Filtre pentru aparate de aer condiționat

Disponibilitatea: este
250 lei
- +

Filtre pentru aparate de aer condiționat

Dimensiune - 213 * 53 * 5 mm 1 buc în ambalaje individuale



Sunt utilizate în toate modelele de aparate de aer condiționat în care sunt prevăzute filtre fine.

Astăzi, multe modele de aparate de aer condiționat casnice sunt echipate cu filtre fine care pot captura cele mai mici particule de praf, polenul diferitelor plante, elimină mirosurile neplăcute, fumează din țigări și, de asemenea, neutralizează virusurile, bacteriile, ciupercile, prevenind răspândirea bolilor infecțioase.

Înlocuirea filtrului joacă un rol important în funcționarea aparatului de aer condiționat.

Înlocuirea filtrelor necesită într-adevăr o atitudine solicitantă. Este imposibil să răspundeți fără echivoc la întrebarea cu privire la cât de des trebuie să schimbați filtrele de aer condiționat.

Rolul principal în acest caz îl are zona în care funcționează aparatul de aer condiționat. Cu alte cuvinte, dacă locuiești pe o stradă aglomerată din centrul orașului, atunci va trebui să schimbi filtrul mai des decât dacă ai locuit într-o zonă rurală. Perioada medie de timp în care vă sfătuim să schimbați filtrul de aer condiționat este de la 3 la 6 luni. Unele modele de aparate de aer condiționat sunt echipate cu un indicator special, care prezintă filtre de poluare. Înlocuirea filtrului în astfel de aparate de aer condiționat se face ținând cont de indicațiile indicatorului.



Vă rugăm să rețineți că, în unele cazuri, filtrul trebuie schimbat mai des decât o dată la 3 luni. Cu toate acestea, aceasta este o excepție de la regulă, de obicei, această situație apare din motive care nu sunt de sub controlul aparatului de aer condiționat (de exemplu, dacă covorul tău se estompează și blochează filtrul de aer condiționat).

Aceste filtre (curățare fină) sunt foarte ușor de utilizat.


Utilizarea:

1) Deschideți capacul aparatului de aer condiționat.

2) Scoateți filtrul grosier (ecran) și spălați-l.

3) Introduceți acest filtru fin în celule special desemnate.

4) Înlocuiți filtrul grosier (ecran).

5) Închideți capacul aparatului de aer condiționat.



Filtru pentru aer conditionat:

Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Panasonic, Hitachi, Sanyo, Sharp, Carrier, McQuay, Cooper & hunter, Neoclima, YORK, Samsung, LG, Airwell, Arvin, Aukia, Ballu, CHIGODAX, Dekker, Digital, Electrolux, EW Forina, FUJI Electric, Fujitsu, Galanz, GREE, Haier, Honda, Hyundai, Kentatsu, L'umix, Lessar, Midea, Mitsushito, OLMO, Pioneer, Saturn, Sensei, Supra, Tadiran, TCLTOSOT, Yamaha, Eurofan, Summers, Sakata , Smartway.