Umidificator de aer Electrolux EHU-3310D

Disponibilitatea: este
1 899 lei
- +

Umidificator de aer EHU-3310D

ELECTROLUX EHU

Hidratare SMART

Modurile SMART (Auto și Noapte) diagnostică continuu temperatura și umiditatea camerei. Pe baza diagnosticului, dispozitivul calculează nivelul optim de umiditate a aerului și îl menține, reglând automat intensitatea (puterea) evaporării.

ELECTROLUX EHU

Sistem de sterilizare cu abur Bio-Сop

Umidificatorul de aer Electrolux combină purificarea aerului de înaltă tehnologie folosind tehnologia de ionizare și dezinfectarea aburului. Sistemul de sterilizare cu abur Bio-Cop, care include pasteurizarea apei și dezinfectarea aburului cu o lampă ultravioletă Ultraviolet Pro, face aerul în condiții de siguranță chiar și pentru cele mai delicate plămâni.

Dispozitivul este echipat cu un cartuș filtrant care îndepărtează mineralele din apa de la robinet, prevenind formarea depunerilor albe pe obiectele interioare.

ELECTROLUX EHU

Funcții de confort

Umidificatorul de aer EHU-3310D are capacitatea de a umple cantitatea lipsă de ioni încărcați negativ (anioni) din aer folosind un ionizator. Producția moderată de anioni favorizează circulația ionilor de aer în aerul stagnat din cameră, simulând ventilația, purifică aerul și crește vitalitatea.


Datorită unei capsule speciale de aromă, orice substanță aromatică poate fi utilizată în hidratant. Aroma uleiurilor esențiale creează o atmosferă de căldură, liniște și confort în casă și are un efect benefic asupra stării emoționale și fizice a tuturor membrilor gospodăriei. Și în timpul răcelilor, uleiurile esențiale funcționează cu modul Health Smart pentru a preveni răcelile.


Umidificatorul este echipat cu o funcție de blocare a butoanelor pentru a preveni atingerea neintenționată. Această caracteristică va fi utilă în special pentru părinții cu copii mici.

ELECTROLUX EHU

Regim imunostimulator (anti-alergenic)

Modul detectează temperatura aerului și menține umiditatea crescută la această temperatură. Și, de asemenea, pornește cu forța toate elementele sistemului de sterilizare cu abur. Alergenii din aer și praful menajer sunt reduse.


Recomandat persoanelor alergice, persoanelor cu tendință la răceli, imunitate slăbită, astmatici și în timpul răcelii.

ELECTROLUX EHU

Aromatizarea aerului

Umidificatorul Electrolux are o capsulă specială în care puteți folosi orice aromă.

Uleiurile esențiale nu numai că pot revigora, relaxa sau crea o atmosferă plăcută în casă, dar pot crește și rezistența organismului la boli în timpul sezonului rece (aromoterapie).


Uleiurile esențiale nu pot fi adăugate direct în apă - acest lucru duce la deteriorarea plasticului, a membranei și la defectarea dispozitivului.

ELECTROLUX EHU

Abur cald

Un umidificator de lucru reduce temperatura camerei cu 1-2 grade. Prin urmare, funcția de încălzire a aburului până la 40 de grade Celsius este foarte confortabilă în sezonul rece.Ionizare

Ionizarea emite ioni de aer încărcați negativ în aer.

Acest lucru reduce cantitatea de praf din aer: particulele încărcate pozitiv sunt atrase de cele încărcate negativ și se depun.

Este recomandat să porniți ionizarea pentru o perioadă scurtă de timp și să părăsiți camera în timp ce ionizatorul funcționează.

ELECTROLUX EHU

Specificații principale
  • Producator Electrolux
  • Model China
  • Consumul de energie, W 105
  • Consumul de apă, ml/h 400
  • Rezervor de apă, L 5.5
  • Nivel de zgomot, Db 25
  • Dimensiuni 367х227х152 мм
  • Suprafață, м² 50
  • Garanție 12 luni