Dezumidificator de aer Trotec TTK 68 E

Disponibilitatea: nu
5 800 lei

Dezumidificator de aer TTK 68 E CONFORT

Tehnologie de modă proaspătă

TTK 68 E - panou de control

TTK 68 E - vedere în perspectivă

TTK 68 E - vedere frontală


Performanța ridicată întâlnește designul și confortul

TTK 68 E nu numai că pune accente de design atractive prin aspectul său elegant verzuie-metalic, acest dezumidificator confortabil arată, chiar și atunci când este pornit pentru prima dată, că echipamentul complet luxos poate fi bucurat de toată lumea.

Una dintre numeroasele completări bine gândite: clapeta pentru conducte se deschide automat la apăsarea butonului de pornire și se închide automat la oprire pentru a proteja ieșirea de aer de contaminare. Dispozitivul poate fi utilizat cu un higrostat automat, în funcționare continuă sau cu control temporizat, are un mod suplimentar de uscare și semnalează automat necesitatea de a curăța filtrul sau de a goli recipientul de condens.

Valoarea țintă a umidității este ușor introdusă folosind preselecția valorii reale și este afișată direct pe afișajul integrat inovator, care nu numai că atrage atenția, dar este, de asemenea, ușor de curățat datorită designului său.

Climă sănătoasă și plăcută

Cu TTK 68 E din seria HomeComfort, puteți asigura o umiditate optimă și un climat sănătos și confortabil în cadrul celor patru pereți pe tot parcursul anului. Nu doar temperatura potrivită este critică pentru climatul interior ideal, ci și umiditatea optimă. În spațiile rezidențiale încălzite, umiditatea nu trebuie să depășească 60%, iar în baie, umiditatea relativă poate ajunge cu ușurință la 70% sau mai mult.


Caracteristici convingătoare

O funcție de temporizare, o lumină de avertizare pentru nivelul de umplere atunci când rezervorul de apă este plin, protecție la vărsare cu oprire automată, o funcție de uscare și un sistem de siguranță pentru copii completează funcțiile de confort ale TTK 68 E. În plus, filtrul de aer lavabil integrat asigură purificarea suplimentară a aerului prin îndepărtarea prafului sau a părului animale.

O conexiune integrată separată a furtunului permite scurgerea condensului din exterior, chiar și în timpul funcționării continue nesupravegheate - o condiție ideală ideală pentru utilizarea continuă, de exemplu, în camerele de hobby sau în casele de vacanță în care containerul nu poate fi golit în mod regulat. Recipientul mare de condens are o capacitate de 4 litri, ceea ce va scurta plăcut intervalele de golire. Cu roțile sale și mânerele practice de transport, TTK 68 E este, de asemenea, pregătit în mod ideal pentru o repoziționare flexibilă. TTK 68 E este la fel de ușor de operat pe cât de ușor de întreținut datorită caracteristicilor sale convenabile.

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

Datorită funcției de repornire automată (sau funcției de memorie), dispozitivul repornește după o oprire neașteptată din cauza întreruperii alimentării cu o setare preselectată, imediat ce sursa de alimentare devine din nou disponibilă. Aceasta înseamnă că dezumidificatorul este potrivit și pentru utilizarea cu un cronometru.

TTK 68 E - dimensiuni

Dormitor - TTK 68 E

Uscarea rufelor - TTK 68 E

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului din interior, dezumidificatorul poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - ca suport sau ca înlocuitor complet pentru un uscător de rufe convențional. Funcția de uscare a rufelor (sau, de asemenea, modul de uscare a textilelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională la aer în aer liber.

Dezumidificatoarele au avantajul de a usca rufele la fel de blând ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar articolele de îmbrăcăminte au o durată de viață mai lungă decât cea a uscătoarelor convenționale și semnificativ mai puțină energie.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi uscate imediat. Spre deosebire de uscarea cu aer curat, rufele sunt mult mai moi și mai confortabile de purtat.

Rufele pot fi uscate cu dezumidificatoare fără funcție de uscare. Apoi, trebuie să setați valoarea țintă pentru umiditatea aerului în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% umiditate relativă

Umiditate de călcat : umiditate relativă 58%

Parțial uscat: 65% umiditate relativă

Funcția de uscare

Agent de răcire ecologic R290

Propanul (R290) ca agent frigorific ecologic în uscătoarele de aer

Agenții frigorifici sintetici eliberează în aer câteva milioane de tone de emisii nocive de CO 2 (gaze cu efect de seră) în aer . Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest dezumidificator aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic și unul dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) sau efect de seră semnificativ (GWP = 3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile de energie. 

TTK 68 E - caracteristici speciale ale echipamentului

Panoul de control TTK 68 E este clar și direct. Afișajul digital arată, printre altele, valoarea curentă a umidității relative din cameră.
Panou de control TTK 68 E
Un filtru de aer ușor de îndepărtat captează puful și părul animalelor și poate fi șters sau ușor șters sau spălat. TTK 68 E are și un indicator de curățare a filtrului.
Filtru de aer TTK 68 E
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 4 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalizează acest lucru cu ajutorul unui LED.
Rezervor de apă TTK 68 E
Un furtun poate fi conectat la partea laterală a dispozitivului, astfel încât apa condensată să se poată scurge continuu.
Racord de scurgere TTK 68 E
TTK 68 E are dezumidificare controlată de un higrostat cu o preselecție a valorii reale a umidității. Valoarea de umiditate dorită poate fi setată prin preselectarea unei valori țintă de la 30 la 80% RH în pași de 10% pe afișajul inovator încorporat. Când se atinge valoarea umidității, compresorul se oprește și, dacă este depășit, dispozitivul se activează automat.
Funcție confort TTK 68 E
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a porni dispozitivul după un număr specificat de ore (până la maximum 24 de ore). Folosirea unui cronometru previne timpul de funcționare inutil și vă permite să dezumidificați aerul în funcție de ritmul de viață.
Funcția temporizator TTK 68 E
TTK 68 E poate fi folosit și ca uscător de aer interior pentru uscarea rufelor umede în camerele de zi sau de uz casnic. Acest lucru va accelera procesul de uscare a articolelor de îmbrăcăminte agățate și va preveni umezeala conținută în rufe să se așeze în cameră și previne formarea pe termen lung a mucegaiului.
Funcția de uscare a rufelor TTK 68 E
În funcționare continuă TTK 68 E dezumidifică aerul din încăpere în funcționare continuă. Acest lucru este potrivit, de exemplu, B. în special pentru subsoluri sau încăperi de depozitare unde există riscul creșterii mucegaiului din cauza umidității excesive. Puteți conecta un furtun de scurgere a condensului, astfel încât să nu trebuie să goliți în mod constant rezervorul de apă.
TTK 68 E modul continuu
Se recomandă utilizarea la timp și consecventă a unui dezumidificator, astfel încât mucegaiul enervant și periculos să nu se poată dezvolta nici măcar în subsoluri, în sălile de studiu sau pe colțurile și pereții reci și umezi.
TTK 68 E - în biroul de acasă
Indiferent dacă se află într-un birou, studio sau cameră de zi - dezumidificatorul TTK 68 E oferă întotdeauna un climat interior optim datorită dezumidificării automate controlate de un higrostat, cu o preselecție a valorii umidității reale, funcționare complet automată sau continuă și o funcție de temporizare.
TTK 68 E - acasă

Beneficii pentru practică:

  • Dezumidificare automată cu un higrostat cu preselecție a valorii țintă de la 30 la 80% HR în trepte de 10%
  • Controlul higrostatului cu preselecția umidității reale
  • Când este atins nivelul de umiditate necesar, compresorul se oprește. Ventilatorul funcționează. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
  • Funcție de repornire automată pentru utilizare cu un temporizator extern
  • Funcționare complet automată sau continuă
  • Panou de control tactil cu iluminare din spate LED
  • Funcția timer
  • Ventilator în trei etape
  • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor, puful, scame, praf și previne dezvoltarea bacteriilor.
  • Indicator luminos de nivel când rezervorul de apă este plin
  • Protecție la revărsare cu oprire automată
  • Decongelare automată cu aer în circulație
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 45
  • Consumul de energie, W 450
  • Greutate, kg 15
  • Debit de aer, м³/h 130
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 4
  • Dimensiuni 246x367x582 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 20