Ventilator centrifugal carcasă spiralată Vents ВЦУН 200х93-0,55-4

Disponibilitatea: nu
9 450 lei

Ventilatorul Vents VTsUN 200x93-0.55-4 "melc" este destinat utilizării în sistemele de ventilație. Productivitate maximă 1615 m 3 / h , diametrul rotorului 200 mm. Ventilator de aer este capabil să se deplaseze cu o temperatură maximă de 60 ° C . Această serie este echipat cu trei faze motoare asincrone. Puterea motorului 0,55 kW.

Proiecta

Carcasa ventilatorului Vents VTsUN 200x93-0.55-4 este realizată din oțel cu o acoperire polimerică. Ventilatorul VTsUN poate fi executat atât cu direcția de rotație a rotorului spre dreapta, cât și spre stânga. În fiecare dintre opțiuni există mai multe poziții ale carcasei, ceea ce face posibilă conectarea la conductă în orice unghi, în pași de 45 °.

Motor

La fabricarea ventilatoarelor, se folosesc motoare asincrone trifazate cu 2, 4, 4, 6 sau 8 poli, pe axa căruia este instalat un rotor cu lame curbate înainte, din oțel zincat. Utilizarea rulmenților de rulare la motoare asigură o durată de viață lungă. Pentru a obține performanțe precise, zgomot redus și funcționarea în siguranță a ventilatorului, fiecare turbină este echilibrată dinamic în timpul asamblării. Motorul din ventilator este IP 54.

Reglarea vitezei

Viteza ventilatorului poate fi reglată folosind un autotransformator sau un controler de frecvență. Mai mulți ventilatori pot fi conectați la un singur dispozitiv de control, cu condiția ca puterea totală și curentul de funcționare să nu depășească parametrii nominali ai regulatorului.

Instalare

Poate fi instalat atât în camere de ventilație, cât și în instalații pentru condiționare și separat. În ultimul caz, acesta poate fi conectat la conductele de aer sub formă de două duze (evacuare și aspirație) și o evacuare. Țevile de evacuare și aspirație au o secțiune transversală dreptunghiulară și, respectiv, circulară. Alimentarea este furnizată prin intermediul terminalelor externe.


Tip motor : 380V / 50Hz
Tensiune de rețea : 400 V
Frecvență curentă : 50 Hz
Nivel de presiune sonoră la dist. 3 m : 67 dB (A)
Consum de energie : 550 V
Viteza de rotație : 1360 min-1
Temperatura maximă a aerului transportat : 60 ° С
Protecție : IP 54
Număr de poli : 2 buc
Diametru rotor : 200 mm
Lățime rotor : 93 mm
Net cel mult : 15,2 kg