Dezumidificator de aer Inventor EVP-WF20L

Disponibilitatea: nu
6 499 lei

Bucurati-va de conditii ideale de oriunde v-ati afla, cu ajutorul tehnologiei smart Wi-Fi

  • Uscati hainele in timpul perioadelor ploioase sau cu umiditate ridicata
  • Bucurati-va de conditii ideale in dormitor sau camera in care este necesara linistea
  • Economisiti energie electrica si bani cu ajutorul functiei de Dezumidificare Inteligenta
  • Controlează dispozitivul cu ușurință prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, datorită gestionării inteligente a Wi-Fi
    

Mentineti nivelul optim al umiditiati de oriunde v-ati afla!

Bucurati-va de conditii ideale, in liniste si economisiti energie cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi. Cu ajutorul dezumidificatorului Eva II Pro Wi-Fi va puteti usca hainele eficient folosid functia Dyer, in acelasi timp functia de Dezumidificare Inteligenta, asigurand un nivel optim si constant al umiditatii in incapere. Tehnologia avansata cu care este echipat dezumidificatorul dumneavoastra, va asigura un consum foarte scazut de energie, ce va conduce la economii materiale semnificative, prin folosirea compresorului pe perioade scurte in timpul zilei!

2 Ani Garantie pentru toate Dezumidificatoarele Inventor

Toate dezumidificatoarele Inventor vin insotite de un certificat de garantie de 2 ani. Producția de calitate superioară și materiile prime de calitate garantează o funcționare perfectă și pe termen lung a produselor, chiar și în condiții dificile.

INREGISTRARE GARANTIE

Controlati unitatea in orice moment, chiar si atunci cand nu sunteti acasa sau la birou. Bucurati-va de conditii ideale si economisiti energie. Descarcati gratuit aplicatia din Google Play sau App Store si creati mediul dorit, oricand doriti, cu ajutorul tehnologiei inteligente Wi-Fi. Aplicatia va permite sa operati aparatul, sa creati scenarii personalizate in functie de rutina dvs zilnica, de nevoile locului dvs. si de prognoza meteo, precum si optiunea sa partajati dispozitivul cu oricine doriti.

Economiseste bani si energie datorita functiei de dezumidificare inteligenta. Aparatul selecteaza in mod automat nivelul ideal de umezeala in conformitate cu temperatura camerei si asigura in acest fel un consum mai mic si conditii excelente.

Bucurati-va de conditii ideale in caminul dvs. și creati un mediu relaxant și placut, fara sunete deranjante si fara umiditate. Desigur, ceea ce face alegerea acestei serii de dezumidificatoare solutia ideala este tehnologia avansata și rezultatele impresionante si silentiozitatea absoluta!

Uscati hainele in mod eficient si sanatos, cu ajutorul functiei de Uscare Haine. Amplasati uscatorul de rufe intr-o camera mica (cu usa inchisa) si activati functia de Uscare Haine. Aerul evacuat asigura o prospetime si o uscare a hainelor intr-o perioada scurta de timp, in timp ce pastreaza si atmosfera uscata in spatiul respectiv.

Wi-Fi

Economisiti energie ajustand nivelul umiditatii de ori unde v-ati afla. Descarcati gratuity aplicatia INVmateII din Google Play sau App Store si stabiliti conditiile din incapere cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi.

Aplicatiei INVmate II


Nivel scazut al zgomotului in timpul functionarii

Bucură-te de condiții ideale și complet tăcute în locul tău. Seria de dezumidificare Wi-Fi Eva II Pro are cel mai mic nivel de zgomot (de 37db) combinat cu performanțe maxime. Nivelurile reduse de zgomot ale seriei Wi-Fi Eva II Pro creează un mediu plăcut și relaxant în locul tău, fără sunete deranjante și umiditate, desigur, ceea ce face ca alegerea acestei serii de dezumidificare să fie soluția ideală a tehnologiei avansate și a rezultatelor impresionante, absolut fără zgomot!



Dezumidificare inteligenta

Economisiti energie electrica si bani cu ajutorul functiei de Dezumidificare Inteligenta. Aparatul va selecta automat nivelul ideal al umiditatii incaperii, asigurand conditii excelente in incapere, cu un consum redus de energie.



Uscarea hainelor

Uscati-va hainele eficient si sanatos cu ajutorul functiei DRYER. Puneti suportul pentru haine intr-o incapere mica si inchideti usa. Aerul produs de acest dezumidificator Inventor, reimprospateaza aerul din camera, asigurand uscarea hainelor si mentinandu-le parfumul.


  • EVP-WF16L
  • Capacitate de dezumidificare16
    L / 24 H
  • Consum
    (26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa)
    240
    W
  • Nivel zgomot37
    db(A)
  • Debit aer165 / 141 / 110
    m³ / h
  • Capacitate rezervor apa3.0
    L
  • Dimensiuni
    (LxAxH)
    350 × 245 × 510
    mm
  • Greutate neta14.0
    kg
  • Agent frigorificR290
  • EVP-WF20L
  • Capacitate de dezumidificare20
    L / 24 H
  • Consum
    (26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa)
    260
    W
  • Nivel zgomot37
    db(A)
  • Debit aer165 / 141 / 110
    m³ / h
  • Capacitate rezervor apa3.0
    L
  • Dimensiuni
    (LxAxH)
    350 × 245 × 510
    mm
  • Greutate neta14.4
    kg
  • Agent frigorificR290

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Intr-un interval de 24 de ore puteti programa cu precizie orele de functionare ale dezumidificatorului dvs evitand astfel functionarea acestuia cand nu sunteti acasa.

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Reduce rapid umezeala in spatii in care aceasta a crescut in mod considerabil. Modul avansat Turbo imbunatateste extragerea aerului si readuce in mod eficient un nivel confortabil de umezeala, intr-o perioada scurta de timp.

Dezumidificatoarele cu compresor produse de catre Inventor se disting prin consumul lor foarte redus. Daca incaperea dvs. are incalzire adecvata (mai mare de 15 ° C), economisiti bani și energie alegând dezumidificatorul Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Asigurati functionarea aparatului fara griji, deoarece, datorita sunetului de avertizare, sunteti informat la timp de indata ce rezervorul de apa este plin, in timp ce dezumidificatorul iși oprește functionarea imediat. Bucurati-va de niveluri excelente de umiditate fara a va face griji cu privire la posibilitatea de revarsare.

Reglati eficient functionarea dispozitivului dvs. gratie afișajului “Umiditate ambientala”, care ofera informatii imediate și exacte cu privire la nivelurile de umiditate din casa. Verificati valoarea umiditatii pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglati- l asigurând o functionare eficienta in functie de nevoile dumneavoastra.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Biblioteca media pentru gama Dezumidificatoarelor Eva II Pro Wi-Fi

User's Manual - High Resolution Photos

DOWNLOAD

Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 45
  • Consumul de energie, W 260
  • Greutate, kg 14.4
  • Debit de aer, м³/h 165
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 3
  • Dimensiuni 350 x 245 x 510 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 20