori

Verificați dacă există poluare a aerului. Senzorii de praf și gaz monitorizează calitatea aerului și optimizează automat modurile. Indicatorul cu patru culori arată, de asemenea, cât de curat este aerul. Iar elementul sensibil la lumină Air Sensing Light arată starea aerului.

Indicator cu 4 culoriIndicator cu 4 culori Senzor de prafSenzor de praf
Indicator cu 4 culori

Îți decorează casa cu modele elegante

Design premium și ușor de utilizat

Creați o atmosferă confortabilă acasă. Purificatorul de aer are un design elegant și confortabil, care a fost distins cu IF Design Award în 2017. Are o lumină de detectare a aerului care umple camera cu lumină moale. Iar mânerul integrat facilitează mișcarea.

Îmbunătățește casa cu un design elegant

Întreținere simplă

Intrare filtru / filtru 2-în-1

Bucurați-vă de servicii simple. O priză de aer din față înseamnă că nu trebuie să o mutați pentru a curăța sau înlocui filtrele. Pre-filtrul lavabil necesită doar curățare periodică, iar filtrul HEPA * 2-în-1 cu filtru ultrafin și filtru de deodorizare poate fi ușor înlocuit.

Întreținere ușoară și intuitivă

* Mediul filtrant are o eficiență de colectare a prafului mai mare de 99,97% pe baza unei dimensiuni a particulelor de 0,26 частиц, așa cum este specificat în 42 CFR partea 84. Testat de Institutul Național de Testare din Coreea.

Optimizează automat prospețimea aerului

Auto / Sleep / Timer

Bucurați-vă de un aer mai curat în funcție de nevoile dvs. Modul automat detectează nivelul de poluare a aerului și reglează automat puterea și viteza ventilatorului. Astfel, economisește energie și reduce consumul de energie. Mai mult, cronometrul se poate programa atunci când se oprește. Modul de repaus creează, de asemenea, un flux de aer mai moale, mai silențios, fără iluminare.

Optimizează automat prospețimea aerului


Specificații principale
  • Producator Samsung
  • Suprafață, м² 40
  • Consumul de energie, W 40
  • Nivel de zgomot, Db 48
  • Debit de aer, м³/h 467
  • Regim de noaptea da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 640x350x350 мм
  • Garanție, Luni 24